Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet Arşivifiili hizmet kesenek gönderme 5510 sonrası
2010 yılına ait kurumumuzda çalışan donersermaye butcesınde olan bır personele gerıye donuk aylık fiili hızmet yaptım..ama e kesenekten gonderemedım acil yardım lutfen (o yıla aıt ılk bu kişiye...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
denedim hepsini üstadım yok yok yok o donemde ki olan emekli keseneği gönderdiğim şifreyı ve kullanıcı adını degıstırmıslerdı genel sekreterlık 2,3 snedır yenı sıfreden ve kullanıcı adından...
O dönemde maaş keseneklerini hangi kullanıcı adı ile gönderdiyseniz, geçmişe dönük fhz ek kesenek bildirimini de o şifreyle yapmalısınız. Yeni şifrenizde o döneme ait maaş kesenekleri görünmediği...
Fakat Harun Bey... Eski kullanıcı adında gonderırsem şayet!! saymanlık birimi ödeme yaparken e kesenek numarasını ziraat bankasında gorebılıyormu ? bilginiz varmı?
Mossip Online Tahsilat menüsünden gönderecekler, görürler diye düşünüyorum. Ama saymanlığınızla bir görüşün. Durumu izah edin. Saymanlık aşamalarını pek bilmem, lakin Saymanlıklar açısından önemli...