- Bakanlık
Yükseköğretim Kurulu
- Çalıştığınız İl/İlçe
- TOKAT
Konu Sahibi
merhaba formu araştırdım. ama soruma cevap bulamadım. personelin allianz emeklilikten tamamlayıcı sağlık sigortası var. birisi 3 taksit diğeri...
merhaba formu araştırdım. ama soruma cevap bulamadım. personelin allianz emeklilikten tamamlayıcı sağlık sigortası var. birisi 3 taksit diğeri...
Günaydınlar üstadım. Uygulama...3 taksit olanı da her taksite ait ödeme dekontunu isteyerek aylık olarak her ay ayrı ayrı gireceksiniz.
Günaydınlar üstadım. Uygulama olarak taksit veya tek çekime bakmaksızın 1 yıllık ödenen tutar ne kadar ise o tutarı 12 ye bölüyoruz her aya tekabül...
Günaydınlar üstadım. Uygulama olarak taksit veya tek çekime bakmaksızın 1 yıllık ödenen tutar ne kadar ise o tutarı 12 ye bölüyoruz her aya tekabül...
bu uygulama yanlıştır. bilgilerinizi.
peşinse ödemeyi tek ödeme olarak değerlendirmek, taksitliyse her taksiti ödeme poliçedeki taksite göre...
teşekkür ederim. 917,77 peşin ödenen tutar kredi katına 3 taksit yansıtılmış.
bana tek makbuz verildi. ben 917,77 tek seferde şahıs sigortası...
Bu konu için bir çok kez araştırma yapmıştım.teşekkür ederim her ay ödeme makbuzu veya k.kartı ekstresi mi almam gerekir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.