Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, değerli arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var.Meb de Öğretmenlik yapıyorum.Sorum şu:
Ben 26.09.2014 tarihi itibariyle sendikamdan istifa ettim. İstifa ettiğim sendika, ağustos...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Merhaba Ahmet bey sendikadan istifa ettiğiniz tarih 26.09.2014 ise askıda kalma süresi 1 aydır bu bir aylık sürede sizin dilekçenizin işleme alınması 26.10.2014 tarihidir. Bu durumda Ekim ayı...
Ücreti almak için Müracaat ve Şikayet Dilekçesi ile kurumunuza başvuracaksınız. Hata mutemet arkadaşında olabilir bilmiyorsa askı süresini normal karşılamak gerekir. Ama maaş değişikliğini...
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşlar. Fatih bey, bahsettiğiniz konuyla ilgili olarak nasıl bir dilekçe yazmalıyım, yardımcı olabilir misiniz? Yani var olan durumu bahseden bir yazı mı olmalı? Ve...
Arkadaşlar son olarak şunu sormak istiyorum: Bu konuyla ilgili dilekçeyi yazarken,
kısa olarak, sendikadan istifa ettiğimden, sendikanın ağustos ve eylül aylarında kestiği 12,8+12,81=25,6 tl lik...