Arama sonuçlarınız

1. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş sistemi

tuğrul bey terfi sayfasında 3/1 duruyor , ön tarafta 5/3 yani personelin önceki çalıştığı ilçedeki kadrosu 3/1 inden maaş alıyor yeni atandığı ilçede 3/1 kadrosu iptal edilerek 5/3 yapılıyor.
  2. ali rıza bülbül

mehmet bey ilginize teşekkür ederim. ana sayfadan değişir de terfi kısmından değiştirme imkanımız yok mu ? bu kısımda 3/1 gözükecek sorun almaz mı ?
  3. ali rıza bülbül

merhaba arkadaşlar , bir personel farklı bir ilçede 68/B maddesine göre 3/1 i olmuş ve maaşı bu derece/kademeden almış. bizim ilçeye gelince 3/1 olan kadrosu iptal edilerek tekrar 5/3 verilmiş, sorunumuz KBS sisteminde 3/1 iptal edilerek tekrar 5/3 ü yapılması ve maaşında 5/3 ünde alması...
  4. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Kadrolu Personel Çocuk Yardımı

maaşı ekimin birinden sonra hesaplatırsan sorun olmaz , personel aile yardım bildiriminde bulundu mu?
  5. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Sıraya Alınan İcraların, İcra Dairesine Yazısı

yardımcı olmak isterdim ama farklı kurumda çalıştığım için bu konuda bir örnek yazı yok, milli eğitimde çalışan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur, iyi çalışmalar
  6. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Tayini Çıkan Memurun, Memur Eşine Kat Yevmiye Ödenirmi?

mehmet bey ilginiz için teşekkürler.. personel" ben eşimi tayin olduğum ilçeye götüreceğim. eşim oradan çalıştığı ilçeye gelecek diyebilir mi *bununla ilgili herhangi bir görüş veya yazı var mı şimdiden teşekkürler
  7. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Sıraya Alınan İcraların, İcra Dairesine Yazısı

umarım işini yarar iyi çalışmalar
  8. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Tayini Çıkan Memurun, Memur Eşine Kat Yevmiye Ödenirmi?

günaydın arkadaşlar, bir personelin bulunduğumuz ilçeden başka bir ilçeye tayini çıktı, eşi başka bir kurumda çalışıyor, yalnız eşinin tayininin görevi icabıyla çıkma olasılığı yok. ancak personel eşi içinde sürekli görev yolluğu ödenmesi talebinde bulunuyor, bu konuda bizim sorumluluğumuz var...
  9. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

duyuruda avansdan bahsedilmiyor
  10. ali rıza bülbül

Mutemet Arşivi 4.Dönem toplu sözleşmenin 24. maddesine istinaden verilen ilave ödeme

arkadaşlar kusura bakmayın iş yoğunluğunda takip edemedim. konu kısaca kadrolu bir personel eylül 2018 ayında 6 ay ücretsiz izne ayrılıyor, dolayısıyla 31.12.2018 tarihinde ücretsiz izinde olmaktadır. bu durumda bulunan personeller verilen ilave ödemeden faydalanabilir mi?
  11. ali rıza bülbül

Mutemet Arşivi 4.Dönem toplu sözleşmenin 24. maddesine istinaden verilen ilave ödeme

merhaba arkadaşlar, zamansız bir soru ama bir personelin sıkıntısından dolayı soruyorum özellikle tarım ve orman bakanlığında çalışan ve 4.dönem toplu sözleşmenin 24. maddesine istinaden verilen ilave ödemenin yönergesini inceledim ama bir konuyu bulmadım. 31.12.2018 tarihinde ücretsiz izinde...
  12. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğunda ikamet adresi

Hüseyin bey bu görevlendirme bir günlük değil yirmi günlük bir görevlendirme
  13. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli geçici görev yolluğunda ikamet adresi

merhaba arkadaşlar , geçici görevlendirmelerde ikametgahı ile göreve gittiği yer 1-1,5 saatlik mesafe , bu mesafeler için bir gün öncesi bir gün sonrası yol harcırahı verilir mi? şimdiden teşekkürler
  14. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Üst Öğrenim Geçen Mühendis Yan Ödemesi

tuğrul hocam, telefonla öğrendiğinize göre bu personelin yan ödemesi toplam 2200 olacak. ayrıca zahmet edip ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim.
  15. ali rıza bülbül

tuğrul bey daha kadroyu almadığından KBS yi kontrol etmedim.
  16. ali rıza bülbül

tuğrul bey daha kadroyu almadığından KBS yi kontrol etmedim.
  17. ali rıza bülbül

teşekkür ederim. mehmet bey 2010 yılında bizim ilçeye müfettiş gelmişti .kontrol de teknisyen olarak çalışıp daha sonra mühendis olan personele 1-5 yılı baz alarak zimmet çıkarmıştı, bende uygulamayı bu yönde yapıyordum. bazı ilçeler teknik hizmetler sınıfında geçen süreleri dikkat aldığından...
  18. ali rıza bülbül

