Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

H.Tuğrul SÜMER, hocam sizin dediklerinizi çok güzel anladım. Ancak anlayamadığım bir nokta var. Bize bu işçileri asgari ücretten ayırın dediler ayırdık. Dolayısıyla zamları yevmiye üzerine yaptık. Bende ki işçilerden yevmiyesi 106,54 tl ve 159,80 tl olan taşerondan geçen işçiler var. Hal...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Fatih Mehmet DAĞ, hocam yani işçinin eksiği yoksa 28 gün ücret öde, sgk sını 30 gün bildir diyorsun doğru mudur?
  3. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Ömür Kandemir, hocam o zaman taşerondan geçen işçiler hepsi için gnelleyemez miyiz bu durumu? Dayanağınız KHK mı?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Değerli üstadlar taşerondan geçen işçiye 30 x yevmiye maktu ücret ödeneceği nerde yazıyor. Bunun bir dayanağı var mı? Bu ayrı mı biz mi yapıyoruz yoksa. Eğer bununla ilgili bi dayanak yoksa ben taşerondan önceki işçiler gibi ödeme yapmayı düşünüyorum. Tis' e khk ya baktım ben bi dayanak...
  5. Çözümlendi | Kilitli Kesin Temniat Miktarı/Oranı

Değerli üstadlar firma ihale süresinde işini bitirdi. Bende sgk dan ilişiksizlik belgesi istedim. Bundan sonra kesin teminatın iadesi için mal müdürlüğüne ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor. Sırasıyla hazırlanacak evrakları bilen üstadların yorumlarını bekliyorum.
  6. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş ve Tediye Hesaplama Programı (Tanıtım Video)

Değerli arkadaşlar efe bey program üzerinde çalışıyor. Kendi işlerinin yoğunluğundan dolayı zamanlamada biraz sarkma olabilir. Ancak program tam anlamıyla hazır hale geldiğinde efe bey tarafından paylaşılacaktır. Bilginize
  7. Çözümlendi | Kilitli 4 D li çalışan personel askere gideceği zaman sigorta ve maaş işlemleri nasıl yapılır

Değerli arkadaşlar 4/d sürekli işçi ayın 29 unda bedelli askerliğe gidecek. Dönüş tarihi pazartesi gününe denk geliyor galiba. Soru şu arkadaşlar Askerlik bittiğinde başlayış süresi var mı? yoksa hemen başlamak zorunda mı? Memurlarda 1 ay süre var ancak işçilerde var mı?Bilgisi olan buyursun?
  8. DUYURU Forum Güncellenmesi | 19 Şubat 2019

Hocam beğenme kısmı da türkçe olsa idi keşke, bi de etiketleme kalkmış galiba. Elinize sağlık teşekkürler.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Bilgilerinin Emniyet Genel Müdürlüğü Sitesine Giriş İşlemleri

H.Tuğrul SÜMER, hocam kararnamelerinde 4/d sürekli işçi yazıyor unvan kısmında.
  10. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunu E-Devlet Üzerinde Hazırlama

H.Tuğrul SÜMER, hocam şu anda tam yolluk hazırlıyordum ki size denk geldim:). MYS de yolluk süreci hazırlama kısmında kişi onay kısmında kadrolu memur tc sini yazdığımda süreç işliyor, ilerleyip harcama talimatı oluşturabiliyorum. Ancak işçi ve ekders karşılığı çalışanlarda tc yi yazdığımda MYS...
  11. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş ve Tediye Hesaplama Programı (Tanıtım Video)

efeozgur, hocam ellerin dert görmesin. Emeklerine sağlık.
  12. Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

Ali Selvi, çağrı açmış mıydınız hocam?
  13. Örgü için şiş lazım

yemek yapın üstadlarım:) en zevkli uğraş bence:)
  14. Örgü için şiş lazım

2 ters bi düz örgü mantıklı geldi:D
  15. Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

Mys de muhasebeye gönder dediğimde "Muhasebe birimi bulunamıyor" hatası alıyorum. Sistemsel midir? Çözümü var mıdır"
  16. Çözümlendi | Kilitli Akaryakıt Fiyat Farkı Hesabı-KİK Kararı

