Serkan KAFALI kullanıcısının son içeriği

1. Serkan KAFALI

Çözüm Bekliyor Uzman Hekimlerin Kongre-Konferans-Seminer Onayı!

Konu halen aktif arkadaşlar. Farklı uygulamalar mevcut ise onları da bilelim, katkı verirseniz memmun olurum.
  2. Serkan KAFALI

Çözüm Bekliyor Uzman Hekimlerin Kongre-Konferans-Seminer Onayı!

Arkadaşlar merhaba. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. Sağlıklı, huzurlu nice bayramlara erişmek dileğiyle ☺️ Ek ödeme yönetmeliği madde 5/a ya göre kongre-seminer-sempozyum gibi etkinliklere katılmak isteyen hekimlerden " yılda en fazla iki defa görevlendirme suretiyle kendi alanı ile...
  3. Serkan KAFALI

Editörün Seçimi Temsil, Görev Ve Makam Tazminatında %20 Mahsup Zorunluluğu (Mayıs 2026 Güncel Uygulama)

Halil Tuğrul SÜMER hocam bu duyuru nerede? KBS duyurular kısmına baktım bulamadım.
  4. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Hastanelerinde Sözleşmeli Personel Ücretlerini Kim Belirliyor?

Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene iki satır görevlendirme yazıp mutemetlik yaptırılması sakıncalı bir hal alıyor. Dava açtırmamak için...
  5. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Üniversite Hastanelerinde Sözleşmeli Personel Ücretlerini Kim Belirliyor?

Sözleşme ücreti anlaşıldı, her üniv. kendisi belirleyebiliyor. Bir arkadaşım bordrosunu gönderdi baktım hatalı kalemler, eksik kalemler vs var. Dilekçe yazdırdım gelen cevap da aynen şu yazıyor, " seyyanen 1000 lira taban aylığa eklenen bir ücret sözleşmelilerde böyle bir kalem yok " diye cevap...
  6. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Ücretsiz İzin Dönüşü Yarı Zamanlı Çalışmada Kıst Maaş Uygulaması

Bu yarı zamanlı mevzusunu insan kaynakları / personel özlük birimleri bir türlü idrak edemedi. Yönetmelik takip eden ay başından itibaren başlar diyor. Personelin istediği tarih de değil mevzuata göre işlem yapsalar bu tür sorunlarla hiç uğraşmak zorunda kalmayacaz.
  7. Serkan KAFALI

Bu dediğiniz bakanlıklar nezdinde tamam da üniversite hastanelerinde çeşit çeşit sözleşme ücretleri gördüm. Hatta birinde 8. dönem toplu sözleşme de verilen 1000 liralık seyyanen zammı vermek zorunda değiliz diyen de mevcut. Bu kurumlardaki ücretleri her üniversite de kendi mi belirliyor yoksa...
  8. Serkan KAFALI

Merhaba değerli meslektaşlarım, iyi akşamlar. Hayırlı bayramlar. Üniversite hastanelerinde sözleşmeli çalışan ebe/hemşire/fizyoterapist gibi personellerin sözleşme ücretlerini YÖK kendisi belirleyip hastanelere öyle mi gönderiyor yoksa Sağlık Bakanlığının yayımladığı ücretlerimi baz alıyor...
  9. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Gece Nöbeti (%10 Artırımlı) Hesabı Aylık Toplam Üzerinden Mi, Gün Bazında Mı Yapılır?

Halil Tuğrul SÜMER , hocam şöyle bir örnek vereyim; ramazan bayramı ayın ilk haftasına denk geldi diyelim, haliyle aylık mesai ayın ilk haftası tamamlanmadığı için o zaman bayram nöbetlerini artırımlı alamaz. Bu durumda personelin hak kaybı hat safhada olmaz mı?
  10. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Gece Nöbeti (%10 Artırımlı) Hesabı Aylık Toplam Üzerinden Mi, Gün Bazında Mı Yapılır?

Ben bu gece çalışmasının bayram nöbetinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ki bayram saatine denk gelen süreleri artırımlı ödüyoruz gece çalışması da aynı mantık da değil mi? Örneğin 24 saat nöbet usulü çalışan için; 10*24 =240 saat aylık toplam çalışma, aylık çalışılması...
  11. Serkan KAFALI

Editörün Seçimi Kısa Vadeli Sigorta Kolları Malüllük Yaşlılık Primi İşveren Değişiklik Resmi Gazetede

Halil hocam merhaba. Dün bir yakınım maaşıma bir bakar mısın hata var mı diye bana gönderdi. İncelediğim de KVSP olmadığını gördüm. 4B sözleşmeli personele biz KVSP %2,25 kesinti yapıyoruz. Lakin bu bordroda olmadığını görünce acaba biz mi hata yapıyoruz diye tereddüte düştüm. Doğru olan hangimiz?
  12. Serkan KAFALI

Çözümlendi | Kilitli Aile Hekimliği Maaş Hesaplama Ve Güncel Hesaplama Mevzuatı

Bunu yapabilecek bir babayiğit varsa bende tanışmak isterim...
  13. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Araştırma Görevlisi Maaşı İçin Ödeme Emri Örneği

Halil Tuğrul SÜMER hocam konu çözülmüştür, kilit yapabilirsiniz. fgelget ' e örnek için tekrar teşekkür ederim.
  14. Serkan KAFALI

Mutemet Arşivi Araştırma Görevlisi Maaşı İçin Ödeme Emri Örneği

2024 Temmuz farklarına ilişkin duyuruya mı?
Geri
Üst Alt