Arama sonuçlarınız

1. Çöp Kutusu Aralık Ve Ocak Ayında Bordro Hesaplanan Ancak 14 Günlük Hesaplanmayan Personel Sorunu

Maaş fark aktarım ekranından almanız gerekiyor personeli ama ekran kapalı.Bizde de aynı sorun var.
  2. Çözümlendi | Kilitli Kbs'de Aralık 2021 Münferit Maaş Hesaplanan Sözleşmeli Personelin Fark Bordrosunun Hesaplanamaması

Aralık 2021 dönemi münferit maaş hesaplanan personele sistem 14 günlük fark hesaplamadı. Maaş fark tablosuna aktarma butonu aktif olmadığından personeli aktaramıyoruz . Bu konuda çözümü olan var mı?
  3. Mutemet Arşivi Sgk Tebliğler 01 Ekim 2021 Itibaren Elektronik Ortamda Gönderilecek.

Memurlar için başvuru yaparken genel bütçe vergi numaramız gözüküyordu.O numaradan başvuru yaptık fakat döner sermaye den maaş alan personelllerimizde var.Döner sermaye vergi numaramız gözükmüyor onun içinde ayrı başvuru yapmak gerekiyor mu?
  4. Çözümlendi | Kilitli 5510 Tabi Memurun Kesenekleri Asgari Ücret Altında Kalmakta Olup Nasıl Bir Işlem Yapılacak?

657 sayılı 5510 sonrası personelin emekli keseneklerinde pek farkı çıkanları var. Geçen sene olduğu gibi sonradan işlem mi yapacağız acaba bilgisi olan var mı?
  5. Çözümlendi | Kilitli Unvan Değişikliği Yapan Personele Maaş Farkı Ödenir Mi?

17.12.2021 tarihi itibariyle geçerli personele aralık maaşını V.H.K.İ olarak ödedik, Ocak 2022 maaş tıbbi sekreter olarak ödenecek bu sebeple KBS 14 günlük farkı hesaplarken iki ünvan arasındaki farkıda hesaplar diye düşünüyorum.Ayrıca bir fark hesaplaması yapmamıza gerek olmaz sanırım.
  6. Çözümlendi | Kilitli Açıkta Iken Göreve Iade Olan Memurun Sgk Tescil Işlemleri

03.12.2015 20.02.2018 Görevden Uzaklaştırıldı/Gözaltı (2/3 Aylık Ödenen ½ Kesenek/Prim Gönderilen) Bu şekilde işlem yapılmış.
  7. Çözümlendi | Kilitli Açıkta Iken Göreve Iade Olan Memurun Sgk Tescil Işlemleri

Evet tarihler mevcut gördüm.Personel ihraç dönüşü değil açıkta iken göreve iade edildi.
  8. Çözümlendi | Kilitli Açıkta Iken Göreve Iade Olan Memurun Sgk Tescil Işlemleri

Merhaba , forumda konu hakkında araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım .2018 yılında AÇIĞA ALINAN bir personelimiz göreve iade oldu.SGK Tescil İşlemlerinde personelin sayfasına geldiğimde ''hareket bilgisi güncelle' butonundan işlem yaptım.Açılan sayfada 'Başlama Tarihi' nin girmem...
  9. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Göreve Iade Edilenlerin Maaşlarından Sendika Kesintisi Yapılırmı?

F 1638513779 Forumda araştırdığımda bu yazıya ulaştım fakat yazıda direkt KHK ile iade edilenler hakkında görüş verildiğinden tereddüte düştüm.Personelimiz mahkeme kararı ile iade edildi.
  10. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı Ile Göreve Iade Edilenlerin Maaşlarından Sendika Kesintisi Yapılırmı?

Merhaba , KHK ile ihraç edilen personelimiz mahkemenin dava konusu işlemin iptali kararına istinaden görevine başladı.Personelin geçmişe dönük maaşından sendika kesintisini yapmam gerekirmi?Toplu sözleşme ikramiyesini ödemem gerekir mi? Yoksa 4688 Kamu Görevlileri Sendika Kanunu nun 16.maddesi...
  11. Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Emekli Olup Tekrar Göreve Başlayan Personele Yapılacak Işlemler

Merhaba , sormak istediğim bir konu var.Yukarıdaki bordroda asgari geçim indirimi hesaplanmış. Geçmişe dönük toplu maaş ödemelerinin tamamının ödeme yapılan ayın geliri sayılması sebebiyle , geçmiş dönemler için asgari geçim indirimi uygulanmaması gerekiyor değil mi?
  12. Çözümlendi | Kilitli 5434 Sayılı Kanunda Tabi Iken Yanlışlıkla 5510 Olarak Primleri Gönderilmesi

Merhaba, 5434 sayılı kanunda tabi iken yanlışlıkla 5510 olarak primleri gönderilen personel için SGK Kesenek Sisteminden düzelme yapıcam.Ancak takıldığım bir konu var.Ödemeye esas ve emekliye esas derece/kademesi farklı olmasından dolayı her iki ek gösterge oranına ödemeye esas ek göstergesini...
  13. Editörün Seçimi Gerek 5434 Gerek 5510 Statü Hatası (Slaytta Örnek Var)

