Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Tkys Sisteminde Giriş Yapılırken Adet Sayısı Nasıl Düzeltilir ?

Konuyu tam anlamadan cevap verdim... yanlışlık olmasın. Benim Taşınır mlz. sadece kodu değişti. Miktarında bir değişiklik olmamıştı... Sizin 2 adet RAM, fiyat değişmeden 4 adet olacakmış.. Bayağı çetrefilli olur... Bence 2 okul eksik alsın ... yine de siz bilirsiniz.
  2. Çözümlendi | Kilitli Tkys Sisteminde Giriş Yapılırken Adet Sayısı Nasıl Düzeltilir ?

Evet Yapılıyor... Beninde başıma gelmişti, Sol Menüde "DÜZELTME İŞLEMLERİ" var.. Hatalı Ürün Kodu Düzeltmeden yapılır.. Fakat Taşınırı sisteme ilk giren kurum yapabiliyor. Sistem giriş çıkış TİF 'i veriyor.
  3. Çözümlendi | Kilitli İşe Başlayıp Maaşını Almadan Askere Giden Personel Hk.

Bence Kıst gün bilgilerini 12 gün olacak şekilde girin... Açıklamaya gereğini yazarsınız.
  4. Çözümlendi | Kilitli Sgk E-Bildirgelerin Son Günü 26'Sımı Yoksa 23'Ümü?

Tuğrul hocam... ayın 26 sı son gün sadece 23 Temmuz 2021 Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle yapıldı diye anladım.. yoksa normali 23 ü son gün. Yanlışım varsa düzeltin.
  5. Çözümlendi | Kilitli 2022 Ücretli̇ Öğretmen Bordrosunda Ne Gi̇bi̇ Deği̇şi̇kli̇kler Yapılmalı ?

Daha üstünde çalışılması lazım... zaman buldukça yapılacak bir iş.
  6. Çözümlendi | Kilitli E Viziteye Sağlık Kurulu (3 Hekim) Raporu Düşmüyor Mu?

SGK Müdürlüğünü aradım... Telefona çıkan arkadaş, Kişinin TC nosu ile raporun durumuna baktı ve raporun doktorun onayında beklediğini söyledi. Onaylandıktan sonra e viziteye düşer dedi. Şimdi doktorun onaylamasını bekliyoruz. Teşekkür ederim... Konu Çözülmüştür.
  7. Çözümlendi | Kilitli E Viziteye Sağlık Kurulu (3 Hekim) Raporu Düşmüyor Mu?

4B Sözleşmeli öğretmen 60 gün Heyet raporu almış, fakat bir türlü e vizite sistemine düşüremedik. Üç doktorda sistemden onaylaması lazımmış diye öğrendik ama yine de düşmedi. Acaba düşmüyor mu diye düşünmeye başladık. Son çare SGK yı aramak... Bilgisi olan var mı...?
  8. Çözümlendi | Kilitli Kantin Hesabından Harcama Yapma

Biz yeni yaptık..., Ödeme Emri Türü Ödeme Yöntemi Ödeme Kaynağı Türü Ödeme Kaynağı Alt Türü TRANSFER HARCAMASI OZEL_BANKA_UZERINDEN_HESABA_ODEME PROJELER ÖZEL HESAPLAR (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) Ödeme Emri Detayı Sıra No Ödeme Kalemi Ödeme Kalemi Bütçe Tertibi Brüt...
  9. Çözümlendi | Kilitli Mys Üzerinden Sgk Haciz Kesintisi Nasıl Ödenir?

Evet Tuğrul Hocam... Sgk Haciz yapılacak işveren sicil numarasını... muhasebe sisteme işlemesi lazım... Dediğiniz gibi MYS - SGK Emanetten Borç sorgula yapıp ödemesi yapılabilir.
  10. Çözümlendi | Kilitli 29.10.2021 De Doğum Öncesi Analık Izin Süresi Başlamış. 19.11.2021 De Doğum Yapan 4/B Rapor Onayı

