Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler Sosyal Güvenlik Kurum Ödemeleri Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının 13.02.2019 tarihli yazısı Milli Eğitim İl Müdürlükleri Destek Şubesi Tahakkuk birimleri tarafından Dys Üzerinden birimlere gönderildi.Bahse konuda En geç 28 Şubat 2019 tarihine kadar herhangi bir cezai yaptırımla karşılaşılmaması için...
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Haciz Sıra Cetveli Nereden Alınır?

Bilinmeyen icra sıralamasında Esas sayısına göre takip etmeniz çok daha doğru olacaktır.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Haciz Sıra Cetveli Nereden Alınır?

Bir Çizelge hazırlayın ve buraya geliş sırasına göre yazın aynı zamanda buraya borç tutarı ödenen kalan gibi sütunlar eklerseniz takibiniz çok daha kolay olur.Borcu bittiğinde ise icradan dosya kapama yazısı istedin bunuda üst yazı ile malmüdürlüğüne gönderin kbs den düşsünler.
  4. R.P.

Editörün Seçimi Ücretli Öğretmen Aynı Dönemde e-Bildirgede Çıkış ve Giriş Nasıl Yapılır

Aynen dediğiniz gibi Ancak geçmiş dönemlerde bu konu yüzünden çooook İPC yiyen gördüm.Bu nedenle foruma ekleme gereği duydum.Gülkerek Kullanın.
  5. R.P.

Editörün Seçimi Ücretli Öğretmen Aynı Dönemde e-Bildirgede Çıkış ve Giriş Nasıl Yapılır

Eyvallah Pirim sizlerinde emeğine sağlık . Forumda Yoktu Sanırım Bu ay bu konuda bulunduğum ilden oldukça yoğun soru gelince bu gün hazırlayıp forma attım.Umarım faydamız dokunur.
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaş hesaplama Programı Güncellemesi

Bu Kadar Basit bir yanıt Boşuna dememişler Bilenle Bilmeyen Bir Olur mu ?
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sgk kesintileri problemi

Aynı sorun bizde de oldu öğleden sonra düzeldi.
  8. R.P.

Merhaba Dostlar; Bilindiği üzre Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl Ücretli öğretmenlere Birinci dönemde çıkış yapılmasını duyurdu.Çıkışlar yapıldı ve şimdi de aynı kişi müracatı ile tekrardan işe girişi yapıldı. Buraya kadar rutin yapılan işlemler; Şimdi asıl mesele bu aynı döneme denk gelen...
  9. R.P.

Sohbet Alanı Çok Şükür

Hay Maaşallah Allah Daim Etsin Güzel Arkadaşım
  10. R.P.

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

İnşaallah Allah Daim Eyler.Altın üyelik konusunu ise üueler dahil hepimiz her ortamda uygun dille anlatma çabasında olduğu düşüncesindeyim.Müsterih olun Doğru ve güzel olan yavaş ilerlesede er ya da geş gideceği yere mutlaka ulaşır. Selam ve Dua İle
  11. R.P.

Üstad Daha önceki dönemlere baktığımızda şimdiki nesil bilgilenme açısından oldukça şanslı Hele hele böyle bir forumun olması ise bulunmadık nimet zamanla ne denli ehemmiyetli bir yer olduğu elbette anlaşılacak Eskiden bilgiyi mezara götürecek gibi saklarlardı Ha şimdi de var böyle vasat...
  12. R.P.

En son 2006 yılında 5434 lü teknik personellerinin FHZ lerini yapmış idik.Bilindiği üzrede Hitap proğramı ilk aşamada verileri mebbis üzerinden aldı Ancak bu sağlıklı olmadı ve manuel girişler tekrardan yapıldı Ancak sgk da veriler saadece kesenek üzerinden işlem görmekte 2008 sonrası işe...
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli AİLE YARDIMI

e-Devlet üzerinden bilgilerini kontrol edip, KPHYS üzerinde hazırlanan Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi (KAPBİS) uygulamasında bilgilerini güncelledikten sonra çalıştığı kurum mutemedine elektronik ortamda gönderecektir.Bildirim yaparken doğru bilgilerin girildiğinden emin olunmalıdır.Aksi...
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli AİLE YARDIMI

sgk dan tc si ile provizyon sorgusu yapabilirsiniz.Ancak bu beyana dayalı Şüpheniz var ise de yapacak bir şey yok.
  15. R.P.

Aynen doğru tespit Hakkaniyet açısından elzem bir durum hal böyle olunca bunuda kişi borcu çıkartarak geri alabilirsin.Kolay Gelsin.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Açığa alınan personel İCRA ve NAFAKA hesabı nasıl yapılır

Nafaka miktarı net kesilir geriye kalan kısımdan aile ve çocuk yardımını çık dörtte birini icraya öde.
  17. R.P.

Yaptığınız işlemleri ve sonuçlarını buradan paylaşmanız Formun amaçlarından birisi de bu olduğundan arkadaşlarında bilgilenmesine sebep olacaktır. Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar Dilerim.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS DUYURUSUNA İSTİNADEN 4/B Lİ PERSONELİN BES KESİNTİSİ

İlknur Hanım Nasıl Çözüldüğünüde Belirtirseniz Forum Üyelerine Çok Daha Yardımcı Olursunuz.. Hayırlı İşler.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4bli personel e vizite onayı

Primleri bildirdiyseniz, son bildirdiğiniz PEK tutarı yazarak e viziteden onaylayın https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do İş göremezlik ödeneği yattıktan sonra ki ilk maaştan itibaren kesinti yapacaksınız. Mehmet Beyin dediği gibi Bu işlemleri yaptınızmı ?
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4bli personel e vizite onayı

Sorunuzun yanıtı bu olsa gerek https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do
  21. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler SGK İş Yeri Sicil Numaralarının Yanlış Girildiğine Dair Liste

Bu da iyi bu listeyi geçen hafta forumda 28 Ocak 2019 Mehmet bey Tarafından yayınlanmıştı bu gün baktım liste farklı güncellendi diye düşündüm bu gün tekrar ekledim Güzel Arkadaşım SGK ya para lazım gelsinde nerden nasıl geldiği hiç önemli değil.Teşekkür ederim Hayırlı akşamların olsun.
  22. R.P.

