batuhanalib Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2018 09:07 Mesajlar 255 Puan 38 Yaş 29 Konum İç İşleri Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Antalya Konu Sahibi 24 Temmuz 2019 10:59 #1 Katsayı farkı keseneği yapılırken şu uyarıyı alıyorum. K 100 (bağlantıda hata oluştu. daha sonra tekrar deneyiniz(-97)) Bu uyarıyı alan var mı varsa çözümü nedir ? Katsayı farkı ödeme tarihi... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Katsayı farkı keseneği yapılırken şu uyarıyı alıyorum. K 100 (bağlantıda hata oluştu. daha sonra tekrar deneyiniz(-97)) Bu uyarıyı alan var mı varsa çözümü nedir ? Katsayı farkı ödeme tarihi... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
batuhanalib Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2018 09:07 Mesajlar 255 Puan 38 Yaş 29 Konum İç İşleri Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Antalya Konu Sahibi 24 Temmuz 2019 17:18 #11 zeynep dikici' Alıntı: dönem haziran seçerek deneyin çünkü dönem haziran olmalı Genişletmek için tıkla ... R.P.' Alıntı: Zaten geçici bir durum zaman zaman... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir. Oyla 0 Downvote
zeynep dikici' Alıntı: dönem haziran seçerek deneyin çünkü dönem haziran olmalı Genişletmek için tıkla ... R.P.' Alıntı: Zaten geçici bir durum zaman zaman... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.