Volkan Çirkin Premium Üye Premium Üye Katılım 10 Ocak 2018 08:48 Mesajlar 581 Çözümler 1 Puan 383 Yaş 38 Bakanlık Ticaret Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe istanbul Konu Sahibi 21 Aralık 2018 14:09 #1 Selam arkadaşlar , açıktayken göreve iade edilen personele 1/3 maaş iadesi yaptım. Kıdem ay yıl ını düzenlemeden ödedim, şimdi keseneklerini öderken kıdem ay/yıl ı düzenleyeyim dedim , kıdem... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Selam arkadaşlar , açıktayken göreve iade edilen personele 1/3 maaş iadesi yaptım. Kıdem ay yıl ını düzenlemeden ödedim, şimdi keseneklerini öderken kıdem ay/yıl ı düzenleyeyim dedim , kıdem... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Mehmet AKDEMİR Site Yöneticisi Yönetici Katılım 10 Mart 2018 10:39 Mesajlar 7,220 Çözümler 306 Puan 2,263 Yaş 47 Konum Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Bakanlık Adalet Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Van/Tuşba 21 Aralık 2018 16:05 #2 Volkan Çirkin' Alıntı: Selam arkadaşlar , açıktayken göreve iade edilen personele 1/3 maaş iadesi yaptım. Kıdem ay yıl ını düzenlemeden ödedim, şimdi keseneklerini... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
Volkan Çirkin' Alıntı: Selam arkadaşlar , açıktayken göreve iade edilen personele 1/3 maaş iadesi yaptım. Kıdem ay yıl ını düzenlemeden ödedim, şimdi keseneklerini... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.