Merak ettim, "4B Sözleşmeli personel" demişsiniz... Acaba maaş yönünden tarihleri nasıl 01-30 ya da 15-14 aylık maaş mı? Peşin maaş mı? yoksa Çalışarak mı? ödeme yapılıyor. SGK e bildirgeyi; maaşa göre yaptığınızı varsayıyorum.
  11. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Tuğrul Hocam... Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. "İnsan Sevdikleriyle Beraberdir."
  12. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Dediğiniz gibi oldu... Kontrol ettim bugün... SGK emanete düşer düşmez hesaptan çekmiş sıkıntı çıkmadı.
  13. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Benim sözleşmelilerde aynı... Etiket:4b seçip filtrele.. Sicil seçip gidecek emanetleri seçerek Borç sorgula yaptım... Tik işareti yapınca emanet Borç miktarını manuel değiştirip kaydet yaptım... 5 ayrı kurum için aynı işlem toplam bildirge tutarına denk geldi. Fakat malmüdürlüğüne Borç ID...
  14. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Benim 4/b li personellerin maaş ödemesi 5 ayrı bütçe programından ayrı ayrı yapılıyor. SGK işyeri tek... sıkıntı çıkacak belli oldu... şimdi kesenekleri 5 ayrı bütçeden toplamak zor olacak. Kara kara düşünüyorum. Böyle olacağını bilsek ayrı ayrı iş yeri sicili alırdık.
  15. Çözümlendi | Kilitli Harcama Yetkilisi Maaşı Muhasebe Birimine Gönderemiyor

4B ekderslerini Malmüdürlüğüne gönderdik fakat yevmiyeleştirme yapamıyorlar.. Kesinti Alt Türü: Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. (4B) (Türkiye Hayat ve Emeklilik) 290 kodunda sanırım hata veriyor. Şimdiye kadar böyle olmamıştı... Sistemsel olduğu belli fakat, bize ayrı bir iş çıkacak belli oldu.
  16. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

İlçe Milli Eğitimin VKN ve herhangi bir İBAN ı yazmak yeterli... sonuçta herhangi bir hesaba para yatmayacak. Biz böyle yaptık.
  17. Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Ocak-2021 Maaş ödeme emrinde olan bütçe tertiplerine göre yaptım... Kodlar değişti sonuçta bir yerlerden kopya çekmek lazım..
  18. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SSK İşe Giriş Bildirgesi - Görev Kodu.

kendi soruma kendim cevap vereyim ;güncelleme yaparken mesaj çıkıyor Mesaj: "İşe Giriş Tarihi" ve "Sigorta Kolu" bilgileri bildirgenin verildiği gün güncellenebilmektedir. başka yollar denemek lazım oldu.. 1600669469 Teşekkürler hocam konu kapatabilirsiniz.
  19. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SSK İşe Giriş Bildirgesi - Görev Kodu.

Teşekkür ederim.. Fakat giriş yaptıklarımın işe giriş tarihi bu gün 21 Eylül, bu gün güncelleme/ düzeltme yapsam işe başlama tarihiyle alakalı ceza durumu olur mu..?
  20. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SSK İşe Giriş Bildirgesi - Görev Kodu.

Ücretli öğretmen ssk işe başlamasında görev kodu kısmında - Diğerleri seçeneği vardı sanki, şimdi yok. - İşçi olarak seçsem bir sıkıntı olur mu?
  21. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SGK Çıkışları

Burası Türkiye, her şey olabilir... Bende sizin gibi düşünüyorum ama Hazine bakanlığı yeter artık ödemem derse farklı... Personel Genel Müd. 13 Nisan tarihli yazısında tatil edilen günlerde ödenecek diyor. İnşallah birilerinin aklına gelirde resmi yazı ile ne yapacağımızı söyler.
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel bedelli askerlik

Bildiğim kadarıyla Bedelli Askerlik Corona nedeniyle durmuş ve 20 Haziran'da başlayacak diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin... böyle olunca kişi borcuna gerek yok ama Haziran maaşını yapılmış ise bilemem.. Bendeki 4B çalışan 20 Haziran'da gidecekmiş. 19 Haziran ayrılacakmış gibi dilekçesi...
  23. Çözümlendi | Kilitli BES'den ayrılan Memurun BES Kesinti İptali yapılmıyor

