Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sgk işten ayrılış bildirgesi yapılamıyor

Büyük İhtimal ile java sıkıntısı vardır Pc nin 32 ve 64 bit kurulum konumuna dikkat ederseniz Faydası olacaktır.
  2. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler SGK İş Yeri Sicil Numaralarının Yanlış Girildiğine Dair Liste

Nazan Hanım Güzel Arkadaşım Bende sıkıntı şu olmuş MYS ilk başladığında sigorta sicilinin son 3 rakamını girsekte girmesekte onay vermekteydi ancak sonradan uyarı verdi son üç rakamıda ne diye sorarsanız 000 belge falan istemediler sıkıntı yok dediler sağ olsunlar.Bu nedenle sıklıkla iletişim...
  3. R.P.

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

SGK Direk makbuz ile işlem yaparmı bilemem.Bu konuda tecrübem olmadı, ancak bu gibi durumlar için sgk hizmet belgesi doldurmanız gerekmekte olduğunu biliyorum.Bu belgeyi https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/sgk-prim-ve-hizmet-belgesi-bos.8121/ buradan indirebilirsiniz.Bu belge işlemlerinde...
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Sorunuza verilecek o kadar çok cevabim varki bunu tahmin edebilmeniz çok ta zor değil Lakin olmuyor her doğru her yerde söylenemiyor maalesef.Mutemetlerin özverisini anlarlarmı Asla geçmişte de bu böyleydi gelecektede aynı olacaktır.Bakın büyük öz veri ile buraya yazdığımızın bir çoğu kendi...
  5. R.P.

Tuğrul Bey Maaşallah Bir çoruma gidip yapmadığın kaldı :) Böyle Forum Böyle Eğitici Bilgi Kaynağı başka nerede var ? İşte Hocam Demirin tavı burası Umarım anlatabildim.
  6. R.P.

Arkadaşlar Sistem Ay 28 mi 30 mu 31 mi biliyor endişelenmeyin.
  7. R.P.

Mutemet Arşivi SGK Prim ve Hizmet Belgesi (Boş)

Lüzumunda Kullanılmak üzere Foruma eklenmiştir.İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
  8. R.P.

Mutemet Arşivi İhraçtan Göreve İade geçmişe dönük aile yardımı

Hüseyin Bey Lütfen ben yazdığımda açıkça bahsettim asla eleştiri olmadığını saadece şahsi düşüncen olduğunu Belliki kırıldınız ancak mutlaka düşüncenizde haklılık payı olabilir lakin sizi temin ederim eleştirmedim.Ben her daim çoklu fikirden mutlaka doğru sonuç çıkacağı düşüncesinde olan...
  9. R.P.

Personel neye göre derse ne demek gerekir bunuda iyi düşünmek gerekiyor.Diyeceğim odurki bizler burada her iki tarafında hakkını korumakla mükellefiz o nedenle hüseyin hocam bize göre diyerek icra etmemiz ne derece etik olur? Lütfen kimseyi eleştirmek gibi niyetim yok saadece düşüncemdir.Ha...
  10. R.P.

Mehmet hocam Hele birde buradan yak.Bu forum harika yaaa ne sorular çııyor ama
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli unvan değişikliğinde maaş farkı yapılır mı

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre; -Görev ve unvan eşitliği gözetilmeksizin, memurların kazanılmış hak aylık dereceleriyle bulundukları kadro derecelerine eşit veya 68 inci maddedeki esaslar çerçevesinde daha üst kadrolara naklen atanması mümkündür. -Aylık, 657 sayılı Kanuna tabi...
  12. R.P.

Editörün Seçimi Sözleşmeli Personelin Ek Ödeme Yapılması Kararı

Elinize ve dahi emeğinize sağlık güzel Arkadaşım
  13. R.P.

Editörün Seçimi Gerek 5434 Gerek 5510 Statü Hatası (Slaytta Örnek Var)

Gerek Açıklamalar Gerekse slayt oldukça net bir çalışma olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim.
  14. R.P.

