Arama sonuçlarınız

1. Serkan KAFALI

Çözüm Bekliyor Uzman Hekimlerin Kongre-Konferans-Seminer Onayı!

Konu halen aktif arkadaşlar. Farklı uygulamalar mevcut ise onları da bilelim, katkı verirseniz memmun olurum.
  2. Serkan KAFALI

Çözüm Bekliyor Uzman Hekimlerin Kongre-Konferans-Seminer Onayı!

Arkadaşlar merhaba. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. Sağlıklı, huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle ☺️ Ek ödeme yönetmeliği madde 5/a ya göre kongre-seminer-sempozyum gibi etkinliklere katılmak isteyen hekimlerden " yılda en fazla iki defa görevlendirme suretiyle kendi alanı ile...
  3. Serkan KAFALI

Editörün Seçimi Temsil, Görev Ve Makam Tazminatında %20 Mahsup Zorunluluğu (Mayıs 2026 Güncel Uygulama)

Halil Tuğrul SÜMER hocam bu duyuru nerede? KBS duyurular kısmına baktım bulamadım.
  4. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Hastanelerinde Sözleşmeli Personel Ücretlerini Kim Belirliyor?

Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene iki satır görevlendirme yazıp mutemetlik yaptırılması sakıncalı bir hal alıyor. Dava açtırmamak için...
  5. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Hastanelerinde Sözleşmeli Personel Ücretlerini Kim Belirliyor?

Sözleşme ücreti anlaşıldı, her üniv. kendisi belirleyebiliyor. Bir arkadaşım bordrosunu gönderdi baktım hatalı kalemler, eksik kalemler vs var. Dilekçe yazdırdım gelen cevap da aynen şu yazıyor, " seyyanen 1000 lira taban aylığa eklenen bir ücret sözleşmelilerde böyle bir kalem yok " diye cevap...
  6. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Ücretsiz İzin Dönüşü Yarı Zamanlı Çalışmada Kıst Maaş Uygulaması

Bu yarı zamanlı mevzusunu insan kaynakları / personel özlük birimleri bir türlü idrak edemedi. Yönetmelik takip eden ay başından itibaren başlar diyor. Personelin istediği tarih de değil mevzuata göre işlem yapsalar bu tür sorunlarla hiç uğraşmak zorunda kalmayacaz.
  7. Serkan KAFALI

Bu dediğiniz bakanlıklar nezdinde tamam da üniversite hastanelerinde çeşit çeşit sözleşme ücretleri gördüm. Hatta birinde 8. dönem toplu sözleşme de verilen 1000 liralık seyyanen zammı vermek zorunda değiliz diyen de mevcut. Bu kurumlardaki ücretleri her üniversite de kendi mi belirliyor yoksa...
  8. Serkan KAFALI

Merhaba değerli meslektaşlarım, iyi akşamlar. Hayırlı bayramlar. Üniversite hastanelerinde sözleşmeli çalışan ebe/hemşire/fizyoterapist gibi personellerin sözleşme ücretlerini YÖK kendisi belirleyip hastanelere öyle mi gönderiyor yoksa Sağlık Bakanlığının yayımladığı ücretlerimi baz alıyor...
  9. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Gece Nöbeti (%10 Artırımlı) Hesabı Aylık Toplam Üzerinden Mi, Gün Bazında Mı Yapılır?

Halil Tuğrul SÜMER , hocam şöyle bir örnek vereyim; ramazan bayramı ayın ilk haftasına denk geldi diyelim, haliyle aylık mesai ayın ilk haftası tamamlanmadığı için o zaman bayram nöbetlerini artırımlı alamaz. Bu durumda personelin hak kaybı hat safhada olmaz mı?
  10. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Gece Nöbeti (%10 Artırımlı) Hesabı Aylık Toplam Üzerinden Mi, Gün Bazında Mı Yapılır?

