- Bakanlık
Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Dünya/Türkiye
Konu Sahibi
leonalori' Alıntı:Arkadaşlar bugün mal müdürlüğünden gelen yazıda KBS' ye istisna butonu eklendiği yazıyor. Mahkeme kararı, şahısa bağlı özel durumlar için böyle bir buton koymuşlar fakat ben...
leonalori' Alıntı:Arkadaşlar bugün mal müdürlüğünden gelen yazıda KBS' ye istisna butonu eklendiği yazıyor. Mahkeme kararı, şahısa bağlı özel durumlar için böyle bir buton koymuşlar fakat ben...
leonalori' Alıntı:Arkadaşlar bugün mal müdürlüğünden gelen yazıda KBS' ye istisna butonu eklendiği yazıyor. Mahkeme kararı, şahısa bağlı özel durumlar için böyle bir buton...
snak06' Alıntı:bazı personellerin yanödeme punaları veya özel hizm.puanları cetvelede olması gerekenden farklı ise burda istisna sebebi yazmak gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.