Mutemet Arşivi tevfikat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutemet61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
arkadaşlar iyi çalışmalar herkese kolay gelsin .benim tevfikatlı fatura ödemesiyle ilgili bir sıkıntım oldu aslında satınalmayı yaptım ödemesi de gerçekleşti ama sıkıntı şu faturayı firma 7.aydan...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
ben nerden biliyim tevfikatlı faturayı işi attılar önüme daha önce yapmamışım etmemişim uğraş dur bide bu sıkıntı çıksın karşına tecrübesi olmayan insandan medet beklersen bu oluyor işte.yol...

AdemKnCr

Misafir
Konu Sahibi
hocam genel bütçe olarak biz de beyan zorunluluğu yok kestiğimiz tevkifatları muhasebe birimleri gelir olarak kaydediyor.Ancak döner sermya kuruluşunda 7.ayda kesilmiş olan faturaya Satıcı-ve...

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
teşekkür ederim aydınlatıcı bilgileriniz için arkadaşlar gerçekten bilmemek sıkıntı oluyor bilen arkadaşların manevi desteğini aldıkça çok mutlu oluyoruz.

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
geçmiş olsun . allah tüm mutemetlere kolaylıklar versin .forumun gerçek amacına ulaşması beni mutlu ediyor.

AdemKnCr

Misafir
Konu Sahibi
Hocam az önce sayman müdürü ile bu konuyu istişare ettim kendisi de benim yukarıda bahseetiğim gibi alıcı açısından faturanın kesildiği dönemin değil, işleme alınıp ödeme yapıldıktan sonra...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
0
Çevrim içi ziyaretçiler
120
Toplam ziyaretçi
120
Geri
Üst Alt