- Bakanlık
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Çok memnun olurum hocam bi türlü yapamadım stres oldum bayram dönüşüde yapmam şart Allah razı olsun ben son bordroyu çıkardım ve sgk 5510 pek...
Yarın halleder dönüş sağlarım burdan. pek tutarı Sözleşme ücreti ve ek taban aylığın toplamı oluyor. Bunu 30 a bölüm 19 la çarparsanız 19...
kişi...Bu bulduğum rakam dışında 11 günlük kişi borçu kısmı sgk mahsubu olması gerekir değil mi programda bu tutmadığı için sıkıntı yaşadım
kişi borcu cetveli ektedir. bunda ayrıntılı birçok şey var. hem pdf hem exelini yükledim. bakıp incaleyerek detaylarına hakim olabilirsiniz...
Hocam tşk ederim elinize sağlık ama şu kısmını hala anlayamadım bu matrahın hesabına göre mahsup tutmuyor kişinin peki 40.666 ya burasını hesap...
Hocam çok sağolun mantığı anlamaya calışmıştım en sağ iki kısımdaki 5bin küsürlü meblağ gelir kaydettireceğim değilmi biraz fazla soru sordum ama...
Evet doğdudur. 5.330,76 TL lik kısımı muhasebenize gelir kaydettirirsiniz kalan tutarda zaten bildirgenizle eşleşir.
Önce bildirgenizi ayın 2...
Tşk ederim evet doğru diyorsunuz üst kurumumuzla iletişime geçecektim bayram girince acıkcası kimseye ulaşamadım burada şansımı denedim şükürki...
Normal 30 günlük pek tutarı maaşta hesaplanan = 40.666,94 TL = parasal karşılığı= 14.538,43TL
19 günlük pek tutarı kişinin çalıştığı kadar...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.