Mutemet Arşivi sendika kesintilerini geri alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmedortmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmedortmen

Misafir
Konu Sahibi
Merhabalar, değerli arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacım var.Meb de Öğretmenlik yapıyorum.Sorum şu:
Ben 26.09.2014 tarihi itibariyle sendikamdan istifa ettim. İstifa ettiğim sendika, ağustos...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Fatih

Misafir
Konu Sahibi
Merhaba Ahmet bey sendikadan istifa ettiğiniz tarih 26.09.2014 ise askıda kalma süresi 1 aydır bu bir aylık sürede sizin dilekçenizin işleme alınması 26.10.2014 tarihidir. Bu durumda Ekim ayı...

Fatih

Misafir
Konu Sahibi
Ücreti almak için Müracaat ve Şikayet Dilekçesi ile kurumunuza başvuracaksınız. Hata mutemet arkadaşında olabilir bilmiyorsa askı süresini normal karşılamak gerekir. Ama maaş değişikliğini...

ahmedortmen

Misafir
Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşlar. Fatih bey, bahsettiğiniz konuyla ilgili olarak nasıl bir dilekçe yazmalıyım, yardımcı olabilir misiniz? Yani var olan durumu bahseden bir yazı mı olmalı? Ve...

Fatih

Misafir
Konu Sahibi
Ahmet bey konuyla alakalı yazacaksın dilekçeyi, hangi tarihte istifa ettiğinize sendika istifa formunun fotokopisinide ekleyerek,

Fatih

Misafir
Konu Sahibi
Pardon dilekçeniz okul aracılığı ve üst yazı ile birlikte ilçe mem gider.İlçe mem de yapsa maaşınızı okul gönderir dilekçenize istinaden yazıyı.

ahmedortmen

Misafir
Konu Sahibi
Arkadaşlar son olarak şunu sormak istiyorum: Bu konuyla ilgili dilekçeyi yazarken,
kısa olarak, sendikadan istifa ettiğimden, sendikanın ağustos ve eylül aylarında kestiği 12,8+12,81=25,6 tl lik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
2
Çevrim içi ziyaretçiler
156
Toplam ziyaretçi
158
Geri
Üst Alt