Öneri | İstek ve Şikayetler SGK İş Yeri Sicil Numaralarının Yanlış Girildiğine Dair Liste

Sisteme tekrar düşmüş belki değişiklik olmuşsa diye düşündüm konuyu tekrar açtım.İyi Akşamlar.
  23. R.P.

Güzel Arkadaşım Özür ne demek Estağfurullah uyardığın için asıl ben teşekkür ederim Hayırlı Akşamlar..
  24. R.P.

Arkadaşlar Dosyanın Açılmadığı Bilgisi ulaştı açamayan varsa lütfen buraya yazınız.
  25. R.P.

Sohbet Alanı Örgü için şiş lazım

Ooooo Millet bakılacak olursa acıktınız Bakıyorum mantılar köfteler poşette hazır Hadi afiyet olsun o vakit
  26. R.P.

Dosyanın açılmadığına dair şikayet gelmedi Ama yinede teşekkür ederim dikkatinize.
  27. R.P.

Mutemet Arşivi Ocak Kesenek Borcu

Burayada Bir Göz Atın https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/sgk-is-yeri-sicil-numaralarinin-yanlis-girildigine-dair-liste.7949/
  28. R.P.

Bu Yazı bir çok kurumlarada gönderildiği duyumunu aldım.Tesbitiniz doğru Burayada Bir Göz Atın https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/sgk-is-yeri-sicil-numaralarinin-yanlis-girildigine-dair-liste.7949/
  29. R.P.

Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemine geçiş aşamasında bazı harcama birimlerince SGK işyeri sicil numaralarının girilmemesi/hatalı girilmesi nedeniyle Sosyal Güvenlik Kurumu tarafında borç düşümü yapılamadığı anlaşılmıştır. Ekli listede yer alan harcama birimlerinin herhangi bir cezai...
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli ÜYTE (Üremeye Yardımcı Tedavi) Eğitimi hakkında

Ekteki Belgeyi İncelediğinizde Büyük Ölçüde Size Yardımcı Olacaktır. Resmî Gazete Tarihi: 30.09.2014 Resmî Gazete Sayısı: 29135 Hayırlı İşler Dilerim.
  31. R.P.

Üstadım ;Tövbeler olsun Böyle bir yeteneğim yok Yemekten geçtim Hazır Yemeği ısıtmayı beceremiyorum.Bu konuda süper yeteneksizim :-)
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Hitap Proğramının Açığı ("İPC Ödemek İstemeyenler İçin")

Merhaba Dostlar: Bir çoğunuzun bu konuyu bildiğini düşünüyorum Ancak yinede yazmak istedim .Hepimizde "İPC" illetinden muzdaribiz.Hiatap Hizmet Proğramının bir açığından bahsetme gereği duydum.Bilindiği üzre Hitapta süre 90 gün içerisinde girişleri tamamlamış olmamız gerekiyor aksi halde "İPC"...
  33. R.P.

:-) Eyvallah
  34. R.P.

Hepiniz bir şeyler yaptınız haydi deyin bakalım ben ne yapmalıyım?:-)
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu mif düzenlemesi

Siz öncelikle kişi borcunu bir bordroda hesaplayıp üst yazı ile durumu bağlı olduğunuz saymanlık birimine iletin.Akabinde kişiye tebliğ edin ve Saymanlığa ödemesini söyleyin.Sizin işiniz buraya kadar Bildiğim kadarı ile ilgili saymanlık mif düzenlemekte mif düzenleme aşamasında ise faizi...
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

Beyana dayalı bir ödeme türü olduğundan kişininde beyanı olduğundan kişide şu an kurumunuzda olmadığından; 1-Kişinin mevcut iban numarasını alarak söz konusu yıla ait veriler doğrultusunda üst yazı ile manuel ödeme yapabilirsiniz. 2-Kişinin şu anki çalıştığı birime konuyu açıklayıcı yazı yazarak...
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Karşılama Yönlendirme Nace kodu

Avrupa Topluluğunda Ekonomik Faaliyetlerin İstatistiki Sınıflaması (NACE); Avrupa‘da ekonomik faaliyetlerle ilgili istatistiklerin üretilmesi ve yayılması amacına yönelik bir başvuru kaynağıdır. NACE kodlamasında faaliyet konularına göre işyerlerine/işletmelere altı haneli bir kod verilmektedir...
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 1-4 Derece Bilgisayar İşletmeni Özel Hizmet Tazminatı

Özel Hizmet Tazminatı dereceye göre verilir diye biliyorum.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İhraç olan personele geçici görev yolluğu

Kurumunuzdan Ayrılış Tarihidir önemli olan.Görevini tamamlayıp gelmiş ise geldikten sonra tebliğ edilmiş ise İhraç tarihi görev süresi dışında ise bu kriterler önemli Ancak:Mehmet hocamın dediği gibi mahkeme kararına göre ödemek çok daha mantıklı olur.Kurumunuzdan Görüş te sorabilirsiniz.
Geri
Üst Alt