Arama sonuçlarınız

1. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

Merhabalar Mys v2 Sisteminde Bütçeden gelen ödeneğin pansiyon hesabına aktarımını yapacağım ancak ödeme alt türü "eğitim amaçlı transfer seçeneği açılmadığı için" bütçe tertibi de çıkmıyor daha doğrusu hane halkı ve işletmelere yapılan transfer olarak seçiyorum ama başka ödeme alt türleri...
  2. Çözümlendi | Kilitli Tüketime Verme Onay Sorunu

İyi çalışmalar. TKYS tüketim malzemesi çıkışı yapacağım talep oluşturup gönderiyorum ancak onay aşamasında ekte gönderdiğim belgede belirtilen şekilde sorun çıkıyor. mevcut ürün listesine göre çıkış yapıyorum ama sürekli uyarı veriyor. bu sorunu nasıl düzelebilirim? 1671784810 önce uyarı...
  3. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

İyi çalışmalar Ekim ayında okulumuz pansiyonuna gelen doğalgaz faturasını yanlışlıkla pansiyon bütçesinden ödemişim ödeme tamamlandı ama bu durumu düzeltmek için ne yapılabilir? yardımcı olur musunuz?
  4. Çözümlendi | Kilitli Okul Kantinleri Abonelikleri

iyi çalışmalar okullarda faaliyet gösteren kantinlerin su, ısınma ve elektrik giderleri nasıl hesaplanır yardımcı olur musunuz? ekte bir form var ama anlamadım açıkcası.
  5. Çözümlendi | Kilitli Telefon Faturalarında Damga Vergisi Kesintisi.

İyi günler. Bugün ilk kez telefon faturası ödemesi yaptım daha önce yapılmış ödemelerin belgelerine bakarak yaptım ve bir şey dikkatimi çekti. Damga vergisi hesaplanırken kesinti, KDV dahil olan tutar üzerinden yapılmış ben de Müdür başyardımcısına kdv dahil ediyor muyuz eminmisiniz? diye...
  6. Çözümlendi | Kilitli Manuel Bordro Girişinde 666 Khk Ödemesini Sistemin Kabul Etmemesi

İyi akşamlar KBS'de manuel bordro girişinden iki personelimize kıst maaş yapıyorum ancak sistem ÖEB dökme esnasında şöyle bi uyarı veriyor. "ORA-01403: no data found ORA-06512: at "SAY2022I.VERILEEMRI", line 780 ORA-06512: at "SAY2022I.MAASHESAPLA_ODEMEEMRI", line 374 ORA-06512: at line 1" bu...
  7. Çözümlendi | Kilitli Maaş Sonrası Unutulan Kıst Maaş Hesabı

İyi günler kurumumuza temmuz ayında iki personel atandı ve maaşlar yapılırken iş yoğunluğundan kıst maaşlarını yapmayı unuttum. Bu ay yapayım dedim fakat bordro hesaplandığı için sistem izin vermiyor bunun bir kolayı var mı? yardımcı olur musunuz?
  8. Çözümlendi | Kilitli Ara Tatilde Ücretli Öğretmene Ek Ders Ödenir Mi?

İyi günler ara tatilde ücretli öğretmene ek ders ödenir mi? konuyla ilgili resmi bir yazı var mı? ödenip ödenmeyeceği ile ilgili teşekkürler.
  9. Çözümlendi | Kilitli İsteğe Bağlı Sigortalılık Süreleri Hizmet Değerlendirmesinde Dikkate Alınır Mı?

İyi çalışmalar. İsteğe bağlı sigortalılık süreleri hizmet değerlendirmesinde dikkate alınır mı? İsteğe bağlı sigortalılık süresi, özelde fiili olarak çalışılan süreden daha fazla. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  10. Çözümlendi | Kilitli BİLDİRGE SÜRESİ DIŞINDA YAPILAN ÖDEMELERİN SİGORTAYA BİLDİRİLİŞİ

İyi günler arkadaşlar bildirge süresi dışında kişilere yapılan ödemelerin sigortaya bildirilişi için bildirge dönemine kadar beklemek gerekir mi? beklemeden bildirge verilirse ceza gelir mi? örneğin: 15 Haziran itibarıyla kişilere dört günlük ödeme yapıldı. bunun bildirimi için temmuz bildirge...
  11. Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

herkeze iyi günler umarım bu zor günleri sağ sağlim atlatır ve normal yaşantımıza döneriz inşaallah şimdi sizlere sormak istediğim bir konu var kadrosu kurumumuzda iken başka bir kuruma atanınca hitap'dan 90 günlük süre içinde çıkışını yapmayı unuttuğum bir kişi için hitap ekranında onayda...
  12. Çözümlendi | Kilitli Hizmet birlestirmesi yapilan 5510 Tabi personelin statusu degisir mi?

