Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OYAK kesintisi, 205 sayılı Ordu Yardımlaşma Kurumu Kanunu kapsamında üyelik şartlarını taşıyan personelden yapılmaktadır.
Ay içinde göreve başlayan personelin OYAK aidatı, göreve başlama tarihine...
Kurumumuzda 23 haziran 2026 da göreve başlayan personelimizin oyak kesintisi varmış. Haziran 2026 bordrosuna baktığımda 3.274,32 tl kesinti tutarı görünüyor. bunun hesaplaması ve girişi nasıl...
657 memur. Ama kesenek olacakmı. Excel bordro hazırladım. keseneklerin doğruluğunu kontrol etmek için bildirim vermeyi denedim. gün sayısı hatası veriyor. yarı zamanlıda gün sayısı 14 yada 15...
Yarı zamanlı çalışan bir personelimiz var. Ocak 2026 14 günlük maaş farkı almadığını şimdi fark etmiş. Fark ödenmesini talep ediyor. Kontrol ettiğimizde listede adı yok ödenmemiş. Bu durum KBS...
Öde gitsin.
Çocuk yardımı ödeneği, 657 sayılı Kanun gereği doğumla kazanılan bir haktır ve geriye dönük talepte süre sınırlaması yoktur. Toplu sözleşme hükümleri bu hakkı daraltamaz. Bu nedenle...
toplu sözleşme hükmü dışında kanuni bir şey olmadığından; bildirim yükümlülüğü de kişilerde olduğundan ilgiliye özel yargı kararı olmadıkça emsal kararda olsa geriye dönük çocuk yardımı ödeme...
Konuyla alakalı bir habere denk geldim. Buna dayanarak ödeme yapılabilir mi?
Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan başvuranın çocuğu için hak kazandığı aile yardımı (çocuk) ödeneğinin...