Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Değirmenci

Memur Pro Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı 2023_03

PERSONEL SEKMESİ Bu sekmede birimde çalışan personel bilgileri tanımlanmalıdır. Tanımlama yapılırken ETİKET sütununun benzersiz olması gerekmektedir. VARDİYA SEKMESİ Bu sekmede birimde dönecek vardiyaların tanımı yapılmalıdır. Her vardiya koduna karşılık gelen çalışma saatinin...
  2. Ahmet Değirmenci

Programlar Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı

Ahmet Değirmenci Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı - Genel Cerrahi Servis Nöbet Hazırlama Programı Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  3. Ahmet Değirmenci

Memur Pro DSS Maaş Hesaplama (5510 S.K.) 2019

Yapılması gereken bir değişiklik olursa ilgilenirim. Herkese iyi çalışmalar. FHZ hesaplama için yeni alan açılmıştır. Eski sürümde herkes için FHZ Gün Sayısı 4,75 iken, 7. sürümde hesaplama sekmesinden FHZ AZAMİ GÜN SAYISI alanına veri girişi yapılarak ünvana ait FHZ gün sayısı otomatik olarak...
  4. Ahmet Değirmenci

Memur Pro Emeklilik Yaşı Hesaplama (5510 S.K.) 2018

Emeklilik yaşınızı hesaplayabileceğiniz tablo ekte sunulmuştur. Herkese iyi çalışmalar...
  5. Ahmet Değirmenci

Sözleşmeli 4B Sözleşmeli Personel FHZ Hesaplama (Belge-30, Belge-33) 2019

Programı kullanacak arkadaşlara kısaca bir kaç uyarı yapayım; 1- Programda Dönemi seçtikten sonra o ay için resmi tatil günlerini dönemin altındaki sekmeye yazacaksınız. 2- Veri Girişi bölümünde personelin bilgilerini girdikten sonra ÇALIŞILMAYAN GÜN SAYISI kısmına resmi tatiller hariç...
  6. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) 01-14 Ocak Maaş Dönemi Ödeme Emri

Sürekli İşçi ÇKYS'den Maaş Yapılan Döner Sermaye İşçilerin İçin TDMS Kapalı Olduğu İçin Ödeme Emri Nasıl Yapılacak?
  7. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) 01-14 Ocak Maaş Dönemi

Merhabalar, ÇKYS'den 01-14 Ocak 2020 Maaş dönemini muhasebeleştiren var mı ? İşlemi nasıl yaptınız?
  8. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli İşkur Sürekli İşçi 13/12/2019 Tediye Ödemesi.

15/05/2019 Tarihinde işe başlayan sürekli işçi 01.11.2019 Tarihinden itibaren askere gitti kalan tediye ödemesi nasıl hesaplanır? (Not:2.ödenen tediye 6,71 Gün, 3.ödenen tediye 13 gün üzerinden yapıldı)
  9. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sgk 803 Hata Kodu Aynı Aya Ait 2. Ek Bildirge (Bedelli Askerlik Dönüşü)

Askerlik nedeniyle 07/08/2019 tarihinde kurumdan ayrılan personel için, Ağustos döneminde 2 günlük kesenek bildirmiştim. Aynı personel 09/09/2019 tarihinde göreve başladı. Şimdi aynı personele 6 günlük daha kesenek vermem gerekiyor. Ancak Kesenek Sistemi aynı aya ait kesenek bildirildiğinden...
  10. Ahmet Değirmenci

Kaynaklara Taşındı 4B Sözleşmeli Personel Fhz Hesaplama (Belge-30, Belge-33)

İyi çalışmalar...
  11. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) Analık İzni Sürecinde Maaş, SGK Bildirim Nasıl olacak?

bbilgin02 Teşekkür ediyorum. Yalnız SGK ile görüştüğümde personeli istirahatli olarak düşünmemiz gerektiğini bildirge 0 yapılması gerektiğini parayıda SGK'dan rapor bitiminde toplu şekilde alacağı söylendi. Mahsuplaşma durumu olmadığı için böyleymiş.
  12. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (696) Analık İzni Sürecinde Maaş, SGK Bildirim Nasıl olacak?

