Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Hatalı Kesenek Bildirimi Yaptım Iptal Etmem Gerekiyor.

Evet süresi geçti. son ödeme tarihi 25.01.2023. Kıst maaş ödemesi yaptık 24.01.2023 te ödendi asıl bildirim yaptığımız için ödeme tarihi otomatik 15.01.2023 kabul ettiği için gecikmiş durumuna düştü. İptal edip ekten bildirmem gerekiyor. 1674735550 teşekkür ederim Hemen halledebiliyorlarmı...
  2. Çözümlendi | Kilitli Hatalı Kesenek Bildirimi Yaptım Iptal Etmem Gerekiyor.

Hatalı kesenek bildirimi yaptım iptal etmem gerekiyor. İptal için Mail ve fax numaralarını bulamadım. bilen yazabilirmi. En hızlı hangisi ile iptal edilir.
  3. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Taksi Ücreti

Yalovadan Hakkari ye görevlendirilen personel uçağı gece havaalanına indiği için istanbul yalova arası taksi kullanmış 1200 tl. Bunu ödeyebilirmiyiz.
  4. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı 3 Aydan Daha Fazla Verilebilirmi?

Yorum yapıyorum... personelin durumu yok. yardımcı olmak istiyorum. Eşinin çalıştığını belgelese bizde kurum olarak bir yazı yazsak maliyeye öden me durumu olurmu acaba.
  5. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı 3 Aydan Daha Fazla Verilebilirmi?

Mart 2022 tarihinde kurumumuza başlayan bir personel E devlet üzerinden doldurduğu aile yardımı bildiriminde yanlışlıkla eşi çalışmıyor işaretlediği için 5 aydır aile yardımı alamamış. Bu ay farketmiş. Toplu sözleşmeye göre geriye dönük 3 ay ödeyebiliyoruz. Kalan 2 ayı (mart,nisan) ödemek mümkün mü.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel fiili hizmet bildirge

Bir arkadaşım 30 nolunun önce verilmesi gerektiğini söyledi. doğru değil o zaman
  7. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel fiili hizmet bildirge

ilk giriş yaparken öncelik varmı. hangisini daha önce girmeliyiz e bildirge sayfasın.yoksa bir önemi yokmu.
  8. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel fiili hizmet bildirge

4b Sözleşmeli personel fiili hizmet bildirgesi bildirirken 30 nolumu yoksa 13 nolumu önce bildirilmesi gerekir
  9. Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

Bende Devlet hastanesi hizmetleri MHT seçtim gönderdim. Ama şimdi tereddüt içindeyim. yanlışmı yaptık diye
  10. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

O zaman kadrolu maaşını yapacağız. ayın 14 ündede çıkışını yapacağız
  11. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

Teşekkür ederim. Umarım sorun yaşamayız. Başkada çaremiz yok sanırım. 1609748768 Peki şimdiden ileriye dönük çıkış verebilirmiyim. yani 14.01.2021 olarak.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

atama tarihi ve ayrılış yazısı 14.12.2020 olduğu için sorun olmazmı. 14.01.2020 Kadrolu maaşı yaptığımızda evraklar daki tarih neden böyle demezlermi.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Kadroya Geçiş

Kurumumuzda ilk defa 4b den kadroya geçen personel oldu. Personel birimi de mutemetlikte ilk defa karşılaştığımız için iletişim eksikliğinden kaynaklı ayrılışlarını 14.01.2021 olarak beklerken geriye dönük 14 aralık 2020 yapılmış. Bundan da geç haberimiz oldu. Sgk dan ayrılışlarını yapmak...
  14. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

Toplu iş Sözleşmesinde Mahsuplaşma ile ilgili bir ifade bulamadım ama....
  15. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

Hocam desene o zaman biz bu adama boşuna icap ücreti ödedik. Fazla mesai de ödemek durumundaymışız gibi görünüyor.
  16. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

Madem geldiği günler için fazla mesai ücreti ödeyeceksek, bu kişiye icap ücreti ödemenin bir anlamı yok. İcap nöbeti mantığı işe gelse de gelmese de icap ücretini almaz mı. Sizin dediğiniz mantıkta evde oturması için de para vermek gibi bişey oluyor icap nöbeti.
  17. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

Madde 26-Nöbet ve İcapçılık a)icapçı (işe gelmeksizin göreve hazır halde ikametinde geçirdiği süre) olarak görevlendirilmiş olanlara, icapçı kaldıkları her gün için 2 saatlik fazla çalışmaya tekabül eden ücreti ödenir. İcapçılık esnasında göreve çağrılanlara ayrıca 22. maddenin (a) fıkrasına...
  18. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

Haklısınız. Ancak kişi çok farklı şekilde karma karışık çalışma yapmış. Kurumda şoför olarak görev yapıyor. Ama hafta sonları hastanede boya vs teknik işler yapıyor. 270 saat sınırı aşıldığı için idare icap ödemeye başladı. geldiği günler için. Şimdi sorunumuz icap ödediğimiz gün için fazla...
  19. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

Teşekkür ederim Yasin bey.Bu sabah bir dilekçe ile işe başladık. Kişiye 270 saat fazla mesai tamamladıktan sonra çalıştırmaya devam etti kurum. Bunun karşılığında icap ücreti ödedik. Ancak kişi icap ayrıydı çalıştığım günlerin fazla mesai olarak da istiyorum diye saçma bir dilekçe vermiş. Yani...
  20. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi fazla mesai 270 Saat sınırı ve icap nöbeti.

