Mutemet Arşivi Yeni emekli sicil no alınırmı ?

Üye

Misafir
Konu Sahibi
Arkadaşlar bir personel geldi.açıktan atama engelli kadrosundan atandı.Fakat şoyle bir durum var 1991 de meb de 3 yıl 657 kadrolu çalışmış devamsızlıktan işine son verilmiş.yani emekli sicil...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Emre YURT

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
sgk yönünden 5434 sayılı kanuna tabi olması gerek.Devamsizlıktan ayrılanca sgk yönünden eski emekli sicil numarası ne durumda.Aynı dosyadan mı devam edecek kesintileri.Bence sormakta fayda...

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Uzman Mutemet' Alıntı:
Arkadaşlar bir personel geldi.açıktan atama engelli kadrosundan atandı.Fakat şoyle bir durum var 1991 de meb de 3 yıl 657 kadrolu çalışmış devamsızlıktan işine son...

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
sgk sistemine müdahale edemeyeceğine göre sadece sgk sistemine girişini yapmakla mükellefsin gerisine karışamazsın..

Üye

Misafir
Konu Sahibi
arkadaşlar yukarıdaki telden irtibata geçtim.siz normal yeni kayıtmış gibi yapın dedi.eski sicil noyu verecek dedi.daha önce bunu denemiştim vermediydi.ankarada yetkili müdahale etti tekrar...

mutlu insan

Misafir
Konu Sahibi
az önce aynı durumla karşılaştım, bana sordular nasıl yapıcaz diye, 2006 da göreve başlayıp istafa eden bir memur, tekrardan sıfır memurmuş gibi başlaması gelmiş :) emekli sicil numarasını ezbere...

kenanyılmaz

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
mutlu insan' Alıntı:
az önce aynı durumla karşılaştım, bana sordular nasıl yapıcaz diye,  2006 da göreve başlayıp istafa eden bir memur, tekrardan sıfır memurmuş gibi başlaması gelmiş :) emekli...

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
1
Çevrim içi ziyaretçiler
171
Toplam ziyaretçi
172
Geri
Üst Alt