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Maaşaallah Ne güzel fikir ve açıklamalar çıkmakta Forum oldukça başarılı ve gelişmeye açık üyeler dolu.
  15. R.P.

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Kesenek/Primlerin SGK ya Bildirilmesi. (5434)

Güzel bir çalışma tebrik ederim Emeği geçenlerede teşekkür ederim.
  16. R.P.

Hak etmeden (Peşin) maaş alma durumunu gözden kaçırmaktasınız Güzel Arkadaşım.
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Eksik Ödenen Ek Göstergeleri Yanlış Ödemiş Olmak ?

Volkan bey o keseneğe uygun bordro hazırlayın zaten bürüt tutarınız belli 300 bu rakam üzerinden keseneği göndermişsiniz geriye gelir vergisi ve damga vergisi kesmek kalanıda kişiye ödemek kalıyor.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

Aynen doğru Mehmet bey ters işlem yapmışım teşekkür ederim uyarınıza.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

Belirli Bir gelire sahip ise agi den yararlanması mümkün değil.Ancak kız çocuklarında okuyor ise 25 yaş okumuyor ise 25 yaştan sonra evleninceye kadar çocuk yardımı kesilir agi alır.Erkek çocuklarda okuyor ise 25 yaşına kadar çocuk yardımı ve agi alır okumuyor ise her ikiside 18 yaşında kesilir.
  20. R.P.

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Kişi fazla alacaklarında Pek iade edeceklerini sanmıyorum ama yinede denemekte fayda var.
  21. R.P.

Mart 2019 Döneminde değişik kriterine göre büyük ihtimalle tazminat oranları ile yan ödeme oranı değişir bu değişenlerde 15 Günlük kıst yapmanız gerekir.
  22. R.P.

Mutemet Arşivi Forum Güncellenmesi | 19 Şubat 2019

Elinize sağlık Tuğrul hocam.
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kıst maaşta akademik teşvik ödeneği verilir mi

Karar Sayısı : 2018/11834 Ekli "Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeİiği"nin yürürlüğe konulması; Milli Eğitim Bakanlığının 26/3/2018 tarihli ve 6212647 sayılı yazısı üzerine, 11/10/1983 tarihli ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun ek 4 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 14/5/2018...
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Eksik Ödenen Ek Göstergeleri Yanlış Ödemiş Olmak ?

Ek göstergede sgk,gelir vergisi ve damga vergisi kesintileri var MYS den işlem yapmalısınız 01.01.02.01 zam ve tazminatlar Buraya Bürüt tutarı giriniz 02.01.0.6.01 (Keseneğe göre İşlem Yapın) den sgk kesintisini yapın gelir vergisi ve damga vergisini düşün kalan kişiye aktarılacaktır.Hayırlı İşler.
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli E-Devlet Hitap hizmet sorgulama

Halil hocam anladım Hitapta şöyle bir durum oluşmakta genelde işe ilk başlama tarihlerinde özlük bilgilerinde ve askerlik bilgilerinde sıkıntı olduğunda sonuçları sıfır veriyor Bizde hitap proğramının tamamen her alanda yetkisi bizde hal böyle olduğunda personeli sıkı takip etmek zorundayız...
  26. R.P.

Halil hocam bu özel sektörde çalıştığınız primi emekliliğe esas hizmet birleştirmesini yapırdınızmı?
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4 D li çalışan personel askere gideceği zaman sigorta ve maaş işlemleri nasıl yapılır

Personeliniz bedelli askerliğine giderken aldığı izin süresinin bitiminin bir gün sonrasıda başlatmanız gerekir.Ancak sgk girişini yaparken dikkat edin sisteme giriş tarihinizden 1 gün sonrasına başlama tarihini yazabilirsiniz.Fakat başlama tarihi pazartesi güne rastlıyor ise aynı gün...
  28. R.P.

