Mutemet Arşivi KBS Ayrı Kullanıcıların Tanımlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Konu Sahibi
Ben İlçe MEM ve Din Öğretimin maaşlarına bakıyourm. Benden başka bu bölüme girmesini istemiyorum. Bunun yolu varmı? Rumuz ekle özelliğini kullanan varmı

Üye

Misafir
Hocam harcama yetkilisi şifresi ile girildimi oradan kulanıcı tanımlayabiliyorsun.harcama yetkilisi şifresi ile mutemete verilen şifre ile girişler yapıldımı aynı sayfalar çıkmıyor farklı sayfalar...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

adem

Misafir
arkadaşlar kbs de yeni bir uygulamaya gidiliyor anlayacağınız maaş hesaplamak için bundan sonra veri girişlerini muhasebe değil kurum mutemetleri yapacak, maaş veri girişleri ücretsiz izne ayrılan...

Üye

Misafir
yeni maaş bilgi giriş ekranı uzun zamandır var umarım artık faaliyete geçer benim anladım yeni maaş bilgi giriş ekranı sayasınde artık muhasebe müdürlüklerinde derece girişi maaş hesaplama gibi...

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
üniv. lerde birim mutemetleri ile strateji birimleri koordineli yeni işe başlama kıst vs. yapıyordu. bizdede 2015 e kadar kademeli geçiş yapılacak onun çalışmalarını yapıyoruz.

adem

Misafir
bizler muhasebeye sistem üzerinden yine ö.e.b. sini gönderecez onlar kontrol yapacaklar intibaını edindim muhasebeden kurtulsak gerçekten çok iyi olacak onlar bizden bıktı bizde onlardan zaten :D

Halil Tuğrul SÜMER

Site Yöneticisi

Yönetici
Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Çalıştığınız İl/İlçe
Balıkesir/Edremit
Konu Sahibi
Teşekkür ederim admin. Diğer konu için de inşallah hemen başlar. Mesleğimi icra etmek isterim artık. Tahakkuk yap muhasebe başkası yapsın nerde görülmüş bu. Malmudurlugunde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
5
Çevrim içi ziyaretçiler
94
Toplam ziyaretçi
99
Geri
Üst Alt