Haziran Maaşını yaparken silindiğini göreceksiniz.... Yoksa yapacak bişey yok iptal ettiği için zaten kişiye iadesini şirket yapar.
  24. Çözümlendi | Kilitli Gecici Görev yolluğu

Memurun Kadrosunun bulunduğu Kurum.. geçici görev yolluğunu yapması gerekir; Ama Onayda ne yazıyor bilmiyorum.
  25. Çözümlendi | Kilitli Aynı memuriyet mahalli içinde geçici görev yolluğu

Ödenmez diye biliyorum. 6245 Sayılı Harcırah Kanunu 3. md. g. (Değişik: 10/9/2014-6552/89 md.) Memuriyet mahalli: Memur ve hizmetlinin asıl görevli olduğu veya ikametgâhının bulunduğu şehir ve kasabaların belediye sınırları içinde bulunan mahaller ile bu mahallerin dışında kalmakla birlikte...
  26. Mutemet Arşivi Versiyon & Domain Güncellemesi Yapılmaktadır.

Ben mail attim. En kısa zamanda ilgili talep değerlendirilecektir. Cevabı geldi .. bakacaklar:rolleyes:
  27. Çözümlendi | Kilitli Asansör Tadilatı bütçe tertibi

Harcama Talimatı Onayında tertip 13-01-00-62-09-6-0-00-1-03-8 Harcama alt türü "Makine,Teçhizat, Taşıt, Demirbaş Bakım ve Onarım Giderleri" olması gerekiyor. Belkide bundan olabilir isterseniz kontrol edin..
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/b işgöremezlik kbs kesinti

Sağlık Raporu girişinden olması gerekiyor. Kolay gelsin.
  29. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı 4/b personel

Ben bu sabah; Normalde yaptığımız Maaş Hesaplama Ekranından... 14 Günlük Katsayı farkı seçerek yaptım.
  30. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı 4/b personel

Sabah açıktı, hesaplatma yaptım fakat bazı yerlerde yanlış hesaplama yapmış. şu an kapalı... Fark etmişler herhalde ki güncelleme yapılıyor... Açılınca iyi kontrol edin bence
  31. Çözümlendi | Kilitli KBS maaş banka listesini boş çıkarıyor

4B sözleşmeli maaşlarında KESİNTİ DÖKÜMÜ bölümünden BES , İcra, İlksan vb. rapoları boş veriyor. Sistemsel bir şey mi?
  32. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

olabilir ... belkide kişiden yapacağınız ilk BES kesintisi Ocak 2020 olacağı içindir. 7-8 gün farkla sisteme dahil edilmesi şanssızlık zaten :)
  33. Mutemet Arşivi Ziraat Emeklilik Kullanım Klıvazu

23.12.2019 göreve başlayacak ise... sisteme dâhil edileceği yılın ilk günü itibariyle ... yani 01.01.2019 olur.... 1974 yılı 11. ay doğumlu ise 45 yaşını doldurmamış olur..... velhasılı sisteme dahil edilmesi gerekir.
  34. Mutemet Arşivi Mevlid Kandilimiz Mübarek olsun

"Biz seni görmeden sevdik Ya Resulallah..." Hayırlı kandiller.
  35. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Eksik gün derken neyi kasettiniz acaba? Eksik gün olmaz diye biliyorum.
  36. Çözümlendi | Kilitli Geçmiş tarihli işe başlama

11 Ağustos 2019 Pazar günü Kurban Bayramının 1. günü ve resmi tatil... Okul Müdürü göreve başlama yazısı yazsın bakalım ama iki kere düşünsün bence. Bu adam asker mi? doktor mu? nöbetimi vardı? Ben olsam yapmazdım. Kişi kaybı olmaz da devletin kaybı olur. :)
  37. Çözümlendi | Kilitli 4B Geçici İşçilerin (Taşeron) iş sözleşmeleri askıya alınınca başka bir yerde çalışabilmesi.

696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 127. maddesi ile 375 sayılı KHK'ya eklenen Geçici 23. madde kapsamında yılda 10 ay çalıştırılmak üzere geçici işçi kadrosuna geçirilen işçiler için sormuştum. 5510 sayılı Sosyal...
Geri
Üst Alt