Ben bu gece çalışmasının bayram nöbetinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ki bayram saatine denk gelen süreleri artırımlı ödüyoruz gece çalışması da aynı mantık da değil mi? Örneğin 24 saat nöbet usulü çalışan için; 10*24 =240 saat aylık toplam çalışma, aylık çalışılması...
  11. Serkan KAFALI

Editörün Seçimi Kısa Vadeli Sigorta Kolları Malüllük Yaşlılık Primi İşveren Değişiklik Resmi Gazetede

Halil hocam merhaba. Dün bir yakınım maaşıma bir bakar mısın hata var mı diye bana gönderdi. İncelediğim de KVSP olmadığını gördüm. 4B sözleşmeli personele biz KVSP %2,25 kesinti yapıyoruz. Lakin bu bordroda olmadığını görünce acaba biz mi hata yapıyoruz diye tereddüte düştüm. Doğru olan hangimiz?
  12. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Aile Hekimliği Maaş Hesaplama Ve Güncel Hesaplama Mevzuatı

Bunu yapabilecek bir babayiğit varsa bende tanışmak isterim...
  13. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Araştırma Görevlisi Maaşı İçin Ödeme Emri Örneği

Halil Tuğrul SÜMER hocam konu çözülmüştür, kilit yapabilirsiniz. fgelget ' e örnek için tekrar teşekkür ederim.
  14. Serkan KAFALI

2024 Temmuz farklarına ilişkin duyuruya mı?
  15. Serkan KAFALI

Çok teşekkür ederim, sağolun 🙏 Ek bir şey daha sormak istiyorum, cevaplayabilirseniz sevinirim. 2024 Haziran maaşını asistan olarak alıp 2024 temmuz maaşını uzman olarak alan personelin 14 günlük maaş farkını siz mi veriyorsunuz yoksa uzman olduğu kurum mu? Bu durumla alakalı Sayıştay...
  16. Serkan KAFALI

Arkadaşlar araştırma görevlisinin maaş ödemesi için örnek ödeme emri lazım. İcmal ile birlikte bir tane ödeme emri örneği gönderebilir misiniz?
  17. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Türk Silahlı Kuvvetleri Emrine Görevlendirilen Uzman Hekim Yolluğu Hakkında!

Emre hocam merhabalar. Net şekilde TSK' nın ödemesi gerektiğini düşünüyorum. Personel sizden değil TSK dan talep etsin. Protokolü gösterin.
  18. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 7. Dönem Toplu Sözleşme (2024-2025) Ve Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 31/8/2023 Tarihli Ve 2023/1 Sayılı Kararı

1. paragrafınız için; aynen öyle ben de bunu kastediyorum. =Eğer(209SK>375KHK;209SK;375KHK) :lollol: sonunda beni anlayan biri çıktı. 2. Paragraf için; arkadaşlar kaldırıldı diyor ben ise dediğim gibi kaldırılma yok sadece formülde pasif kalmıştı şimdi yeniden devreye girecek diyorum.
  19. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 7. Dönem Toplu Sözleşme (2024-2025) Ve Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 31/8/2023 Tarihli Ve 2023/1 Sayılı Kararı

1- 7411 sayılı yasa ile %180 olan oran %265e çıkarıldı. Fotoğrafını ekledim. 2- Evet 375 KHK oranından bahsediyorum. 3- İptal edildi denilen konu 375 KHK daki tabipler için geçerli olan ve derecelere göre 190-180 ve 170. Ben ise bu oranların kaldırılmadığını diğer oranın %180 den %265...
  20. Serkan KAFALI

Evet üstad 6. dönemde 375 KHK ya +12 verdiler. Bu kazanımın devam edebilmesi için haliyle tekrar yazıyor diğer toplu sözleşmede. Şimdi benim merak ettiğim 209SK ya göre 375KHK' nın pasif konumdan aktif konuma gelip gelmeyeceği. Bazı arkadaşlar tabipler ve diş tabipleri için 209 SK oranı %265...
  21. Serkan KAFALI

Evet 6. dönem toplu sözleşme de sağlık bakanlığı dışındaki sağlık meslek mensuplarını pas geçmişlerdi. Hatta sağlık bakanlığı merkez teşkilatta çalışanları bile pas geçmişlerdi.
  22. Serkan KAFALI

Süleyman Bey yanlış yorumlamışsın. Eskiden sadece tabipler almıyordu tabip dışı personelde alıyordu. Şuan için tabiplere 12 puan tabip dışının ilgili ç ve f fıkralarında sayılanlara 10 puan ilave edilecek. Ayrıca bu ç ve f sırasındaki oranlar 6. dönem toplu sözleşmede %20 arttırılmıştı günceli...
  23. Serkan KAFALI

