- Bakanlık
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- ÇANAKKALE-BİGA
Konu Sahibi
Merhabalar 4b sözleşmeli personel koruma ve güvenlik personeli için Aralık ayına kadar 70 puan ek ödeme ödüyorduk .Geçmiş toplu sözleşmedeki 1 sayılı...
kbs silahlı personeller için cetveli eklememiş. o yüzden sizler 4b sözleşmeli için elden istisnadan değiştireceksiniz. 70 puansa silahlılarda...
Süleyman hocam 8.Dönem Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 52.maddesine göre sözleşmeli hemşireye eklenecek ek ödeme var mı acaba,birde sözleşmeli...
Süleyman hocam 8.Dönem Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 52.maddesine göre sözleşmeli hemşireye eklenecek ek ödeme var mı acaba,birde sözleşmeli...
Aynen bende farkındayım...Hocam 52.madde teknik hizmetler sınıfını düzenliyor sağlık hizmetleri sınıfı için 38.maddeye bakmanızı öneririm
Milli Eğitim...Aynen bende farkındayım 38 yazacaktım 52 kontrol ederken karışıklığa gitti.38.maddeyide okudum da pekde birşey anlayamadım
Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı ve 65.maddede geçen...ayniyat saymanları için nasıl bir yol izlenecek bilginiz varmı kaç olması gerekiyor
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.