- Bakanlık
Yükseköğretim Kurulu
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Yozgat- Bozok Üniversitesi
Konu Sahibi
Sil tuşu var ama bir sorun olur diye dokunamadım. O yüzden o ihtimal olup olmadığını...
Bugün...Kesenek bilgi sistemindeki iletişim kısmından ilgili numarayı arayıp izah ettiğinizde işlemi sildirip tekrar deneyebilmeniz lazım.
Bugün bizzat gittim SGK ya yaşlı bir memur bakıyordu sadece o da hasta olmuş görüşemedim. Belgeleri masasına bırakıp numaramı yazdım o kadar. Kimse...
Maaş ödeme tarihini 11 ay yazdığınız için siz iptal edebiliyor musunuz ki,sizin değilde Ankarada kesenek tahakkuk bölümünün iptal edebilmesi...
11 ay...Sil tuşu var ama bir sorun olur diye dokunamadım. O yüzden o ihtimal olup olmadığını bilmiyorum yani. Dediğiniz gibidir.
Teşekkürler yarın deneyeyim...11 ay girdiğinizde büyük ihtimalle silmeyecek.Dediğim gibi telefonla arayıp bilgi alırsanız daha iyi olur.
11. ay için tekrardan bildirgenizi normal olması gerektiği gibi verin düzgün halini ceza gelen içinse resmi yazı yazın kaylardan silsinler...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.