Mutemet Arşivi Görevde Yükselme Sınavı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paramedik70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paramedik70

Misafir
Konu Sahibi
Sağlık Personelleri için 27-28 haziranda Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacak.
Bazı kadrolar için 4 yıllık mezunu olma şartı var. Bazı Bölümler içinde 2 yıllık mezunu olma...
Ücretsiz Üye Ol
İçeriğin tamamını görüntülemek için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.

Paramedik70

Misafir
Konu Sahibi
Görevde yükselme sınavına giren ve şef kadrosuna geçen sağlık hizmetleri kadrosunda bulunan personelin ek ödemesinde düşme oluyor. Peki maaşlarında bir düşme yaşanır mı?

hsyn

Misafir
Konu Sahibi
Kadrosu Yardımcı Sağlık Hizmetler sınıfında çalışanlar için ŞEF olmak ;ek ödeme , maaşta , emekli ikramiyesinde emekli maaşında düşüşe sebep olur. Çünkü ŞEF GİH sınıfındadır tazminatı düşüktür.

İlker YENİBERTİZ

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Bakanlık
Sağlık Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
.
Evet Yardımcı Sağlık Hizmetleri sınıfına Yaramaz. Birde Şimdi genel sekreterlikler kurulduki Adam olan Uzman Oluyor. İşi bilende bilmeyende. Sözde Görevde Yükselme

Üye

Misafir
Konu Sahibi
adamını bilmem türkiyede ki mutemetlerin nabzını benim kadar tutan yoktur.şuanda sekreterliklerdeki uzmanlar EKOBS eğitimine gitmemek için kapı arkalarına saklanıyorlar.Kim şakşakçı kim uzman kim...
Ücretsiz Üye Ol
İçeriğin tamamını görüntülemek için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.

bbmutemet

Misafir
Konu Sahibi
bizde ben gidiyorum sekreterlik adam bulamadı.zamanındada beni almadılar sekreterliğe sendikacı yandaşları gitti hep.şimdi yoklar

Çevrim içi üyeler

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
3
Çevrim içi ziyaretçiler
252
Toplam ziyaretçi
255

Beğenilen Konular

Geri
Üst Alt