Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KBS de Aralık 2025 dönemi Münferit maaş ödemesi yapmamız gerekiyor. Hesaplama yapıyorum ama ödeme emri oluşturmuyor. devam edemiyorum. Bununla ilgili sorun yaşayan varmı acaba.
"Kurumun hatalı işlemlerinden doğan fazla veya yersiz ödemeler
MADDE 6 – (1) İlgililerin kasıtlı ve kusurlu davranışları dışında kalan, Kurum çalışanlarının kasıtlı veya kusurlu davranışı...
Bordro imza atıldıktan sonra kabul edilmiş sayılır ancak artık bordrolarda imza olayı kamularda olmadığı için kendi e devletinden alınıyor dolayısı ile kabul edilmiş oluyor. Ancak bu yanlışı haklı...
Sayıştay’ın yerleşik uygulamalarında, zamanında yapılamayan ancak kanuni dayanağı bulunan kesintilerin sonradan yapılmasının hukuka aykırılık oluşturmadığı, aksine yapılmamasının kamu zararına...
Bir memurun maaşında oluşan eksik yada fazla ödemelerden kendi yasal sorumluluğu var mıdır? Her ne kadar mutemet, kasten yada sehven hata yapsa da, memurda aldığı maaşı takip etmekten sorumlu...
Ben her sene Temmuz da 1 kere , Aralıkta ise 2. kere keserim. Aralık raporunu da bu şekilde kesince temmuzda kesmiş oluyorum , aslında ocak zammı 1 , temmuz zammı 2 olmak üzere 2 kere zamlanmış...
konu cevabı aslında net. raporu aldığı dönemde kesilmesi gerek. Ancak maaşlar peşin ödendiği için izleyen ilk ayda kesilmesi doğru olandır. Gecikmeler tüm kurumlarda oluyor, olacaktır da. Önemli...
Bunun için mevzuat 7 gün sonrasındaki raporların öht kesilmesi yönünde. Sehven unutulmuş ise geri alınacak. İtiraz etsin kişi borcu çıkartıp icra ile tahsil edilir de kapıyı kapat :)
Personelin algısal olarak haklı olduğu bir taraf var ama hukuken haklı değil.
Neden?
Kesinti Aralık ayına ait raporlardan kaynaklanıyor
Kesinti Şubat ayında yapılmış olabilir
Bu durum fazla...
Yıl içerisinde 7 günü aşan raporların takibini zamanında yapamadığımız için Aralık ayında toplu yapmak zorunda kaldık. Bu sebepten dolayı itiraz eden personeller oldu. şubat ayındaki maaşımla...
Gelir vergisi istisnası aralık 2025 maaşında çoğunlukta 4420,93 ama bazı kişilerde daha düşük . 3425,67 -2999,12-5,03 gibi. Birde bazı aylar düşmüş bazı aylar artmış . bunu sebebi nedir. Bu...
SGK emanetleri sorgula dediğimizde
Entegrasyon kurulmaya çalışırken hata oluştu.
Hata Zamanı: Wed Nov 26 2025 13:11:18 GMT+0300 (GMT+03:00)
Böyle bir hata ile karşılaşıyoruz. sebebini bilen...