Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) - vergi oranı hesaplama programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
4 tane formül var aslında (E-F-G-H) sütun sıralarında çok kısa ve açık görünür şekilde arkaplanda gizli formül yok.
hataya bozulmalara sebebiyet vermemek adına hücre koruması yapmıştım.
kaldırarak...
Süleyman Kambuk kullanıcı adlı üyemiz Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
2026 yılı vergi dilimlerine göre hesaplama...
Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene...
sözleşmelilerde taban aylık olmadığından kamu hakem heyetine göre
1.000,00 TL/katsayı=1,387871= 720,53=721 oranında ek taban aylık şeklinde ödeme yapmaları gerekiyor.
721*1,387871=1000,65 TL...
Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene...
şu programı bi kontrol edin kendinize uyarlayın isterseniz.
sizin rakamlarınıza göre güncelleyip sisteme kaynaklara ekledim.
formül güncellemesi her yıl karışık şekilde gerekse de daha basit...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) - vergi oranı hesaplama programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
2026 YILI GELİR VERGİSİ DİLİMLERİ
Gelir vergisi, yıl boyunca biriken kazanç üzerinden kümülatif olarak hesaplanır.
Vergi Dilimleri:
190.000 TL’ye kadar → %15
400.000 TL’ye kadar → %20
1.500.000...
Sorunuzun içinde cevabı da vermişsiniz zaten. Yarı zamanlı çalışma ilgili onay alındıktan sonra tarih varsa tarihi tarih yoksa onayı izleyen aybaşından geçerli yarım maaş oluyor. 1-14 arası 14 gün...
biz kurumumuzdaki personel için genelde 16 sından sonra yarım zamanlı çalışma başvursun da bulun diyoruz. hem maaş tamamlanmış olsun hem de 1 aylık kaybı olmaması adına örneğin 16 mart tarihinde...
1-14 gün arası olan 14 günlük kısım için yarım ödemek doğru olmaz. 14 günlük tam ödemek gerekiyor.
yarı zamanlı başlama tarihini izleyen ay başından geçerli başladığı için. kanunda bu şekilde...
Bu yarı zamanlı mevzusunu insan kaynakları / personel özlük birimleri bir türlü idrak edemedi. Yönetmelik takip eden ay başından itibaren başlar diyor. Personelin istediği tarih de değil mevzuata...
sözleşmelilerde taban aylık olmadığından kamu hakem heyetine göre
1.000,00 TL/katsayı=1,387871= 720,53=721 oranında ek taban aylık şeklinde ödeme yapmaları gerekiyor.
721*1,387871=1000,65 TL...
Sözleşme ücreti anlaşıldı, her üniv. kendisi belirleyebiliyor. Bir arkadaşım bordrosunu gönderdi baktım hatalı kalemler, eksik kalemler vs var. Dilekçe yazdırdım gelen cevap da aynen şu yazıyor, "...
Bu yarı zamanlı mevzusunu insan kaynakları / personel özlük birimleri bir türlü idrak edemedi. Yönetmelik takip eden ay başından itibaren başlar diyor. Personelin istediği tarih de değil mevzuata...
Gece nöbet ödemeleri için çıkan uygulama yazısında birlik oluşmadığı için yeni bir uygulama yazısı geleceği söylendi. Yenisi gelince gerek gece gerek de resmi ya da dini bayramların bayramların o...
biz kurumumuzdaki personel için genelde 16 sından sonra yarım zamanlı çalışma başvursun da bulun diyoruz. hem maaş tamamlanmış olsun hem de 1 aylık kaybı olmaması adına örneğin 16 mart tarihinde...
Sorunuzun içinde cevabı da vermişsiniz zaten. Yarı zamanlı çalışma ilgili onay alındıktan sonra tarih varsa tarihi tarih yoksa onayı izleyen aybaşından geçerli yarım maaş oluyor. 1-14 arası 14 gün...
cumhurbaşkanlığının verdiği tavan ücretleri dışında her kurum kendi ücretleri belirlemeye yetkilidir.
Kurumsal bazda değişiklik yapılır kısaca yök ayrı bir kuruluş olduğundan başka bir...
Bu dediğiniz bakanlıklar nezdinde tamam da üniversite hastanelerinde çeşit çeşit sözleşme ücretleri gördüm. Hatta birinde 8. dönem toplu sözleşme de verilen 1000 liralık seyyanen zammı vermek...
Ben bu gece çalışmasının bayram nöbetinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ki bayram saatine denk gelen süreleri artırımlı ödüyoruz gece çalışması da aynı mantık da değil mi...
1-14 gün arası olan 14 günlük kısım için yarım ödemek doğru olmaz. 14 günlük tam ödemek gerekiyor.
yarı zamanlı başlama tarihini izleyen ay başından geçerli başladığı için. kanunda bu şekilde...