Arama sonuçlarınız

1. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Enflasyon Farkı

Üstad ; 2017-Haziran değeri: 309,78 2017-Aralık değeri: 327,41 Haziran-Aralık Artış yüzdesi: 5,69 burayı formülleyebilir misin? 5,69' u nasıl buldun 327,41 ve 309,78 ile işlem yaparak.
  2. Serkan KAFALI

Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Elinize sağlık, teşekkür ederiz.
  3. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli UMKE Görevlendirme Yolluğu

Ortalamadan mı Ömür Bey?
  4. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli UMKE Görevlendirme Yolluğu

Sabit dışı ek ödeme ödenir mi peki?
  5. Serkan KAFALI

Editörün Seçimi 4/B Ek Ödeme Görüş Yazısı

...Sözleşmeli olarak istihdam edilen personele yapılacak ek ödemenin tutarı ise, aynı birimde aynı unvanlı kadroda çalışan ve hizmet yılı aynı olan emsali personel esas alınarak belirlenir ve bunlara yapılacak ek ödeme hiçbir şekilde emsaline yapılabilecek ek...
  6. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK 28/b ek tazminat oranları

Mehmet Bey, bununla ilgili yasal bir dayanak veya ilgili bir yazı varsa eliniz de özelden veya buradan paylaşabilir misiniz? Diğer sormak istediğim bir hususta " devir ve özelleştirme fark tazminatı" ndan sabit ek ödeme mahsup edilir mi?
  7. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK 28/b ek tazminat oranları

28/B maddesinden sabit ek ödeme mahsup edilir mi?
  8. Serkan KAFALI

Tanışma Osmaniyede mutemet

Kadirli Devlet Hastanesi. Siz hangi kurumdan?
  9. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Sürekli işçi (taşeron) SGK işe giriş işlemleri

Bu taşeron maaşlarını kurum mutemetlerinin yapacağı kesinleşti mi üstadlarım ?
  10. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Gidecek başhekim yardımcısı otursun mutemetlik yapsın o zaman üstad. Tatil gibi yerler olunca bayrağı alıp en önden giderler tabi.
  11. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli MYS-4/C Geçici personel ödeme emri

Muhasebeye gönder yaptığımda şu şekilde bir hata veriyor; Kesinti Alt Türü: Sağlık Sendikası, sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez. Aynı hatayı alan arkadaşlar var mı? Fotoğraf ektedir.
  12. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli 657'den 4924'e Geçiş

Rıdvan Bey, 4924' e tabi sözleşmeli personeller maaşı çalıştıktan sonra alır. Sözleşmelerini kontrol etmenizde fayda var.
  13. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Münferit Maaş Hesaplama Sorunu!

Muhasebat duyurularında mı Rahşan Hanım?
  14. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Münferit Maaş Hesaplama Sorunu!

Üstadlar ekteki fotoğrafta yer alan; "Aktif ödeme kaynağı alt türü sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez.Ödeme kaynağı alt türü 15: Sağlık Bakanlığı Bütçesi" şeklinde hata veriyor. Aynı sorunla karşılan oldu mu acaba?
  15. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

Teşekküler üstadım. On bir mobile selamlar :P
  16. Serkan KAFALI

Ömür Bey bur da kıstas nedir? Neyi dayanak göstermeliyiz?
  17. Serkan KAFALI

Geçmişe dönük ödemelerde örneğin; 2017 yılı yaz stajında üniversite öğrencisi 36 iş günü staj yapiyor. Bu 36 iş gününün arasına bayram tatili giriyor, bayram sonrasında öğrenci 2 iş günü daha staja geliyor ve 36 günü tamamlayıp stajını bitiriyor. Şimdi burada ödeme de baz almamız gereken 36 iş...
  18. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi BES İade duyurusu

Yahu artık ağzımı bozmak istiyorum. Bu banka bu iş ilk başladığında bu şekilde yapacaksınız dedi. Eyvallah katlandık, yaptık, işimiz dedik, kesenek nasıl atılıyorsa bu da öyle dedik. Bu nedir yaa bankanın pisliğini ben niye temizliyorum zamanında bu işi planı, proğramı neden yapılmadı. Allahtan...
  19. Serkan KAFALI

Çöp Kutusu 2018 Ek Ödeme Oranı

Mali ve Sosyal Haklar Genelgesin de tabip ve diş tabipleri için ek ödeme puanı 12 arttırılır derken sabit ek ödemesine 12 puan mı ilave edecez.
  20. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 4B KBS Maaş Muhasebeye Gönderilemiyor Hatası!!!

İlginiz için teşekkür ederim Ahmet Bey, dedikleriniz daha önce denedik fakat sonuç alamadık. Muhasebat genel müdürlüğüne mail attı mal müdürlüğü onlar düzeltti.
  21. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 4B KBS Maaş Muhasebeye Gönderilemiyor Hatası!!!

