Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet Arşivi4/b ÜCRETSİZ İZİN YARINA KADAR ÇOK ACİLL YARDIM
Arkadaşlar 4/b li (Sözleşmeli) bir personelimiz var. Malumunuz 4/b lilerin Sosyal Güvenlik ödemeleri e-bildirge verilerek ödenmekte, bu arkadaşımız 9 ay ücretsiz doğum iznine ayrılmak istiyor. hiç...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Aşağıdaki madde sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslardan alınmıştır. Parantez içi ifade yine çalışma esaslarından eklenmiştir. Aşağıdaki madde sözleşme feshinden bahsediyor...
Arkadaşlar ben bunlardan anlamam bana diyeceksiniz ki işe giriş ve işten ayrılış bölümüne gireceksin ordan işten ayrılış günü seçeceksin, yada burdan olmuyosa nerden girilecekse oraya gireceksin...
estağfirullah özürlük bişey yok hocam asıl özür dilemesi gereken benim okadar işinizin arasında ama çaresiz kaldım siz kusura bakmayın. kendi işinizi bırakıp beni dert edindiğiniz için.
Açmış olduğunuz konu ile ilgili hem şahsımın hem de ferhad1021 arkadaşımızın verdiği bilgiler için “Arkadaşlar ben bunlardan anlamam” demiştiniz. Anlamanız için madde madde yapmanız gerekenleri...