Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Yukarıda paylaştığım yazı var. Ödeme emrinde 630 mu 472 mi kullanılacak yoksa önceki yıllar için 472 içinde bulunduğumuz yıl için 630 mu kullanılacak. Bilemedim kafam karıştı maalesef.
  2. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

Temmuz ayında kıdem tazminatı ödeyen oldumu ? Ödeme emri örneğini eklemesi mümkün mü ?
  3. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Tamam neden bahsettiğinizi anladım. Bahsettiğim durumla aynı aslında. İşten çıkış bildirgesi düzenlenirken seçilen belge türü ile aylık prim ve hizmet belgesi girilirken seçilen belge türü aynı şey.
  4. Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

Aylık prim ve hizmet belgesi girişlerinden bahsediyorsunuz sanırım. İşten çıkış bildirgesi düzenlenirken bu bahsettiğiniz durumlar yok.
  5. Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

Gönderebilirseniz memnun olurum.
  6. Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

Bizim İl Müdürlüğü kayıtlarında rastlayamadım maalesef. Yazının içeriği nedir.
  7. Mutemet Arşivi Bümko Görüşleri

İl Müdürlüğündeyim. tarih ve sayısını yazar iseniz kısmen araştırabilirim.
  8. Mutemet Arşivi Ek Bildirge Gönderme

Tatillere ilişkin herhangi bir bildirimde bulunulmamış yada denk gelmedim. Deneme amaçlı şunu yapabilirsiniz. Ek bildirgeyi verin. Ödeme tarihini bugün yada yarın, ait olduğu dönemi haziran yazın ve giriş yapıp rapor oluşturun raporda son bildirim tarihi ve son ödeme tarihleri yazar. Uyarsa...
  9. Mutemet Arşivi Ek Bildirge Gönderme

Cari aya ait aylık prim ve hizmet belgesi Kuruma gönderildikten sonra ilk atama, nakil, aylıksız izin sonrası göreve başlama nedeniyle geriye dönük olarak ödenen aylık veya ücrete, ilişkin ek mahiyetteki aylık prim ve hizmet belgeleri söz konusu aylık, ücret veya farkların sigortalıya ödendiği...
  10. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Memurlar için sıkıntı olur mu bilmiyorum anca dediğiniz gibi işçi,sözleşmeli,4c li personel için bildirilmesi gerek.
  11. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Şunu da ilave edeyim herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim. Sendika ödeneği hesaplanırken temmuzdan geçerli yeni maaş katsayısı uygulanmalı.İyi çalışmalar
  12. Mutemet Arşivi 2016 Temmuz dönemi muhtemel maaş katsayıları

Asgari Ücretin %4= 1647*0,04=65,88 ve %20 si =329,40 Temmuz İçin Çocuk Yardımı 65,88 i ve aile yardımı 329,40 ı geçmediğinden hem aile hemde çocuk yardımı prime tabi tutulmamalı. İşveren Uygulama Tebliği : 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (C) bendi kapsamında çalışan...
  13. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Ben bu programı kullanmıyorum maalesef.
  14. Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Eski Maaş Katsayısı/30*16+Yeni Maaş Katsayısı/30*14 = 15.06-14.07.2016 Dönemi Maaş Katsayısı.Bölmenize gerek kalmaz bu şekilde.:)
  15. Mutemet Arşivi Emekli Kesenek SGK İadesi

Ücretsiz izne ayrılan personelin GSS primini yatırmanız gerek diye biliyorum. Bu yönde değişiklik yapılmış ve kesenek bilgi sisteminde de duyurulmuştu. b-) 5510 sayılı Kanunun yürürlüğe girdiği Ekim-2008 ayından sonra 4 üncü maddenin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında ilk defa sigortalı...
  16. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Tehlikeli sınıftasınız. Bizim Tarım Bakanlığı İl Müdürlükleri ile İlçe Müdürlükleri kamu hizmeti veriyor. Bu nedenle Az tehlikeli sınıfta yer alan ve bu yönde güncelleme yaptığımız 84.13.14 -Tarım, ormancılık, balıkçılık ve avcılıkla ilgili kamu yönetimi hizmetleri kodunun seçilmesi gerektiğini...
  17. Mutemet Arşivi KBS-Hata veriyor.

mali sorumluluk zammını istisnalardan girmeniz gerek diye biliyorum.
  18. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Bahsettiğiniz gibi anca o zamanlar benimde detaylı inceleme fırsatım olmuştu. Nerdeyse bütün il ve ilçe müdürlükleri farklı kodlardan işlem yapmakta. Bizim faaliyet alanı 84.13.14 ( Tarım, ormancılık, balıkçılık ve avcılıkla ilgili kamu yönetimi hizmetleri ) . Birçok yerde ise seçilen kod 01 ile...
  19. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Memurlarda 5510 sayılı kanuna tabi Hocam. İşçi,sözleşmeli(4/b),657/4c geçici personel bunlar 5510 sayılı kanunun 4/a maddesine memurlarda 5510 sayılı kanunun 4/c maddesine tabiiler :)
  20. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru
  21. Mutemet Arşivi tekniker unvanlı mühendis