İyi aksamlar. 2019 yılında devlet memuru olan ve sigorta statusu 5510'a tabi olan bir personelin memur olmadan önce 2006 yılı itibarıyla da 10 yıllık özelde sigortalı hizmeti olmasi sebebiyle hizmet birleştirmesi yapıldığında sigortalılık statüsü de değişir mi? ve konu ile ilgili yasal...
  13. Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?
  14. Çözümlendi | Kilitli Fazla verilen derece kademe terfileri

iyi çalışmalar bir kişiye fazla verilen derece kademe terfisi geri alınırken nasıl bir yol izlenmeli nasıl hesaplanıp sigorta bildirimi nasıl yapılmalıdır? 1578986803 konu ile ilgili bilgisi olan yok mu?
  15. Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen Kadrolu memurun geriye dönük tescil işlemleri

İyi günler kurumumuzda personel sigorta bilgilerini kontrol ederken sekiz kişinin (devlet memuru ) nakil geldiği kurum sigorta çıkışını yapmış ancak girişleri nakil alınmamış nasıl bir yol izlemeliyiz kuruma bir ceza gelir mi 2015 yılından personeller var alınmayan diğerleri 2016-2017 ve 2019...
  16. Çözümlendi | Kilitli Destekleme Yetiştirme Kursları

iyi günler destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili bir sorum olacak şimdi kurs klavuzunda şöyle bir ifade var. "Her bir kurs programına devam edecek öğrenci/kursiyer sayısının 10'dan az; bir kursun sınıf mevcudunun ise 20'den fazla olmaması esastır. Öğrenci/Kursiyer sayısının 20'den fazla...
  17. Çözümlendi | Kilitli Matrah Güncelleme

İyi günler , iyi çalışmalar kbs'den ek dersler hesaplanırken bordro hesaplatmak istediğimizde "Dönem içinde muhasebeleşip matrahı güncellenmemiş bordrolar bulunmaktadır. Matrah güncelleme işlemi yapnız. " diye uyarı veriyor fakat matrah güncelleme işlemi yapmak istedğimizde ise "Ödeme işlemi...
  18. Çözümlendi | Kilitli Kıst maaş hesaplaması

iyi çalışmalar birimimizde bir personel hizmetli olarak göreve başladı ilk atama maaşı hesaplandı kendisi ayın 4'ünde başladı fakat sistem otomatik olarak kıst maaş hesaplamadı neden olabilir?
  19. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

iyi günler arkadaşlar kurumumuza bir yazı geldi hizmet takip programı ile ilgili yazı metnini paylaşıyorum. " Hizmet Takip Programı "Özlük Bilgisi" alanında yer alan ilk memuriyete başlama tarihi ile 4/c Tescil Programında yer alan ilk işe başlama tarihinin sorgulanması sonucu tespit edilen...
  20. Çözümlendi | Kilitli kişi aile yardımı bildirimi verdiği halde sehven gözden kaçırılan aile yardımının ödenmesi

herkeze iyi günler daha önce kurumumuzda çalışmış bir personel temmuz 2017'de aile bildirimi ile çocuk yardımı talep etmiş ancak o zaman maaşlara bakan mutemet sehven gözden kaçırmış olmalı ki aile yardımı (çocuk yardımı ) hiç ödenmemiş kişiye geriye dönük ödeme yapılacak fakat maliyeye geriye...
  21. !~DİKKAT~! SIRA NO (2019/3) SAYILI KBS DUYURUSU

Arkadaşlar herkeze iyi günler kbs'de Akademik teşvik ödeneği ve kadro karşılığı sözleşmeli personel ile 657 sayılı kanuna tabi 4/b'li sözleşmeli personele ait fark maaşlara ait işlemler ile ilgili duyuru yayınlanmış olup, duyurunun ekinde yer alan listede kurumunuzda çalışan personeller var ise...
  22. Çözümlendi | Kilitli destekleme ve yetiştirme kursları

iyi günler arkadaşlar destekleme ve yetiştirme kurslarında hafta sonu görev alan okul müdürlerinin ücretleri %25 gece ücreti olarak mı ödenir %100 arttırımlı mı ödenir.
  23. Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

peki eşlerin memuriyet mahalleri farklı ise biri il biri ilçede çalışıyor ise eşlerden biri önce gittiğinde tam alır ancak diğer eş altı aydan kısa bir süre içinde yanına gittiğinde tam mı alır yoksa yarım mı çünkü 6245 sayılı harcırah kanununun 45.maddesi kafamı karıştırdı.
  24. Çözümlendi | Kilitli SGK Kesenek Bildirge verme süreleri