Arkadaşlar 4B sözleşmeli maaşını muhasebeye gönder yapiyorum ekte yer alan hata mesajını veriyor. Muhasebeyle 2 gündür uğraşıyoruz sorunu çözemedik. Kbs destek hattına girmeye çalışıyorum kullanıcı adı ya da parola geçersiz diyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar, muhasebat...
  22. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 5434 Terfi Farkı Emekli Kesenekleri Bordrosu ve Bildirimi!

Arkadaşlar hemşire olan bir personelimin 2016/Nisan ayında 2/3' den 1/2' ine iniyor. Terfisini kbs' ye işlemişiz fakat ek göstergesini 3000 yapmamışız. Taki 2017/Ağustos ayında 1/4' si terfi gelene kadar. Şimdi geriye dönük bir bordro ve kesenek bildirimi denemesi yaptım, fakat rakamları...
  23. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Avans İşlemi Hakkında!

Gider tahakkuk birimi tarafından adına avans açılan personelin vefat etmesi durumunda almış olduğu avansın durumu ne olur, nasıl değerlendirilir, ne tür bir yol izlenir?
  24. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Bayramda tutulan İcap Nöbeti

Arkadaşlar idari izinlerde tutulan icap nöbetlerini ( tabipler için ) kaç saat üzerinden değerlendiriyorsunuz. 16 saat mi yoksa 24 saat mi?
  25. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi El-Bab Geçici Görevi

Gökhan Bey; şu maddeye göre " Ödeme Esasları (5) e göre sınır ötesi görevleri sevk ve idare etmekle sorumlu harcama yetkisine haiz kurum tarafından yapılır, diyor. Bu maddeden ödemeyi bakanlığın yapacağı kanısı oluşuyor bende.
  26. Serkan KAFALI

Bu durumla karşılaşan kimse yok mu arkadaşlar, yardımcı olun :(
  27. Serkan KAFALI

Armağan Bey ilginiz için teşekkür ederim. yazıdan anladığım kadarıyla harcırah ödemesi yapacağım. Fakat tazminat ödemesi ( Ödenecek Tazminat Madde 3' e göre ) yapılacak mı? Eğer ödenecek ise ödemeyi ben yapmayacağım sanırım. Çünkü Ödeme Esasları (5) e göre sınır ötesi görevleri sevk ve idare...
  28. Serkan KAFALI

Arkadaşlar 2 personelim Suriye Görev Gücü kapsamın da Eb-Bab' a geçici göreve gitti. Bu kişilere geçici görev yolluğu haricinde extra bir tazminat vs gibi bir ödeme söz konusu oluyor mu? Yurt dışı geçici görev yolluklarında gündelik ücreti farklı mıdır? Görevlendirme ektedir.
  29. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Yolluksuz ve Yevmiyesiz Geçici Görev Yolluğu Hakkında.

Teşekkür ederim Halil Bey Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının yazısına ulaştım verdiğiniz linkten. Açıkça ifade ediyor " yolluksuz ve yevmiyesiz" olarak yazılsa dahi verilir diye. Yazı ektedir.
  30. Serkan KAFALI

Abi teşekkür ederim. Tam olarak bu değil fakat buda kısmen işimi görür. Eline sağlık.
  31. Serkan KAFALI

Tuğrul Bey, link açılmıyor. Yazı elinizde ise serkan.kafali@saglik.gov.tr adresine mail atabilir misin?
  32. Serkan KAFALI

Arkadaşlar kimsenin arşivinde yok mu yazı. Burada gördüğümden eminim fakat şuan bulamıyorum.
  33. Serkan KAFALI

Sayın meslektaşlarım geçen yıl yolluksuz ve yevmiyesiz görevlendirmeler için anayasa mahkemesinin ÖDENMESİ yönünde bir kararı vardı sitede şimdi bulamıyorum. ilgili bakanlıkların çeşitli görüşleri var fakat ben anayasa mahkemesinin kararını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi ya da...
  34. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi 4/B 4/C 4924 ve 4B Döner Sermaye Ödeme Emirleri

Teşekkürler Fatih Bey. Klavyeniz ve parmaklarınız dert görmesin.
  35. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Araştırma Görevlisi Döner Sermayesi Hakkında!

Sabit brütü yüksek doğru fakat yasal boyutu nedir, döner hesaplanıp hesaplanmayacağı konusundan emin değilim. Bu yüzden kurumunda araştırma görevlisi olan meslektaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
  36. Serkan KAFALI

0.30 a 1.70 demek istediniz sanirim Ömür Bey. Bir de döner verilir mi emin değilim?
  37. Serkan KAFALI

Arkadaşlar il sağlık müdürlüğünden geçici görev ile hastanemize gelen araştırma görevlisi için TEÖK ve Hakuk kaç olacak. İl sağlık müdürlüğünde sadece sabit dışı ek ödeme alıyormuş bu kişi. Ayrıca kişi hastanede müdür iken kamu hastaneleri birliği kurulunca araştırma görevlisi ünvanı zorunlu...
  38. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi tekniker unvanlı mühendis

Döner sermaye için teknikerin katsayıları 0,35 e 1,70. Mühendis için 0,45 e 1,70. Hangi katsayılardan işlem yapılması gerekli bu durumda arkadaşlar...
Geri
Üst Alt