Hakem Kurulu kararlarından 38. madde; pratisyenlerin ve diş tabiplerinin 209 SK oranının %265 yapılmasından sonra pasif konuma gelen 375 KHK oranlarını yeniden aktif hale mi getirdi yoksa ben mi yanlış yorumluyorum? Örneğin; Derecelerine göre 190-180-170 olan 375 KHK oranları hali hazırda pek...
  24. Serkan KAFALI

Editörün Seçimi 7447 Sayılı Kanunun 17. Maddesi̇ Uyarınca Kamu Kurumlarında Çalışan Tabi̇p Ve Di̇ş Tabi̇pleri̇ni̇n Ek Ödeme Oranı İle İlgi̇li̇ Bi̇lgi̇lendi̇rme

Daha önce 209 SK dan vergiye girince azalan miktarı 375 ten tamamladığımız oranları kapsıyor heralde Mehmet AKDEMİR Ömür Kandemir ? Aynı zaman da uygulama şeklini değiştirmişler. Daha öncekinde eksik gün olayı yoktu.
  25. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Türk Silahlı Kuvvetleri Emrine Görevlendirilen Uzman Hekim Yolluğu Hakkında!

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese işlerinde kolaylıklar dilerim. Kurumumuzdan TSK ile yapılan protokol kapsamında 2 ay süre ile uzman hekim görevlendirmesi olmuştur. Görevlendirme yurt dışı değil, sınırda bir ilin hastanesine. Malumunuz Sağlık Bakanlığı ile TSK arasında bir protokol var. Bu...
  26. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 2022 Yılı Temmuz Dönemi İl Sağlık Müdürlüğü Maaş Cetveli

Mete Bey elinize, emeğinize sağlık.
  27. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi İşçi Memur Zam Oranı Katsayılar Artışı (Gayri Resmi) % 42,35-41,69

Süleyman Bey benimde kastettiğim tam olarak yazdığınız gibi.
  28. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi İşçi Memur Zam Oranı Katsayılar Artışı (Gayri Resmi) % 42,35-41,69

Bende onu diyorum Mehmet AKDEMİR üstadım. Aşması gereken kısım %7,5 değil miydi?
  29. Serkan KAFALI

Benim kastettiğim ocak ayında verilen zam temmuz enflasyonundan düşülmesi ve temmuz tis zammının eklenmesi yönünde. Benim bildiğim bu yöndeydi, yanılıyor olabilirim 🤔
  30. Serkan KAFALI

%5 + %2,5 ( Cumhurbaşkanının verdiği refah payı ) = %7,5 olmuyor mu?
  31. Serkan KAFALI

Arkadaşlar benim naçizane hesabıma göre enflasyon farkıyla birlikte; Aylık Katsayı; 0,333998 Taban Aylık Katsayısı; 5,227571 Yan Ödeme Katsayısı; 0,105918
  32. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu Covidden Vefat Eden 696 Khk Personeli Kıdem Tazminatı Sorunsalı

696 sürekli işçimizin biri covidden vefat etti. Bu kapsamdaki personeller mazife malüllüğü veya meslek hastalığı kapsamına alındı mı? Eğer alındı ise kıdem tazminatı 30 yıl üzerinden yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. Nitekim 2330 Sayılı Nakdi tazminat ve Aylık Bağlanma Hakkında Kanunda...
  33. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığındaki Sağlık Personeline Ek Ödeme Oranları Artırılacakmı?

TİS de sadece sağlık iş kolunda gördüm %20 yi. Sanırım başka bakanlıklarda yok...
  34. Serkan KAFALI

Programlar 4/B İş Sonu Tazminatı Hesaplamasında Azami Ücret Hesaplanmasına Ait Program

Üstad! Örneğin; Sağlık Bakanlığına ait 4B kadrolarındaki personellerin sabit ek ödemesi ( 666 KHK ile Ödenen ) en az %80 - %115 arasında iken 4C den 4B ye geçenler için sadece %20 de bırakıldı. Tüm mali ve sosyal haklarla geçiş sağlanmadı. Mesela çalışılmış olan yıllarda hizmet yılından...
  35. Serkan KAFALI

Programlar 4/B İş Sonu Tazminatı Hesaplamasında Azami Ücret Hesaplanmasına Ait Program

Ben tereddütte kaldım şimdi Tuğrul Bey. 696 KHK ile 4C den 4B ye geçen personeller içinde mi geçerli bu durum?
  36. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı

Teşekkürler üstad, şimdi anlaşıldı. :)
Geri
Üst Alt