Mehmet AKDEMİR, Kiralık aracın alımı ayrı yapıldı. Biz şimdi akaryakıt alımı yapıyoruz. Bu yazı kafamızı karıştırdı. Önceki fiyat farkı formülünü sözleşmeye yazıp devam ediyorum.
  17. Çözümlendi | Kilitli Akaryakıt Fiyat Farkı Hesabı-KİK Kararı

Mehmet AKDEMİR, hocam kiralık araçların akaryakıt faturasını öderken uygulanan fiyat farkı tablosunda değişiklik yapmaya gerek yok yani doğru mudur? Bu ödemeleri yapan varsa diye yazdım ama pek ilgilenen olmadı galiba.
  18. Çözümlendi | Kilitli Akaryakıt Fiyat Farkı Hesabı-KİK Kararı

Üstadlar Kik kararını gönderiyorum. Yeni sözleşmelerde kik kararındaki formülü mü kullanmak gerek. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi Çalışmalar Herkese.
  19. Çözümlendi | Kilitli Bağlantı Hatası alıyorum

hocam şu an giriş yapabiliyorum muhtemelen dediğiniz gibi bakanlıkla ilgili idi. Çözüldü
  20. Çözümlendi | Kilitli Bağlantı Hatası alıyorum

Düne kadar kurumdaki bilgisayardan sayfaya bağlanabiliyordum. Bu siteye ulaşılamıyor hatasi aliyorum. Sorun bende mi bakanliğin internetinde mi anlamadim. İyi çalismalar herkese.
  21. Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Mehmet AKDEMİR, bey bu hatayı alıyoruz. Yanlışlık bizde mi?
  22. Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Yukarıdaki yönetmelik değişikliğine göre bize resmi yazı geldi arkadaşlar. Memur, 4B li, 4D li bütün çalışanları 10.02.2019 tarihine kadar bes e dahil edin diye. Bilginize.
  23. Programlar Çeşitli Programlar Anonim

Geçmişe Dönük Engelli İndirimi
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/d gelir tanimlama da brüt tutar mi yoksa yevmiyemi olmali

Hüseyin ÇEVİK, hocam dediğiniz gibi bizdeki işçiler 28 gün de bile brüt asgari ücretin altına düşmüyor. 31 gün olan günlerde 31 günden 28 gün olan şubat ayında 28 günden hesaplasak problem olmaz değil mi? 28 günde şöyle bişey aklıma takılıyor. SGK yı 30 yatırcaz ama ücreti 28 günden yapacaz...
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/d gelir tanimlama da brüt tutar mi yoksa yevmiyemi olmali

Yani 31 çeken aylarda da 30 gün üzerinden brüt belirlemeliyiz doğru mu anladım? Ya da şöyle söyleyim yılın 12 ayında da 30 gün üzerinden brüt belirlemek gerekir doğru mu?
  26. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Hüseyin ÇEVİK, Değerli arkadaşlar memur maaş avans kapatma için örnek bir ödeme emri paylaşabilecek var mı?
  27. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Değerli arkadaşlar memur maaş avans kapatma için örnek bir ödeme emri paylaşabilecek var mı?
  28. Mutemet Arşivi Memur Maaş Hesaplama Robotu

Eren Yasin, hocam kbs de hata olma ihtimali var midir?
  29. Mutemet Arşivi Memur Maaş Hesaplama Robotu

Eren Yasin, tmm hocam teşekkürler.
  30. Mutemet Arşivi Memur Maaş Hesaplama Robotu

Eren Yasin, hocam 2015 başlama tarihi girdim.
  31. Mutemet Arşivi Memur Maaş Hesaplama Robotu

Eren Yasin, hocam robottan 5434 mü 5510 mu seçecek yeri bulamadım. memurluğa başlama tarihini yazınca yeterli olmaz mı?
  32. Mutemet Arşivi Memur Maaş Hesaplama Robotu

hocam forumun hesapladığı ile kbs nin hesapladığı arasında 65 tl civarında fark var. forum daki hesaplama daha yüksek. kbs de ki hesaplama doğrumudur. bi bakar mısısnız arkadaşalr. yorumlarınızı bekliyorum.
  33. Mutemet Arşivi Ağlama Mutemet Ağlama

ayakta alkışlıyorum hocam:)
Geri
Üst Alt