- Bakanlık
- Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Bıktınız benden biliyorumkarşıma sürekli yeni bişeyler çıkıyo öğretenim yok buradan bakıp yapıyorum tabi daha önce bu işi yapmadığım için oturtmam...
Siz sorun bize çekinmeyin ayrıca sizden bıkmadık bizim işimiz burda siz anlayana kadar bir şeyler anlatmak.
zaten ileride bu yazılarınızı...
Mehmet AKDEMİR iyi akşamlar şimdi eşleşmeyen bildirgelere baktım faiz işlemiş napıcam ben şuan pazartesi SGK'ya yazımı yaziyim...
Para zamanında gitmiş, SGK paranın geldiğini gördüğünde faiz ortadan kalkar. Dekontu pazartesi gönderin. Faiz olayını takmayın, sistem...
Tamam inş bu işten kurtulurum kazasız belasız mal müdürlüğü ayın 3ü-4ü gibi gönderiyor dekontu üst yazıda ne demeliyim ekine bütün bildirgeleri...
Tşk ederimÜst yazıda kısaca ekte gönderilen dekont, şu şu numaralı bildirgelere aittir demeniz yeterlidir.
merhaba bu sorunla ben de karşılaştım sgk sistemi bildirgedeki tutarı baz alıyor eğer farklı tutar gitmişse eşleştirip borcu kapatamıyor. Sistemin...
Tamamdır bende yazı yazıp dekontu göndereceğim bundan sonrada bana ders oldu her borcu yani bildirgeyi ilgili emanetten kendi içindeki borçtan...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.