Mutemet Arşivi Emekli Kesenekleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa Meydan

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Konu Sahibi
Değeri arkadaşlarım Saydan Yapılan  maaşlarda emsal veriden alıyorum kontrol ediyorum veriler doğru fakat kesenek  girişlerinde çoğu kırmızı çıkıyor 5510 öncesi için bunu nasıl düzeltebilirim SGK...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Üye

Misafir
Mustafa Meydan' Alıntı:
Değeri arkadaşlarım Saydan Yapılan  maaşlarda emsal veriden alıyorum kontrol ediyorum veriler doğru fakat kesenek  girişlerinde çoğu kırmızı çıkıyor 5510 öncesi için bunu...

Mustafa Meydan

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Konu Sahibi
bu kırmızı olanlarda genellikle daha önce başka bir kurumda çalışıp geçiş yapanlar bunu acaba sgk nın sayfasından ayarlayabilirmiyim güncellemelerden SGK ceza filan kesermi bilmedğim için sizlere...

Üye

Misafir
Hocam bir çok faktör olabiir.kıdem yıllarını kontrol edin ilk i say sistemine nasıl kayıt edilmiş ilk geldiği personel nakil formunu kontrol edip karşılaştırın.

Kesenekte neyi düzeltince...

Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
hocam şöyle bi açıklamada bulunayım. iSay dan yapılan 14 günlük maaş katsayıları 31 gün üzerinden yapılmış oluyor. Ben de iki tane maaşını döner sermayeden alan kadrolu personel mevcut. Ben bu...

Üye

Misafir
tutmaz.hakedişler 31 bölünecek sgk kesenekleri 30 güne bölünecektir.2014 aralık ayına ödenecektir.

Mehmet Akif ŞAHİN

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
hocam genel bütçeden maaş alan personellerin katsayı farkları 30 gün üzerinden hesaplanacak değil mi?

Üye

Misafir
genel bütçe yada döner sermaye farketmez.hakedişler zamlar 31 güne sgk kesenekler ise 30 güne bölünür

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Mustafa Meydan' Alıntı:
Değeri arkadaşlarım Saydan Yapılan  maaşlarda emsal veriden alıyorum kontrol ediyorum veriler doğru fakat kesenek  girişlerinde çoğu kırmızı çıkıyor 5510 öncesi için bunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
1
Çevrim içi ziyaretçiler
172
Toplam ziyaretçi
173
Geri
Üst Alt