- Bakanlık
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- ÇANAKKALE-BİGA
Konu Sahibi
Hocam bu şeflerin özel hizmet tazminatı 82 mi kalacak 92 mi olacak? Fakülte sekreterlerine ek ödeme var mı 2026 dan itibaren? Ben de bu ikisinde...
şeflerin puanları şu maddedeki duruma göre kesin olarak 92 olacak. maliye çağrıma cevap vermedi ama ilgili birimden netleştirdim. 92...
maddedeki...bana da gelmedi cevap ama benim uygulanacağından şüphem yoktu ama sonradan geri ödeme vs çıkmasın uğraşmayam sağlama alam istedim
Aslına bakarsanız GİH ve YHS sınıfındaki personelinde özel hizmet tazminatının artırılmaması lazım toplu sözleşmenin 65.maddesine göre merkezden...
Henüz bir dönüş olmadı e maile cevap vermezlerse şansımı çağrı açarak deneyeceğimÖzcan bey bir gelişme oldu mu konuyla alakalı
evet istisnadan siz yapın ve çağrı açarak...Hizmetli (Ş) lerin ÖHT KBS de 44 olarak değişmemiş.Acaba istisnadan bizmi 54 yapacağız.
Hangi kurum için sordunuz çünkü bu artış...Hizmetli (Ş) lerin ÖHT KBS de 44 olarak değişmemiş.Acaba istisnadan bizmi 54 yapacağız.
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.