Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabit ek ödeme oranını 0 yaparsanız sorun kalmaz.
halen sorun devam ediyorsa
birde exel ayarlarınızdan exel seçenekleri formüllerden yineleme değerlerini etkinleştirirseniz problem çözülecektir...
Mehmet AKDEMİR kullanıcı adlı kişi 4B Sözleşmeli Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi istisnalı 2022 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Gelir vergisi hesaplama formüllerinde...
benim anladığımda şu şekilde kararı iyice baştan sonra okumakta ona göre değerlendirmekte fayda var.; Dava Tarihi 23.08.2024
Karar Tarihi 27.03.2025
karara göre dava tarihinden itibaren faiz...
2008 Ekim öncesinde Yedek Subay, Uzman Erbaş, Vekil Öğretmen, Vekil İmam olarak görev yapanların memuriyete başlama tarihi bu görevlere başladıkları tarih baz alınır. Yani 5434 e tabi olurlar.
yürütmenin durdurulması kesinti yapılmamış ise kesintinin yapılmamasını sağlamak için verilir kesinti yapılmış ise sadece yürütmenin durdurulması ile iade sağlanmaz kararın çıkması beklenir
Danışmanlık Tedbir gorevlendirmesi devam eden personel için kbs den diğer tazminatlar kısmından 49 kodunu seçmeniz yeterli.Hesap şekli personelin maaş kalemlerinden aylık tutar ve ek gösterge...
Kişi 14 Mayısta ayrıldı , maaşı sizin tarafınızdan ödendi ve prim bildirgesini karşı taraf 15 mayıs tarihli giriş yaptığı için mecburen karşı taraf yapacak doğru mu anlamışım?(Bu tür 4b...
Cumhurbaşkanlığından Kurumunuza gelen örnek ücret sıkalasına bakınız. O sıkala da kişinin kadrosu Ücret gruplarını hizmet yılına göre mi yoksa eğitim durumuna göre mi ya da her ikisine göre mi...
Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Verme Yükümlülüğü
5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde sayılan sigortalıları çalıştıran;
Genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri...
ADALET BAKANLIĞICeza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün 06/09/2012 Tarih ve B.03.0.CTE.0.00.00.29.010.06.01/727-15 Sayılı Kurumlarda ders ve ek ders ücretleri yazısında
e. Kararın, dördüncü...
Kurumunuz işlerine yarar sağlamak adına eğitim vermişse bu sürelere ait ek ders için ödeme yapılabilir.
Başka Kurumun iş ve işlemlerine yarar sağlamak için ders vermişse dersi verdiği Kurumca...
Hocam merhabalar kolay gelsin benim bildiğim kadarıyla ücretsiz izinde olan bir personelin pbys ve hitap tan çıkışını yaptıktan sonra ücretsiz izinde olduğu süre boyunca terfisi yapılmaz ancak...
Ek göstergenin iptali söz konusu değil. Sadece bir cümle iptal edilmiş.
Şu şekilde değişmiş oluyor.
Eski Hali;
“GEÇİCİ MADDE 47- Bu Kanuna ekli (I) sayılı Ek Gösterge Cetvelinin “I- Genel İdare...
Aşağıdaki şekilde bir üst yazı yazın. Ekinede ekte gönderdiğim genel müdürlüğün yazılarını ekleyin ve tüm personellerinizin fhz den yararlandığını belirtin. Bu şekilde güncelleme yapacaklardır...
O zaman diğer vereceğiniz ek bildirgeyi bildirge sebebi. kamu hakem heyeti seçeneğinden yaparsanız gönderir diye düşünüyorum. Her en kadar doğru yöntem olmasa da zor kaldığım durum olursa oradan...
toplu sözleşme ikramiyesi kıst ödemelerde de tam hak ediliyor. oranın formülü değiştirilebilir.
aile ve çocuk yardımı gibi 1 gün çalışsa bile tam hak etmiş değerlendiriliyor.
Unutulmaz ama bazen kafa karışıklığı olabiliyor programlarken. Damga vergisi kesip damga vergisi matrahına da eklenmesi unutulmamalı. Sendika aidatı da kesildiğinden sebeple. :D
Hocalarım SGK nın bu duyurusu içerik olarak geçerliliğini korusa da atıfta bulunulan işveren uygulama tebliğinin yürürlükten kaldırılmış olması sebebiyle sıkıntılı gibi. Sosyal sigorta işlemleri...
terfiden kaynaklı bordrolarda ben hiç sıkıntı yaşamadım. Matrahları aktarıyordu.
manuel bordro girişi ile ilgili hesaplama yaptıysanız. ve aylık vergi matrahını girmeyi unuttuysanız belki bu...