Arama sonuçlarınız

1. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Hüseyin ÇEVİK, hocam exceldeki formül gibi access e kod girilmesi gerekiyor. " çocuk yardımı tutarı istisna tutarından az ise çocuk yardımı tutarı kadar istisna gösterilmeli " gibi kod yazabilirsek doğru olur mu? Aynı durum yemek yardımı için de geçerli tabiki.
  2. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Hüseyin ÇEVİK, teşekkür ederim hocam saolun.
  3. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Hüseyin ÇEVİK, hocam işçilerde çocuk başı 25 tl yardım yapılıyor. İki çocuk için 50 tl ödeniyor. Bu durumda programda sıkıntı var değil mi?
  4. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Hüseyin ÇEVİK, hocam programa iki çocuk bilgisi girince 102,34 tl istisna tutarı gösteriyor. Program istisna tutarını kaç tl göstermesi lazım.
  5. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Hüseyin ÇEVİK, hocam sen açıp incelemeden kaldirmayalim. Sizi bekleriz hocam ne demek:cool:
  6. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

H.Tuğrul SÜMER, Fatih Çelik, ergun_inci, arkadaşlar program hatalı ise geri kaldıralım. Bu haliyle diğer arkadaşlarıda yanlışa yönlendirmeyelim. Ya da accessten anlayan birine düzeltmesi için rica da bulunalim.@Mehmet AKDEMİR,
  7. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

ergun_inci, yemek parası 8 tl verilen yerlerde problem olmaz diye düşünüyorum. Çocuk yardımı konusunda bişey yapılabilr mi?
  8. Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

Değerli arkadaşlar açıklanmamasının henüz açıklanmamasının sebebi asgari ücretin altında kalan işçilerle ilgili olabilir mi? İşçilerle ilgili duyuru burdan gelebilir mi?
  9. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

ergun_inci, H.Tuğrul SÜMER, Programı yapan abimizin yazdıklarını aynen aktarıyorum. "Ömer çocuk yardımı veya yemek yardımında aldıkları paranın istisna tutarlarının hesabında bir etkisi yok, çocuk yardımı istisnası 2 çocuk üzerinden hesaplanır. Programın bilgi giriş kısmında asgari ücreti...
  10. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Fatih Mehmet DAĞ Microsoft Access Runtime (2010 +) yükleyebilirsen açılır herhalde.
  11. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Programı yapan abimizin yazdıklarını aynen aktarıyorum. "Ömer çocuk yardımı veya yemek yardımında aldıkları paranın istisna tutarlarının hesabında bir etkisi yok, çocuk yardımı istisnası 2 çocuk üzerinden hesaplanır. Programın bilgi giriş kısmında asgari ücreti güncellediyseniz doğru olarak...
  12. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

H.Tuğrul SÜMER hocam ergun_inci arkadaşımızın uyarılarını programı yapan üstadımıza mail ile ilettim. Geri dönüş yaparsa buradan paylaşırım. Şunu da söylemek istiyorum programda herhangi bir şifreleme yoktur. Access konusunda donanımlı olan arkadaşlarımız, üstadlarımız varsa gerekli...
  13. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Mehmet hocam hazırlayıp buradan paylaşayım.
  14. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Bende office 2013 var problemsiz kullanıyorum arkadaşlar.
  15. Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Programı yapan üstadımızın hayır duasından başka bir isteği yoktur:)
  16. Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Programı inceleyip geri dönüş yaparsanız sevinirim. Sizler gibi değerli bir üstadımız yaptı. KULLANMA TALİMATI: Üst taraftaki kimlik bilgileri doldurulur. BİLGİ GİRİŞ FORM sekmesinden işçinin yevmiye, çocuk yardımı, yol – yemek bedeli, agi vb. bilgileri girilir. İşçinin bilgilerinin sağ...
  17. DUYURU 4/D İşçi Maaş Program Örneği (Lisanslı)

Sayın Tuğrul Hocam ben bu gönderdiğim access i kullanmaya devam edeyim mi? yoksa yeni program mı bakayım. İhtilaflı yerleri var galiba. siz bakabildiniz mi?
  18. DUYURU Vefat ve Başsağlığı

Allah rahmet etsin inşallah.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4d li surekli isci kadrosundaki veri giris personeline Ckys sifresi acilirmi

Benim bildiğim kamu personeli olan personelin unvanına bakılmaksızın taşınır yetkilisi olabilir.
  20. Çözümlendi | Kilitli devir işlemleri vif oluşturma

Değerli arkadaşlar söylediğiniz gibi devralınan malzemeyi vif oluştur gönder dedik. Muhasebe sistemine gönderildi yazıyor. Tif in çıktısını alıp mal müdürlüğüne gittik. Ben göremiyorum sistemden göndermemişsin dedi. Vif im kayboldu :))) Ya da malmüdürlüğü nereye bakacağını bilmiyor. Anlamadım gitti.
  21. Çözümlendi | Kilitli İlave Tediye 5 gündür Hazine Sürecinde

