Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Ücretsiz İzin dönüşü göreve başlayan bir memurun ( göreve başlama 15.06.2020) 16/06/2020 de maaş yapmaya çalışırken sistem tarafından;
Bu Birim/Kişi Bordrosu ONAY landığı için tekrar HESAPLAMA yaptıramazsınız... uyarısı ile karşılaştık. Bu kişiye ücretsiz izinde döneminde GSS...
Merhaba, ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli iken vefat eden (29.04.2020 tarihinde vefat etti) 4/c den 4 /b geçen gecen personelin Ölüm nedeniyle yapılacak tüm işlemler (ayrıltılı) hakkında yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim... Kolay gelsin Hayırlı Ramazanlar
ölüm tarihi ...
Yukarıda yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum "Bu konuda ( bende dahil) eksik bilgiler biliyoruz "ben böyle yaptım oldu"mantığı doğru değil!..... görüldüğü üzere kendim de dahil yazdım.. burada serzeniş değil bir tespiti dile getirdim. Ki sizden zaten yazmışsınız; "bu sitede bu amaçla var"...Konu...
H.Tuğrul bey, SGK prim ödemeleri mevzuatını incelendiğinde, cari yılın Ocak ve Temmuz aylarında maaş katsayıları ve değişen katsayılardan dolayı 1 Ocak -14 Ocak ve 1 Temmuz -14 Temmuz dönemleri arasındaki 14 günlük maaş yaptıktan sonra sgk primleri E -sgk sistemi üzerinden yapılıyor olduğunu...
Merhaba arkadaşlar, 04 Temmuz 2019 tarihinde kurumumuza başka ilçeden naklen gelen bir personelin, 14 günlük maaş farkının yapılması ile ilgili ilk olarak 'sorumlu' hangi kurumdur? yanı SGK tarafından gönderilmeyen 14 günlük maaş farkının cezası hangi kuruma gelir? lütfen bu konuda bilgisi...
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak Lütfen konu hakkında bilgi veya belge,karar olan varsa paylaşırsa sevinirim. daha Önce Uzman Öğretmen olup ta (Eğitim Öğretim Sınıfı) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda Şube Müdürü ( Genel İdari Sınıfı) olarak görev yapan şube müdürlerin; Uzman...
merhaba (meslek lisesi) mesleki ve teknik eğitim okulunda 6.1 mal ve hizmet alımları gelen ödeneği ve ilgili kalemi mys sisteminde göremiyoruz.. ilgili ödenek ve kalemle ilgili tanımlama işlemini nasıl ve ne şekilde olacağı hakkında yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim...
AYKADO teşekkür ederim ancak personeli KBS den emekli edip ayrılış işlemlerini daha önce yapmıştık. yanı KBS den emekli istek olarak işlem yapılmış tekrar işlem kodunu 9 alınıp, sonra mı emekli durumuna alalım bir problem olur mu ..kolay gelsin