Halil Bey:Hitap proğramına giriş yaptığınızda Hizmet Bilgileri sekmesinden sağ baştaki tüm hizmet sekmesini açtığınızda kırmızı şeritli bir satır görebiliyormusunuz?Görüyor iseniz problem orada bunuda hizmet bilgileri sekmesinden güncelleme yaparak düzenleyebilirsiniz.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mal Hizmet ve Yapım Harcamaları

Ben Teşekkür Ederim Güzel Arkadaşım Aynen doğru anlamışsınız.Hayırlı İşler Dilerim.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4D İşçilerde Çocuk Yardımı

2 Nisan itibarıyla taşerondan kadroya geçiş süreci tamamlanarak, 696 sayılı KHK gereği belediye şirketlerine ve 4D daimi işçi statüsüne geçirilen işçiler için; Yüksek Hakem Kurulu tarafından karara bağlanmış süresi en son sona erecek toplu iş sözleşmesi hükümleri açıklandığı malumunuz bunun yanı...
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli ıpc ödemesi

Direk sgk gişesinden ödenir Ziraat Bankası , Halkbank, Vakıfbank ve mosip online buralardan ödeme yapılabilmekte Ayrıca mys dende ödeyebilirsin ancak ilgili tertipte paran olması gerekir.Bence elden ödeme bakanlığından para iste geldiğinde ödersin.Geçmiş olsun.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Bilgilerinin Emniyet Genel Müdürlüğü Sitesine Giriş İşlemleri

Zeynep Hanım İşin zor Allah Kolaylık versinde Allah verede Santral da sende olmasaydı Geriye bir o iş kalmış zaten :)
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5510 lu personele hitap Giriş Tarihi

Gökhanım güzel Arkadaşım yeni üyelere sıklıkla çalıştığınız bakanlığı belirtin diye boşuna demiyoruz.Bu günler için Ancak Forumun bir güzel yanıda bu istemeden diğer bakanlıkların işlev bilgilerini öğrenmiş oluyoruz.Yani Forum olarak "Odunumuzu kendimiz kestiğimiz için 2 kere ısınmış oluyoruz".:)...
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mal Hizmet ve Yapım Harcamaları

Öncelikle hayırlı olsun diğer bir şansınız ise forumumuza katılmak olmuş.Anladığım kadarı ile mebbisten bahsediyoruz.Tarafınıza ulaşan faturaları tarattırıp daha önceden kayıt yaptığınız abone numarasına göre mebbisdeki modüle ekleyerek paranın gelmesini sağlıyorsunuz.Yani elektrik ise elektriğe...
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 5510 lu personele hitap Giriş Tarihi

Arkadaşlar her kurumun iç tüzüğü,işleyişi ve yönetmelikleri farklı bu konuyu göz önünde tutar isek daha verimli oluruz düşüncesindeyim.
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli döner sermaye muhatasar beyanname

Gerek e beyanda (Damga ve Kdv) gerekse muhtasarda aynı durum devam etmekte Tuğrul Hocam Bir önceki dönemde sonraki dönem yok demişseniz yazmanız gereksiz.Ancak Damga ve KDV beyanında ise durum farklı burada beyanınızın olmadığı kutuyu mutlaka işaretleyerek göndermeniz gerekli.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SSK E-Bildirge Çıkış Hatası

Ek bilgi olarak bu ayın 25 i mesai saati bitişine kadar işlerinizi bitirmeniz gerekir.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yükseköğretim kurumlarında ders ücreti karşılığında görevlendirilenler hk.

KBS Sigorta prim kesintisini saadece maaşta yapmakta ( 4/B ve 4/D ) Arkadaş Ek ders ile ilgili sorusu Eğer yeni gelen kişi Emekli sandığı emeklisi ise kbs den ek ders yapabilirsin ancak değil ise yapamazsınız.Bunun yanı sıra Öğretmen ile Yüksek öğretim görevlisi ek ders saat ücretleride farklı...
  39. R.P.

Mutemet Arşivi Forum Güncellenmesi | 19 Şubat 2019

Hayırlı Olsun Üstadım
Geri
Üst Alt