halil_sumer Misafir Konu Sahibi 29 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar bnce bu yılda enflasyon farkı çıkmayacak %5 aşamadık gibi ayrıca yeni katsayı tahminlerim aşağıdaki gibidir... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bnce bu yılda enflasyon farkı çıkmayacak %5 aşamadık gibi ayrıca yeni katsayı tahminlerim aşağıdaki gibidir... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 12,572 Çözümler 188 Puan 2,263 Yaş 58 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 29 Aralık 2016 #2 3,83 göre 2016 değerlendirme oranı vererek MTV vergisi hesapladılar. nasılolcek bende anlamadım..
Ferhad ERYILMAZ Uzman Mutemet Uzman Mutemet Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1,508 Çözümler 12 Puan 393 Bakanlık Tarım ve Orman Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Bitlis/Merkez 29 Aralık 2016 #3 İşçi kesimi cüzi bi enflasyon farkı alabilir. Memur,sözleşmeli ve 4/c li personele enflasyon farkı zor gibi. % 5 i aşması mümkün görünmüyor.
İşçi kesimi cüzi bi enflasyon farkı alabilir. Memur,sözleşmeli ve 4/c li personele enflasyon farkı zor gibi. % 5 i aşması mümkün görünmüyor.
halil_sumer Misafir Konu Sahibi 29 Aralık 2016 #4 sizce maliye katsayıları nasıl yuvarlama yapar adamların yuvarlaması dengesiz gidiyor
Halil Tuğrul SÜMER Site Yöneticisi Yönetici Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 12,572 Çözümler 188 Puan 2,263 Yaş 58 Konum Balıkesir-Edremit Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Balıkesir/Edremit 29 Aralık 2016 #5 Uzman Mutemet' Alıntı: sizce maliye katsayıları nasıl yuvarlama yapar adamların yuvarlaması dengesiz gidiyor Genişletmek için tıkla ... [font=arial, helvetica, sans-serif]5083 Sayılı Kanunun 2... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Uzman Mutemet' Alıntı: sizce maliye katsayıları nasıl yuvarlama yapar adamların yuvarlaması dengesiz gidiyor Genişletmek için tıkla ... [font=arial, helvetica, sans-serif]5083 Sayılı Kanunun 2... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.