arkadaşlar iyi günler sgk memur emekli sandığı bildirge verme süreleri ayın 23'üne kadarmıydı yoksa 25'ine kadar mı ? ben 25'i diye biliyorum fakat müdürümüz 23'ü diyor onunda sebebi sgk yönetmeliğinin 102. maddesinde 23'üne kadar demesi yanlışmı biliyorum acaba.
  25. Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü olarak Unutulan Maaş Ödemesi

iyi günler bizede aralık ayında şube müdürü atandı önceki görevi müdür yardımcısı maaşını da müdür yardımcısı olarak almış şube müdürlüğü farkı ödenecek kişiye fakat maaşlar yapılırken unutuldu fark hesaplaması, mys üzerinden ödenebilir mi ödenebilirse sigorta bildirimleri nasıl yapılır?
  26. Çözümlendi | Kilitli Unvan değişikliği maaş farkında sakatlık indirimi nasıl ödenir

arkadaşlar memur maaşlarında sakatlık indirimi nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz ?
  27. Çözümlendi | Kilitli Zamlar ve Tazminatlar

herkese iyi günler iyi çalışmalar kurumumuza yeni bir şube müdürü atandı önceki görevi okul müdür yardımcısıymış kbs'de bir şey dikkatimi çekti müdür yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde istisna kısmına iş güçlüğü zammına 900 puan istisna değeri girilmiş zamlar ve tazminatlar cetveline...
  28. Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Öğretmenine Ödenecek %25 Fazla Gündüz Ek Ders Ücreti

Herkeze iyi günler iyi çalışmalar arkadaşlar elime bir yazı geldi konusu ise şu bir özel eğitim öğretmenimiz 2012-2018 yılları arasında çalıştığı kurumlardan mesleki çalışma dönemlerinde ek ders ücretini %25 arttırımlı almadığını ve geriye dönük ödeme yapılması talebi ile ilgili kurumuna bir...
  29. Çözümlendi | Kilitli Yurt İçi Sürekli Görev Yolluğu

Arkadaşlar iyi günler tayin olan bir memurun yurt içi sürekli görev yolluğu nasıl hesaplanır yardımcı olabilirmisiniz. (ek bilgi bir çocuk eş çalışıyor devlet memuru )
  30. Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatının İadesi

Öncelikle herkeze iyi günler iyi çalışmalar daha önce hiç yapmadığım bir işlem olan taşınır kayıt kontrol yetkilisinin taşınır kayıttaki görevinin sona ermesi nedeniyle kefalet kesintisinin kişiye iadesinin nasıl olacağı hususunda tereddüde düşmüş bulunmaktayım konu ile ilgili bilgisi olan varsa...
  31. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

Arkadaşlar herkeze iyi günler iyi çalışmalar ek ders ödemelerinde bi durum farkettik kısaca örnek verecek olursak durum şu diyelim ki iki öğretmen toplamda 10'ar saat ek ders çalışması yapmış ikisininde kademe derece lisans vs. aynı fakat biri brüt tutar üzerinden baktığımızda diğerinden daha...
  32. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Kamu Zararı Kesintisi

Herkeze iyi günler KBS üzerinden kişi maaşından kamu zararı kesintisi yapılabillir mi (kişinin talebi maaşından kesilmesi yönünde ) var ise nasıl yapılır ve yasal faizi maliye hesaplatıyordu faiz kesintisi bu durumda nasıl olur yardımcı olurmusunuz arkadaşlar teşekkürler şimdiden
  33. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Herkeze iyi günler arkadaşlar geriye dönük aile yardımı mys üzerinden ödenir mi? ödenir ise aşamaları nelerdir yardımcı olurmusunuz? teşekkürler
  34. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

herkese iyi günler arkadaşlar müdürlüğümüze bağlı halk eğitimi merkezi yeni sisteme geçtik geçeli vkn problemini bir türlü çözemedik sorun şu vkn kurumun kendi vergi kimlik numarası değil milli eğitim müdürlüğünün vergi kimlik numarası bu yüzden bazen maaş hesaplatırken bazende ek derslerde...
  35. Çözümlendi | Kilitli KBS Ek Ders Dönemi ve Puantaj Nasıl Yapılır

herkeze iyi günler arkadaşlar bi konuda kafama takılan bişey var yardımcı olabilirmisiniz ben ekdersleri hep bir ay dört haftaya denk gelecek şekilde hesaplattım fakat bi şeyden sebep geçen yılın ek ders dosyasına bakarken şunu farkettim benden önceki mutemet bir ayı hep beş haftaya denk...
Geri
Üst Alt