- Bakanlık
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Kahramanmaraş
Konu Sahibi
24.11.2025 tarihinde ihraçtan dönen bir 5510 lu personelimiz var. Bu hafta içi geriye dönük 1 yıllık maaş vereceğiz. Hafta içi yapsam kesenek...
geçmişe dönük ödemelerde;
mahkeme kararını 30 gün geçirmediyseniz personele ödemek için süre fark etmez.
bildirge içinse personele ödedikten...
bir önceki mesajda aslında açık yazmıştım. SGK nın sayfasında da verdiğim linkte konudan bahsediyor...Ocak maaşı zamanı ödesek olur mu?
bir önceki mesajda aslında açık yazmıştım. SGK nın sayfasında da verdiğim linkte konudan bahsediyor.
mahkeme kararındaki size tebliğ edilen...
Bildiğim kadarıyla kadrolu çalışanlar için bu gibi durumlarda mahkeme kararının tebliğinden sonra 30 gün süre yok. Ancak 4/B li personel için...
yargı kararlarının uygulanmasındaki kanuni sürede; kişinin statüsüyle (kadrolu-sözleşmeli vb.) ilgili bir ayrıntı şuana kadar duymadım...
Hocam mahkeme karar tarihinden...SGK 30 gün zaman aşımını geçtiğimizden ve bildirgeyi de bundan sonra verdiğimizden hemen ceza kesmişt
Mahkeme kararını çalıştığı muhasebe birimi zamanında yerine...Hocam mahkeme karar tarihinden itibaren 30 günü mü geçirmiştiniz?
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.