altuntasbaris kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

Yok cevabı yazdığım gibi deneme yanılma yoluyla buldum. Çözüm bulundu teşekkürler
  2. Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

Cevap için teşekkürler tam öğrenmek istediğim şey MYS de personel gideri-memur maaşı-ödenekler sırası ile seçilmeliymiş
  3. Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

MYS üzerinden oluşturduğum harcamada idari görev ödemesi yapmak istiyorum. Harcama Türü, Harcama Alt türü ve Bütçe Tertibini ne seçmeliyim?
  4. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

Teşekkürler. Bundan sonrası için çözüm ne olur peki?
  5. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

Bordroda %100 artış yok emsan veride var. KBS de hem cetvellerden terfileri yaptım hem de önyüzden yaptım.
  6. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

terfi kısmından yaptım. Bordroları da teyit etmiştim zaten sıkıntı yoktu terfiler bordrolarda gözüküyordu. Hatalı veri yok emsan dosyada. sıkıntı şu bordroda %100 artış vermedi ancak sgk ya gönderirken %100 artış veriyor.Dolaysıyla hatalı işlem meydana geliyor ve fark oluşuyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

dönem olarak mart girildi onda da sıkıntı yok
  8. Çözümlendi | Kilitli Kesenekler SGK Uygulaması

Kesenek uygulamasında emsan veriyi indirip gönder dediğimde terfi girdiğim 6 personelde de %100 artış hatası veriyor. Diğer personellerde sıkıntı yok sadece %100 artış hatası var. Sorun ne olabilir? Örnek Gönderilen 0 gönderilmesi gereken 78 TL gibi hata veriyor. Bordrolarda da sıkıntı gözükmüyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

hayır terfi alanından değiştirdim. raporlarda da veriler doğru gösteriyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

Öncelikle cevap için teşekkürler fakat kafama takılan ufak bir detay kaldı. O zaman 2200 ek gösterge artışında maaş artış avantajı olmuyor mu ya da bu artışın avantajı nedir? İkincisi maaş hesaplandıktan sonra ilgilinin bordrosunda %100 artış 0 olarak gözükor
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

Hayır 8 yıl disiplin cezası almadığı için 1 kademe verildi normal terfi değil. 2/1 inden 1/1 ine düştü ek gösterge 2200 oldu. Emekli aylığı çok önceden hizmet birleştirmeye 1/4 ü olmuştu o yönde bir değişiklik yok.
  12. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge 2200 e yükselen taşınırcı VHKİ maaş artmıyor

Ek Göstergesi 2200 e yükselen taşınır kayıt yetkilisi 5434 VHKİ maaşı KBS maaş hesaplamada neden artmıyor? Görev aylığı 1/1 oldu emekli aylığı ise 1/4. Geçen aya göre emekli kesintisi yaklaşık 70 TL civarında artmış. Net maaş 3 TL düştü. Eş çalışmıyor 6 yaş üstü 2 çocuk var. Ayrıca mali...
Geri
Üst Alt