Merhaba, 5434 tabi iken 5510 olarak gönderilen kesenekler için SGK dan düzeltme işlemi yaptım. 11092,12 çalışandan kesilecek toplam kesenek tutarı 342,71 çalışandan kesilecek toplam artış 24494,37 emeklilik keseneğine karşılık kurumca ödenecek tutar 342,71 artış kurumca ödenecek...
  14. Çözümlendi | Kilitli Bes Sistemden Çıkış Yapmadığı Halde Belli Bir Tarihten Sonra Kbs De Kesintiler Yapılmamış

Merhaba, bir personelimiz BES sistemden çıkış yapmadığı halde belli bir tarihten sonra KBS de kesintiler yapılmamış.Türkiye Hayat Emeklilik ten sözleşmesini kontrol ettiğimde sözleşme yürülükte görünüyor.KBS bes verileri sorguladığımda çıkış yapmış görünüyor ayrıca ilgili personel sistemden...
  15. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Merhaba ,5510 sonrası personelin (terfi,kıst maaş, asıl bildirge) MYS den kesenek gönderme ile ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?yukarıda yazılanları deniyorum ama gönderemedim. NOT: 5510 a ait 2 adet ödeme emri var.(kadro karşılığı ve 657)
  16. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Merhaba, bildirgeyi verdim .MYS emanetteki tutarları işaretleyip borç sorgula dediğimde açılan ekranda verdiğim bildirgeye ait tutar çıkmıyor.Yaklaşık 1 saat bekledim fakat hala düzelmedi
  17. Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Merhaba.SGK Keseneklerinde 2 personel için mahsup işlemi yaptım.MYS SGK sisteminden nasıl bir işlem yapmam gerekiyor?Öncelikle muhasebeden mi mahsup ettirmem gerekiyor?
  18. Çözümlendi | Kilitli 7326 Sayılı Yapılandırmayı Mys Den Hangi Ödeme Ve Kesinti Kaleminden Çıkış Yapacağız

Merhaba ; emekli kesenekleri borcu sebebi ile 7326 Sayılı Yapılandırmaya başvurduk.Ödemesini gerçekleştirmek için MYS den hangi ödeme ve kesinti kaleminden çıkış yapıcaz .Yardımcı olur musunuz?
  19. Çözümlendi | Kilitli Yeni̇lenen Zi̇raat Emekli̇li̇k Bes Si̇stemi̇ Sorunları

Merhaba, Türkiye Hayat Emeklilik sayfasına giriş yapabiliyor musunuz?Biz cuma günüden beri sisteme giriş yapamıyoruz.
  20. Mutemet Arşivi Sağlık Meslek Mensubu Sayılan Ve İnsan Sağlığına Ilişkin Işlerde Çalışanlara Fhz Yararlandırılması Hakkında Yazı

Merhaba, kodlarda farklılıklar var .Örneğin ; uzman tabip kodu sistemde 8105 iken bu listede 42231 ...Bu listeyi ünvana göre mi değerlendirmek gerek acaba?
  21. Mutemet Arşivi isteğe bağlı sigorta ve eş yardımı

Merhaba ; açılan forumda , eşi isteğe bağlı sigortalı olan personle aile yardımı verileceği yönünde görüşler var.Peki böyle bir durumda; personele aile yardımı verdiğimizde aynı zamanda asgari geçim indiriminden faydalandırabilir miyiz ?
  22. Çözümlendi | Kilitli memur rapor kesintisi

Genelgede , gebeliğin 24 . haftası ,kronik hastalığı bulunanlar ile 10 yaş altı çocuğu olan kadın memurların idari izinli sayılacağı süre zarfında mali ve sosyal hak ve yardımları ile diğer özlük haklarının saklı kalmasından bahsetmiyor mu? Covid-19 raporu olan personel ile ilgili olmadığını...
  23. Çözümlendi | Kilitli memur rapor kesintisi

merhaba , çalışır kabul edildiği genelgeyi gönderebilir misiniz?
  24. Çözümlendi | Kilitli SGK 'Alt Sınır Aylığı' seçeneği e-bildirge sayfasında mevcut değil

Merhaba, SGK bildirge sayfasında 'Alt Sınır Aylığı' seçeneğini kaldırmışlar. Eskiden olduğu gibi tek seçenek var.Bildirgelerin hepsi aynı yerden mi verilecek acaba
  25. Çözümlendi | Kilitli Yardım Eğitimine katılan Personele Ek Ders ödenirmi?

Onayda ''eğitmen olarak görevlendirilmesi '' ibaresi var.Ayrıca üst yazı ekinde eğitmen çalışma çizelgesi gönderilmiş.
  26. Çözümlendi | Kilitli Yardım Eğitimine katılan Personele Ek Ders ödenirmi?

Merhaba , sağlık personelimiz başka bir kurumda ilk yardım eğitimi için görevlendirilmiş.Personele ek ders ödemesi için yazı geldi.Fakat ödemenin yapılıp yapılamayacağı konusunda tereddüte düştük.Bu şekilde başka kuruma ilk yardım eğitimi için görevlendirilen personele ek ders ödemesi yapan var mı ?
  27. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu 3 - (30.03.2021)

Merhaba , kesenek tutarlarını denemek için SGK Kesenek sayfasına girdim.Alt Sınır Aylığı seçeneği yok sayfada , aynı durumda olan var mı ?
  28. Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

merhaba ,bende SGK ile görüştüm , ''tahakkukları biz oluşturup borç alanından bildireceğiz.Bekleyin duyurulamızı takipte kalın'' dediler. Ödeme yapan var sanırım bende tereddütte kaldım.
Geri
Üst Alt