Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hizmet içi eğitime katılan diş tabibi için görüş yazımıza gelen cevap ektedir.
"Ceza infaz kurumlarımızda görev yapan uzman tabip ve uzman diş tabiplerine, 05.04.2023
tarih ve 32154 sayılı Resmi...
Online eğitimlwrde zaten görwvi başında sıkıntı yok. Çalışmış sayılır.
Kurum dışı yüzyüze eğitimlerde
Adaylık eğitimi ve aday tamamlayıcı staj eğitiminden bahsetmiş sadece bunlarda çalışır gibi...
ben kadrolu öğretmenliği bıraktığım sene almıştım eğitim öğretim ödeneğini fillen öğretmendim kadrolu sonra 1 ay sonra kendi talebimle gih geçtim benden de geri alınmadı hatta ben kendim iade...
Evet bu konuda hiç bir yönetmelik yok. Ayrıca ben alınır desem dahi kamu yararına diyorum. Genelge de de kamu zararı oluşturmayacağı yönünde yazı var.
Yapacak bir şey yok şimdi bunu kasıtlı...
Bazı görüşler sormuşlar benim anladığımda ödendiği zaman fiilen öğretmenlik yapıyorsa ödenmesi lazım.Sonrasında ücretsiz izine ayrılmış olsa ve dediğiniz gibi göreve başlamış olsada iade alınmaz...
PDF formatları düzenlenmiş hali ektedir.
1- PDF leri resim formatından çıkararak yazıya dönüştürdüm. İstediğinizi arama kısmından kelime ile arama yapabilirsiniz.
2- 7. Dönem Toplu Sözleşme ile...
Genele yönelik ve kendi bulunduğum büro hizmet koluna yönelik maddeleri elimden geldiğince değişiklikleri kısaca gösterdim. Eksikliğim ya da eklemek istediğiniz bölümler varsa yorum yaparsanız...
1- PDF leri resim formatından çıkararak yazıya dönüştürdüm. İstediğinizi arama kısmından kelime ile arama yapabilirsiniz.
Genele yönelik ve kendi bulunduğum büro hizmet koluna yönelik maddeleri elimden geldiğince değişiklikleri kısaca gösterdim. Eksikliğim ya da eklemek istediğiniz bölümler varsa yorum yaparsanız...
Arkadaşlar malum Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenlere 2025-2026 hazırlık ödeneği 01.09.2025 tarihinden itibaren ödenmeye başlanacak.Fiilen görev yapan öğretmenlere ödenecek,ödedikten...
Kolay gelsin arkadaşlar bir personelimiz Aralık 2024 te dilekçe vererek Dayanışma aidatı ödemeye başlamış ve yetkili sendikadan farklı bir sendikaya üye olmuştur. 18.08.2025 de mevcut...
Böyle bir surum sık rastlanmadığı için program yapan yoktur muhtemelen.
2 farklı statüde aldığı/alması gereken diye fark bordrosu oluşturmak en mantıklısı gibi. Tabikide program varsa kolaylık...
Bu hesap kodundan siz ödeme emri oluşturamazsınız henüz tüm emanet kodları kurumların kullanımına açık değil muhasebe müdürlüğüne yazı yazarak kişiye ödenmesini sağlayın
Bu hesap kodundan siz ödeme emri oluşturamazsınız henüz tüm emanet kodları kurumların kullanımına açık değil muhasebe müdürlüğüne yazı yazarak kişiye ödenmesini sağlayın