4857 Sayılı iş kanununda işçilerde fazla çalışma 270 saatten fazla olamaz ibaresi var. Peki işçi bu saatin üzerine kendi isteği ile çalışabilirmi? Yada icap nöbeti alabilirmi 270saatten sonra?(sözleşmesinde icap nöbeti maddesi var)
  21. Çöp Kutusu 4C SGK ayrılış

İyi günler arkadaşlar. 14.04.2017 tarihinde 4C li personelimiz ayrıldı. Bunun ayrılış işlemlerini nasıl yapacağım bilgisi olan varmı. Ayrılış ekranına girdim ama nasıl dolduracağımı bilemedim. Ay içinde giriş ayrılış tarıhi var oraya 14 yazarsam eksik gün 1 mi yazmak lazım . Birde ÇSGB Bölge...
  22. Mutemet Arşivi 5510 Sonrası Personele Geçmiş Dönük D/K Keseneği

Bu konuda bazı arkadaşlar ek bordro sebebine intibak tahsisi seçilir diyor. hangisi doğru. bir fikri olan varmı?
  23. Mutemet Arşivi Kat Sayı Farkı (Hakem Kurulu)

peki arkadaşlar 4924 söz personelin ocak 2017 14 günlük farkları için dönem aralıkmı -ocakmı olacak.
  24. Mutemet Arşivi Kat Sayı Farkı (Hakem Kurulu)

Ek mahiyette kesenek gönderme seçeneklerinden Katsayı farkı(hakem kurulu) seçeneği ne için kullanılıyor. Ocak dönemi 4924 sözleşmeli personellerin katsayı farkını tutturamıyorum. HBYS sistemi 31 günden hesaplamış kesenkleri. Dolayısıyla kesenekler hata veriyor. Katsayı farkı (Hakem Kurulu)...
  25. Mutemet Arşivi KBS Giyecek Yardımı sorunu

baktım hata yok. sistem hatası gibi bişey bu anlamadım. Adımı nasıl değiştircem. Yeni üyelikmi yapmam gerekiyor.
  26. Mutemet Arşivi KBS Giyecek Yardımı sorunu

İyi günler İsmim Özgen.KBS de Giyecek Yardımı yükledim kaydettim .Ancak Muhasebeye gönder dediğimde Şuanda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.Ayrıca ödeme emride dökemiyorum.1 haftadır böyle. Sorun hakkında bilginiz varmı Arkadaşlar.
  27. Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Giyecek yardımı

yönetmeliğin 7 maddesinde ayniyat memuru diye bişey var o değilmi
  28. Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Giyecek yardımı

Yönetmelikte ayniyat saymanına 1 iş önlüğü verilir diyor. Ancak kbs de hata veriyor ünvan kod ve hizmet bilgisi hatalı diyor ne yapmalıyım. Yardımcı olurmusunuz.?
  29. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

Hitap ne ya. Ben hitap kullanmıyorum
  30. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

teşekkür ederim. Peki ceza gelirmi. Ceza gelmemesi için yakın bir tarih girsem sıkıntı olurmu.
  31. Mutemet Arşivi Ücretsiz izin dönüşü Sgk

İyi günler . Ücretsiz izin dönüşü yapan personelin Sgk girişini nasıl yapacağız bilgisi olan varmı. Bir ay önce başladılar işe girişi unutmuşum :s girmek için ekranı açtım sadece ayrılış var giriş başlayış yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  32. Mutemet Arşivi İcra Kesinti Hesaplama

ya ben bir türlü bordrodaki kesinti tutarını tutturamadım. (Taban aylık+aylık tutar+ek gösterge+kıdem+yan ödeme +özel hizmet tazminatı+sendika ödeneği) - (%11 +%7,5)/4 yaptım tutmadı neyi yanlış yapıyorum acaba. Gelir vergisi ve damgayı da düştüm olmadı.
  33. Mutemet Arşivi İcra Kesinti Hesaplama

iyi günler. Arkadaşlar bildiğiniz gibi memurların icra kesintilerini mal müdürlükleri hesaplıyor ve ona göre kesinti yapıyorlardı. Şimdi Muhasebe sadece takip işlemi yapıyor. Kesintileri biz hesaplayıp,ne kadar kesinti yapılacağını biz belirliyoruz. Merak ettiğim icra kesinti tutarını nasıl...
  34. Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

İyi günler. Hocam oluşturduğunuz dosyayı açamıyorum excel hata veriyor. 4924 sözleşmeli ödeme emrinde 5510 önce personellerin emekli kesenek kodları ne olacak bilmiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
  35. Mutemet Arşivi Sürekli işçi Fazla Mesai ve Gece Ücreti

İyi günler. Kurumuzda 1 adet sendikalı işçi bulunmaktadır. Bu işçi nöbetçi memur olarak çalışıyor. Sözleşmesinde gece dönemi (20:00- 06:00) Ücreti %35 zamlı ödenir deniyor. Ayrıca fazla mesaisi var bunlardan gündüze denk gelen kısmı % 60 geceye denk gelen kısmi ise %75 zamlı ödenecekmiş...
Geri
Üst Alt