derece kademe 1/4 ü mehmet bey özellikle yan ödeme puanını nasıl değenlendireceğiz. mühendis olarak göreve başlaması 1-5 yıl arası ama toplam hizmet süresi 20 yıl
  19. ali rıza bülbül

merhaba arkadaşlar, tarım bakanlığına bağlı ilçe müdürlüğünde teknisyen-tekniker olarak çalışan personel üst öğrenimini (mühendis) bitirdiğinde bu personelin yan ödeme puanı nasıl olur. Teknisyen- Tekniker olarak aldığı yan ödeme puan toplamı 2050 Mühendis olarak alması gereken yan ödeme puanı...
  20. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli geçici göreve uçak ile yolculuk

abi konu geçici görev yeri Yalova ili , ancak Yalovan iline uçak olmadığından Personel uçak ile İstanbul a gidecekoradan karayolu veya başka bir vasıyla Yalova görev yerine gidecek. buradaki durum uçak biletinde görev yeri değil farklı bir iln olması bu şekilde uçak bileti ödenir mi?
  21. ali rıza bülbül

buradaki konu onay ile ilgili değil, göreve gideceği il yalova, uçak bileti ile gideceği yer istanbul yani görev yapılacak yere ancak aktarma ile gidilecek
  22. ali rıza bülbül

merhaba arkadaşlar, geçici görev ile Yalova İline görevlendirilen personel uçak ile İstanbul a (yalova uçak olmadığından) oradan Yalova ya gidecek . bu personele yol gideri olarak uçak yol parası ödenir mi ? şimdiden teşekkürler..
  23. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Özel okul masrafı vergi indirimi

merhaba arkadaşlar , bir konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Memur olan personel bakmakla yükümlü olduğu çocuğunu özel okulda bir ücret vererek okutuyor. Ödenen bu ücret için maaşında her hangi bir işlem yapacağız mı? yani vergi indirimi gibi. şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar bütün...
  24. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli MYS e-Fatura Hakkında

Günaydın arkadaşlar, MYS sisteminde Harcama Yönetimi menüsünde e-Fatura bölümü işlem yapıyor mu?
  25. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli kbs sistemi bes kesintisi

bilginiz için teşekkürler iyi çalışmalar
  26. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli kbs sistemi bes kesintisi

merhaba arkadaşlar , bize yeni bir personel geldi geldiği kurumda bes kesintisi farklı bir şirket ,biz kurum olarak farklı bir şirkete bes kesinti yapıyoruz. gelen kişinin bes kesintisi kbs de nasıl olacak bağlı olduğu şirketemi devam edeceğiz yoksa bizim kurumun dahil olduğu şirketeme dahil...
  27. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Ataması Yapılan Memura Atama Tebliğ Süresi

unvan değişikliği ile ataması yapılan memurun atama yazısını tebliğ-tebellüğ etme süresi kaç gün olabilir ? bununla ilgili yazı veya görüş varmı ? şimdiden teşekkürler
  28. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

arkadaşlar unvan değişikliği ile yeni unvanında göreve başlayan personele unvan değişikliğinden verilecek artışlar yeni başladığı tarih mi esas alınacak yoksa başladığı tarihi takip eden aybaşımı yani ayın 15 imi ? bilgi veririseniz sevinirim teşekkürler
  29. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

arkadaşlar, unvan değişikliği olan personelin yeni unvanındaki maaş hak edişleri ne zaman olur göreve başladıklarında mı? yoksa onaylarının yapıldıkları tarih mi şimdiden teşekkürler
  30. ali rıza bülbül

Görüş Yazıları Geçici Görev Yolluğu Ödenmesine İlişkin Ombudsman Kararı

Memur mazereti nedeniyle geçici görev talep ediyor ve görevlendirme yapılıyor dilekçesinde yolluksuz istiyor şimdi bu kararı görünce yolluk isteyebilir
  31. ali rıza bülbül

Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

programın içeri çok güzel personel eklemesi yapılmıyor yardım kılavuzu varmı? acaba şimdiden teşekkürler..
  32. ali rıza bülbül

Mutemet Arşivi Vefat ve Başsağlığı

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
  33. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli VİF tüketim çıkış

arkadaşlar günaydın herkese iyi çalışmalar. VİF ile aldığımız tüketim malzemesi çıkışı nasıl olacak bu konuda bili verirseniz sevinirim.
  34. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Maaşı Emanete Alma

teşekkür ederim
  35. ali rıza bülbül

teşekkür ederim
  36. ali rıza bülbül

arkadaşlar işçi Aralık/2018 ayına ait 17 günlük maaşını emanet alma işi MYS nasıl yapılyor. iyi çalışmalar
Geri
Üst Alt