halil_sumer
Misafir
Konu Sahibi
Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:8
BES OKS prim kesintisi yapılmaması gereken
,
i
şten ayrılma
,
naklen geçiş
...
Uzman Mutemet' Alıntı:arkadaşlar doktor sabit ek ödemeden bes kesintisi kesilecek demişler telf. 0312 705 20 30
Ali Selvi' Alıntı:daha önce de yazmıştım meb sözleşmeli öğretmenlerin ek dersleri sgk primine dahil olduğu için keseceksiniz diye görüş yazısı vermiş. bizde de dsso ler prime dahil olduğu için...
H.Tuğrul SÜMER' Alıntı:Ali Selvi' Alıntı:daha önce de yazmıştım meb sözleşmeli öğretmenlerin ek dersleri sgk primine dahil olduğu için keseceksiniz diye görüş yazısı vermiş. bizde de dsso ler...
serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:8
BES OKS prim kesintisi yapılmaması gereken
,
i
şten ayrılma
...
serap taşar' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:serap taşar' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:Analık izninden kastınız nedir. Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8...
Ali Selvi' Alıntı:H.Tuğrul SÜMER' Alıntı:Ali Selvi' Alıntı:daha önce de yazmıştım meb sözleşmeli öğretmenlerin ek dersleri sgk primine dahil olduğu için keseceksiniz diye görüş yazısı...
Uzman Mutemet & Moderatör
Site Yöneticisi
Uzman Mutemet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.