- Çalıştığınız İl/İlçe
- Çanakkale/merkez
Konu Sahibi
Kesenek Bilgi Sistemi 10 yılık süreyi geçen borçları otomatik siliyor sistem.
Diğer işçi ve 4B ile ilgili Bildirgelerde bunu SGK yapmıyor...
O zaman gelen bu ipc ödenmeyip zaman aşımına mi bırakılsın. Kuruma tebliğ edilen ipc var. Nasıl bir yol izlenmeli. 15.500 tl gelen ipc...
tebliğ varsa durum değişiyor. size borç bildirilmiş. ve henüz 10 yıllık süre geçmemiş. İPC durumuna ve yapılan işleme göre haklı sebebimiz...
Ceza ağustos ayı keseneklerinin geç bildirilmesinden kaynaklı. 2 bildirge için asgari ücretin toplamda 4 katı. Yapılandırma kapsamına girmiyor...
Kesenek Bilgi Sistemi 10 yılık süreyi geçen borçları otomatik siliyor sistem.
Diğer işçi ve 4B ile ilgili Bildirgelerde bunu SGK yapmıyor...
Ferhad Bey, en iyisi Harcama yetkilisi de uygun görüyorsa Ödeme Emri Belgesi ile ödeme yapılabilir. Ne kadar Bütçeden Ödenmeyeceğine dair...
Yazılı tebliğ yoksa durduk yerde ödemenizin bir...Yazılı tebliğ yok ama sistemde ıpc diye girince işveren tebliği var görünüyor.anlamadım
bu duyuruMaliyenin bu şekil bir kbs duyurusunu hatırlıyorum ama bulamadım. Sizde varsa eklerseniz memnun olurum.
Yalniz bu duyuru idari para cezaları ile ilgili değil gecikme cezaları ile alakalı. Bildirgeleri süresinde verilen ancak...bu duyuru
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.