Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstad ;
2017-Haziran değeri: 309,78
2017-Aralık değeri: 327,41
Haziran-Aralık Artış yüzdesi: 5,69 burayı formülleyebilir misin? 5,69' u nasıl buldun 327,41 ve 309,78 ile işlem yaparak.
...Sözleşmeli olarak istihdam edilen personele yapılacak ek ödemenin tutarı ise, aynı birimde aynı unvanlı kadroda çalışan ve hizmet yılı aynı olan emsali personel esas alınarak belirlenir ve bunlara yapılacak ek ödeme hiçbir şekilde emsaline yapılabilecek ek...
Mehmet Bey, bununla ilgili yasal bir dayanak veya ilgili bir yazı varsa eliniz de özelden veya buradan paylaşabilir misiniz?
Diğer sormak istediğim bir hususta " devir ve özelleştirme fark tazminatı" ndan sabit ek ödeme mahsup edilir mi?
Muhasebeye gönder yaptığımda şu şekilde bir hata veriyor; Kesinti Alt Türü: Sağlık Sendikası, sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez.
Aynı hatayı alan arkadaşlar var mı? Fotoğraf ektedir.
Üstadlar ekteki fotoğrafta yer alan; "Aktif ödeme kaynağı alt türü sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez.Ödeme kaynağı alt türü 15: Sağlık Bakanlığı Bütçesi" şeklinde hata veriyor. Aynı sorunla karşılan oldu mu acaba?
Geçmişe dönük ödemelerde örneğin; 2017 yılı yaz stajında üniversite öğrencisi 36 iş günü staj yapiyor. Bu 36 iş gününün arasına bayram tatili giriyor, bayram sonrasında öğrenci 2 iş günü daha staja geliyor ve 36 günü tamamlayıp stajını bitiriyor. Şimdi burada ödeme de baz almamız gereken 36 iş...
Yahu artık ağzımı bozmak istiyorum. Bu banka bu iş ilk başladığında bu şekilde yapacaksınız dedi. Eyvallah katlandık, yaptık, işimiz dedik, kesenek nasıl atılıyorsa bu da öyle dedik. Bu nedir yaa bankanın pisliğini ben niye temizliyorum zamanında bu işi planı, proğramı neden yapılmadı. Allahtan...
İlginiz için teşekkür ederim Ahmet Bey, dedikleriniz daha önce denedik fakat sonuç alamadık. Muhasebat genel müdürlüğüne mail attı mal müdürlüğü onlar düzeltti.
Arkadaşlar 4B sözleşmeli maaşını muhasebeye gönder yapiyorum ekte yer alan hata mesajını veriyor. Muhasebeyle 2 gündür uğraşıyoruz sorunu çözemedik. Kbs destek hattına girmeye çalışıyorum kullanıcı adı ya da parola geçersiz diyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar, muhasebat...
Arkadaşlar hemşire olan bir personelimin 2016/Nisan ayında 2/3' den 1/2' ine iniyor. Terfisini kbs' ye işlemişiz fakat ek göstergesini 3000 yapmamışız. Taki 2017/Ağustos ayında 1/4' si terfi gelene kadar. Şimdi geriye dönük bir bordro ve kesenek bildirimi denemesi yaptım, fakat rakamları...
Gider tahakkuk birimi tarafından adına avans açılan personelin vefat etmesi durumunda almış olduğu avansın durumu ne olur, nasıl değerlendirilir, ne tür bir yol izlenir?
Gökhan Bey; şu maddeye göre " Ödeme Esasları (5) e göre sınır ötesi görevleri sevk ve idare etmekle sorumlu harcama yetkisine haiz kurum tarafından yapılır, diyor. Bu maddeden ödemeyi bakanlığın yapacağı kanısı oluşuyor bende.
Armağan Bey ilginiz için teşekkür ederim. yazıdan anladığım kadarıyla harcırah ödemesi yapacağım. Fakat tazminat ödemesi ( Ödenecek Tazminat Madde 3' e göre ) yapılacak mı? Eğer ödenecek ise ödemeyi ben yapmayacağım sanırım. Çünkü Ödeme Esasları (5) e göre sınır ötesi görevleri sevk ve idare...
Arkadaşlar 2 personelim Suriye Görev Gücü kapsamın da Eb-Bab' a geçici göreve gitti. Bu kişilere geçici görev yolluğu haricinde extra bir tazminat vs gibi bir ödeme söz konusu oluyor mu? Yurt dışı geçici görev yolluklarında gündelik ücreti farklı mıdır?
Görevlendirme ektedir.
Teşekkür ederim Halil Bey Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının yazısına ulaştım verdiğiniz linkten. Açıkça ifade ediyor " yolluksuz ve yevmiyesiz" olarak yazılsa dahi verilir diye.
Yazı ektedir.
Sayın meslektaşlarım geçen yıl yolluksuz ve yevmiyesiz görevlendirmeler için anayasa mahkemesinin ÖDENMESİ yönünde bir kararı vardı sitede şimdi bulamıyorum. ilgili bakanlıkların çeşitli görüşleri var fakat ben anayasa mahkemesinin kararını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ya da...
Sabit brütü yüksek doğru fakat yasal boyutu nedir, döner hesaplanıp hesaplanmayacağı konusundan emin değilim. Bu yüzden kurumunda araştırma görevlisi olan meslektaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar il sağlık müdürlüğünden geçici görev ile hastanemize gelen araştırma görevlisi için TEÖK ve Hakuk kaç olacak. İl sağlık müdürlüğünde sadece sabit dışı ek ödeme alıyormuş bu kişi. Ayrıca kişi hastanede müdür iken kamu hastaneleri birliği kurulunca araştırma görevlisi ünvanı zorunlu...