Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstad celallenmeyesin hemen yukarda yazdığım gibi bana dışardan gelen personellerden bir çoğunda yan ödeme cetvelinde bulunan 6 sayılı cetveldeki(kurumsal ek tazminat) 37 yi hizmet tazminat oranına manuel ekleyerek veya istisna bilgi girişinden ekleyerek ödeme yapanlar oluyor anlatmaya...
Teşekkür ederim.Mutemetlik çok ama çok zor bir meslek Bir tarafta şahsın hakkı Diğer tarafta devletin hakkı teraziyi şaşırtınmı eyvahki ne eyvah.Kimi bulacakta kiminle helalleşeceksin o yüzden bu konular oldukça dikkat ve dahi imkan isteyen meslek.
Bakın beyefendi 01.09.1983 yılından bu yana bu işle ilgileniyorum.Ben ihale ve maaş kbs ve hatta hys konularında oldukça bilgi vede beceri sahibiyim.Bilgimin yanı sıra Bunca yıldır tek bir defa sgk cezası dahi gelmedi tarafıma.Şimdi diyeceğim odurki Kbs sisteminde diğer tazminata girip yeni...
Merhaba Ek Tazminat (37) öğretmenlerde 65 puandır.Hesaplanması ise şöyle yapılır:
Katsayı*En yüksek devlet Memuru aylığı*puan (0,10855*9500=1.031,23)(1.031,23*65=670,30) buradan saadece damga vergisi kesintisi yapılır.
Aynen öyle yapmışım bende temininde güçlük zamlarını vermişim 1 sayılı cetvele bakacak olursanız daha iyi anlaşılır Birazcık dikkatinizi vermeniz halinde oradaki saklı kelimeyi kavrayacaksınız diye düşünüyorum.Sağlıcakla kalın.
Kusuruma bakma kaş yaparken göz çıkartmak değil niyetim oldukça haklısın ve anladığım kadarı ilede araştırıyorsun ne mutlu sana her bir birim farklı yollar izlemekte Sonuç gene aynı kapıya çıkmakta.İşin rast gelsin inşaallah güzel Arkadaşım.
Emekli olan ücretli öğretmenlerde eğer yanlış hatırlamıyorsam üstadım saadece AGİ indiriminden faydalanamadığını biliyorum.Sizin yapmanız gereken her 3 ayda bir vergi matrahını emekli sandığına üst yazı ile göndermek.Proğram üzerinde ise Medeni durumu boş bırak Gelir vergisi sekmesindeki sarı...
Güzel Arkadaşım Metin Bey;Devlet işletme katkı paylarından istenen ödeneğin Mal Müdürlüğü bünyesindeki havuz hesapta toplanmakta her okula ödeneğin yatırıldığına dair okul e postasına mesaj gelmekte Daha önceden dediğim gibi gelen para ÖEB ile defterdarlık muhasebe müdürlüğüne teslim...
Bu konu Şöyle: Har ayın 1 ila 4 ü arasında teslim alınan öeb lerin çıkışları yapıldıktan sonra aynı ayın 10.günü defterdarlık muhasebe birimi tarafından geri gönderilmekte.Bu konuda bizim herhangi bir şey yapmamız gerekmiyor.Umarım anlatabildim.
Memurun peşin maaş aldığını hesaba katmanız gerekiyor.Aile yardımı kişinin beyanına dayalı bir konu olduğundan müfettiş kontrollerine takılmıyor.Ancak hakkaniyet açısından elbette önemli Yasin beye katılıyorum.