Tekniker ünvanlı biri mühendisliği bitirir ise mühendisin özel hizmet tazminatı ile yan ödemesinden faydalanır. Bazı özel durumlara ilişkin esaslar MADDE 4 -(1) Bu Karara ekli I, II ve III sayılı cetvellerde yer alan zam ve tazminatların ödenmesinde aşağıdaki esaslara uyulur: e) Kurumların...
  22. Mutemet Arşivi Emekli Kesenekleri

Ödeme tarihini 15 haziran, ait olduğu dönemi Nisan yazın hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
  23. Mutemet Arşivi 2016 temmuz maaşı

Butçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü genelge yayınlayınca göreceğiz inşaallah.
  24. Mutemet Arşivi Kıst Maaş Yeni Başlayan Memur

Tam hesaplamayı da yapmamanız gerekirdi. Temmuz maaşı ile birlikte kıst maaşı ödemeniz gerekir.Sistem başlayış tarihini algılamamış ve bu nedenle hesaplanan tam maaş 15.06-14.07.2016 dönemine yani haziran ayına ait olabilir. Kontrol edin isterseniz.
  25. Mutemet Arşivi vefat eden personelin emekli kesenekleri

Sayın Hocam 12.06.2016 da vefat etmiş dikkat. 3 günlük iadeden bahsetmiyorum. Haziran ayı maaşı olarak 15.06.2016 da ödenen maaştan bahsediyorum. Ki arkadaşında bunu kastetttiğini düşünüyorum.İyi çalışmalar
  26. Mutemet Arşivi vefat eden personelin emekli kesenekleri

Haziran ayına ait kesenekleri göndermeyeceğiniz gibi ödenen maaşında geri alınması gerekli. Bunun için kesenekleri gönderirken kişinin bulunduğu satırı silmeniz ve durumdan muhasebe/mal müdürlüğünü bilgilendirmeniz lazım.İyi çalışmalar
  27. Mutemet Arşivi Ek Bölge Tazminatının Verilmeyeceği Durumlar

Bölgelere göre verilecek ek özel hizmet tazminatı MADDE 7 - (1) Teknik ve sağlık hizmetleri sınıflarına dahil kadrolarda bulunan ve ekli IV sayılı Cetvelde gösterilen yerleşim birimlerine sürekli görevle atananlara, bu yerlerde fiilen çalıştıkları sürece, ekli II sayılı Cetvelin (E) ve (F)...
  28. Mutemet Arşivi Doğum İzni Sonrası Rapor

Bölgelere göre verilecek ek özel hizmet tazminatı MADDE 7 - (1) Teknik ve sağlık hizmetleri sınıflarına dahil kadrolarda bulunan ve ekli IV sayılı Cetvelde gösterilen yerleşim birimlerine sürekli görevle atananlara, bu yerlerde fiilen çalıştıkları sürece, ekli II sayılı Cetvelin (E) ve (F)...
  29. Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

27.05-14.06 dönemine ait 19 günlük bildirgeyi 14 hazirandan- 7 temmuza kadar asıl bildirgeyi vermedi iseniz asıl bildirge ile birlikte verdi iseniz ek bildirge olarak verebilirsiniz.Peşin diye bi uygulama sadece maaşta var. Sgk primlerini peşinen göndermeniz uygun olmaz. Misal 15 Mayısta 15...
  30. Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

Eksik gün girilmez bu durumda. İşe giriş bildirgesi ile uyumlu olması gerek. Bu sebeple işe giriş tarihi ( G.GÜN ) 27.05 olarak girildiğinde sistem eksik gün sebebini istemez.
  31. Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

Haziran15 -Temmuz 14 maaşını nasıl yaptınız anlamadım ama. Uygulamanın aşağıdaki gibi olması gerek 15 Ocak-14 Şubat Maaşı 15 Ocakta peşin ödenir. Bildirgeyi vermek için 15 şubattan 7 Marta kadar zamanınız var. 15 Şubat-14 Mart Maaşı 15 Şubatta peşin ödenir. Bildirgeyi vermek için 15 Marttan-7...
  32. Mutemet Arşivi Özel Hizmet Tazminatından Sigorta Kesilirmi?

Yazı doğru bi sıkıntı yok. Eski memurlar yani 2008 Ekim öncesi memur olanların özel hizmet tazminatı prime esas değil ancak 2008 ekim sonrası memur olanların özel hizmeti prime esas.
  33. Mutemet Arşivi Nakil olan personelin icrası

Ayrıca her icrası için İcra Müdürlüklerine ayrıldığına ve gittiği yere ilişkin bilgilendirmede bulunulması gerekli.
  34. Mutemet Arşivi 4/b işe giriş bildirgesi..

HTSumer Hocam hem 4/c hem 4/b liler için geçerli. (Değişik üçüncü fıkra: 17/4/2008-5754/90 md.) 5510 sayılı Kanunun; 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentleri, ikinci fıkrası kapsamında olanlardan bir hizmet akdine dayalı olarak çalışmayanlar ve üçüncü fıkrası, 5 inci, 6 ncı ve...
  35. Mutemet Arşivi M.B Muhasebat Genel Müdürlüğünün 2016 Yılına ait Kıdem Tazminatının Muhasebeleştirilmesi Yazısı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Muhasebat Genel Müdürlüğü Sayı   : 90192509-140.02-9430 20/05/2016 Konu : Kıdem Tazminatı Genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin Sayıştay tarafından denetlenmesi sonucunda düzenlenen kamu idaresi raporlarında ve diğer denetim raporlarında, bu...
Geri
Üst Alt