Bence de bankaya sormakta fayda var. Hazine sürecinde demesine rağmen daha önce bankaya aktarım yapıldığını gördük, yaşadık.
  22. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Üstadlar tediye hesaplarken kafama takıldı. Excel programı yıllık vergi matrahını hesaba katmıyor gibi. Günlük Ücreti 153,66. İşçi 27 lik dilimde olmasına rağmen 1600 küsür tediye hesaplıyor. Ben mi yanılıyorum bilemedim.
  23. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu

teşekkürler üstad.
  24. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu

Arkadaşlar öğleden sonra saat 15 te göreve çıkılmış saat 22 de dönülmüş. 1/3 ücret mi ödemem gerekiyor?
  25. Kaynaklara Taşındı MYS ÖDEME EMRİ GÖNDERİLEMİYOR

Değerli arkadaşlar mys den ödeme yaptık. onaylanıyor. Ancak muhasebeye gönder butonuna bastığımızda "muhasebe tarafında hata oluştu" uyarısı veriyor. Yapılması gereken bi işlem var mı?
  26. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmenin Bildirilmemesi Nedeniyle SGK İPC

Hizmet alımı sözleşmesinin zamanında bildirilmediği için ceza yeni gelmiş.
  27. Çözümlendi | Kilitli Sözleşmenin Bildirilmemesi Nedeniyle SGK İPC

Arkadaşlar kolay gelsin. Sözleşmeyi zamanında bildirmemekten idari para cezası uygulanmış (1777 tl). Resen veya kendiliğinden diye iki seçenek oluyormuş. Kendiliğinden seçeneğine göre ceza ödemesi dörtte biri gibi bi rakam oluyormuş. tabi 15 gün içinde ödenirse. Tam olarak bilgi sahibi olan var...
  28. Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

Altın üyelerin çoğalmasını bekliyorum ki forumun geleceğinin altın üyelikte gizli olduğunu düşünüyorum. Bir de şu Sürekli işçi maaşlarını hep birlikte bi çözüme kavuştursak ortak uygulama ile çok güzel olacak : )))
  29. Çözümlendi | Kilitli Arşiv Hizmetleri Faaliyet Raporu Hk.

Arkadaşlar arşiv işlerine baktığımızdan dolayı Arşiv Hizmetleri Faaliyet Raporu diye bir rapor varmış. Bilen, bu raporu daha önce dolduran varsa yardımcı olursa sevinirim. Word dosyası olan varsa gönderebilir mi. Herkese iyi çalışmalar.
  30. Çözümlendi | Kilitli Taşınır Yönetim Hesabı Cetveli

Üstadlar herkese kolay gelsin. Müfettiş teftişte " Harcama Birimi Taşınır Yönetim Hesabı Cetveli" istedi. Sistemden nerden alıyoruz bu cetveli. yardımcı olabilecek var mı? iyi çalışmalar herkese.
  31. Editörün Seçimi 4d Taşeron Daimi İşçi Geçici Görev Yolluğu Alır Görüş Yazısı

4' üncü ve 5' inci paragraftan hocam. En son paragraftan da ödeme yapmam gerektiğini anlıyorum. kafam karıştı hocam.
  32. Editörün Seçimi 4d Taşeron Daimi İşçi Geçici Görev Yolluğu Alır Görüş Yazısı

Değerli üstadlarım yukarıdaki yazıya göre bordrosunda yemek ve yol hesaplanan sürekli işçilere yurt içi geçici görev yolluğu ödenmez demiyor mu? ben mi yanlış anlıyorum. beni bi aydınlatsanız size zahmet. iyi çalışmalar herkese.
  33. Çözümlendi | Kilitli 5510 MEMUR TAYİN İŞLEMLERİ

Saolun hocam hitap sisteminde personel gözükmüyor. kesenek sayfasında da bir personel fazla görünüyo. anlamadım gitti.
  34. Çözümlendi | Kilitli 5510 MEMUR TAYİN İŞLEMLERİ

Hocam Hitap şifresi sgk nın hangi şifresi oluyor.
  35. Çözümlendi | Kilitli 5510 MEMUR TAYİN İŞLEMLERİ

Üstadlarım memurun tayini çıktı. Sırasıyla yapmam gereken işlemler nelerdir. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
  36. DUYURU 4/D İşçi Maaş Program Örneği (Lisanslı)

Hocam bize gönderilen excel programında vergi matrahı toplamasında ve ikramiye ve tediyeleri vergi matrahına dahil etmemesinden dolayı bu programı tercih ettik. Bir de bu program sgk ödemelerini kuruşu kuruşuna tutturduğu için. Eğer bu programda da hata varsa uygulamada birlik olmadığındandır...
  37. DUYURU 4/D İşçi Maaş Program Örneği (Lisanslı)

Hocam son olarak bir de şu dosyalara bakıver. Kolaylıklar dilerim.
  38. DUYURU 4/D İşçi Maaş Program Örneği (Lisanslı)

Hocam bu accessten çıkan bordro. İşinize yarar umarım.
Geri
Üst Alt