Personelimiz bu ayın 07.07.2019 tarihinden itibaren doğum öncesi izne ayrıldı öncesinde çalışabilir raporu almış, 11-12-07.2019 gibi doğum olacakmış, şimdi bu izinde oluğu 3-4 aylık süreçte ücret ödemesi, sgk bildirimi vb. süreç nasıl olacak bilgisi olan arkadaşlar varmı teşekkürler.
  13. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeliye Aylık Mahsuplaşma Ödenir mi?

4924 kapsamındaki çalışan zaten emsali memurdan yüksek maaş aldığı için kapsama alınmaz bence.
  14. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4/B Emeklilik İşlemleri

Kurumumuzda görev yapan 657/4B kapsamındaki İdari Destek Personeli 07.06.2019 tarihi itibari ile emekli oldu. 1-Kişinin 07.06.2019-14.06.2019 tarihleri arası maaşı geri alınır mı? 2-Kişinin 07.06.2019-14.06.2019 tarihleri arası bildirge tutarı SGK'ya ödenir mi? Yoksa mal müdürlüğü hesaplarına...
  15. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4 d haziran ayı çalışma saati

27*7,5=202,5 Resmi tatiller, idari izinler aylık çalışmayı etkilemiyor sanırım.
  16. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Maaş Sisteminde İkramiye ve Tediye Aynı Bordroda Nasıl gösterilir.

13 Gün Tediye 1 Gün Bayram Yardımı toplam 14 Gün Atıyor. Gün Saat Alanı Seçildiği İçin tek çözümde bu gibi denedim olmuyor başka şekilde.
  17. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Maaş Sisteminde İkramiye ve Tediye Aynı Bordroda Nasıl gösterilir.

Bayram yardımı Sosyal yardım olarak geçiyor Bakanlığın yayınladığı TİS'de İkramiye olarak tanımlama yapmak problem olur mu acaba ?(not:sosyal yardım olarak tanımlanınca veri düşmüyor)
  18. Ahmet Değirmenci

!~DİKKAT~! KBS BES sistemine dahil edilecek personel listesi

Bizde de 1 personel var bu şekilde. KBS otomatik kesinti tanımlamış ancak Ziraat Emeklilik kişi 45 yaşını geçtiği için kendi sistemine kabul etmiyor.
  19. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ödemesi.

Bilgilendirmeniz İçin Teşekkür Ederim. zahidreis Sıkıntı Personel Bizim Personelimiz Değil SGK Ödemelerini, bildirimlerini biz yapmıyoruz. Nasıl Yapılabilir ki?
  20. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Fazla Mesai Ödemesi.

Merhaba, Kurumumuzda Ambulans Şoförü bir personelin rapor alması nedeniyle başka kurumdan 2 adet sürekli işçi şoför istenmiş ve bunlar kurumumuzda 24'er saat ek fazla mesai çalışması yapmıştır. Bu Personellerin fazla mesai ödemesi süreci hakkında bilgisi var mı acaba ?
  21. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli FHZ HİTAP Veri Girişleri

Tamam Serdar bey öyle yapacağım teşekkürler.
  22. Ahmet Değirmenci

büyük ihtimal öyle Halil bey.
  23. Ahmet Değirmenci

Herkese iyi günler. 5510 öncesi personelim için HİTAP veri girişi yaptım, ancak SGK hizmet göremediğini söylüyor. HİTAP veri giriş dosyalarımı foruma yüklüyorum. 1 numaralı dosya 5510 öncesi dönem (bu dönem zamanında ödenmemiş, daha sonra ödemesi yapılıp girildi). Konu ile bilgi sahibi...
  24. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi MEB Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

696 Sayılı KHK ile Sürekli İşçi Kadrosuna Geçenleri Kapsıyor mu ?
  25. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi(696 khk)Fazla Mesai Ödemesi

Anladım bizde aynı şekilde yapıyoruz Çağlar Bilen bey teşekkürler peki denkleştirme yapıyor musunuz.
  26. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi(696 khk)Fazla Mesai Ödemesi

Çağlar Bilen Günaydın Sürekli İşçi Fazla Mesai Hesaplamasını Nasıl Yapıyorsun Aylık Çalışma saatini kaç baz alıyorsunuz acaba?
  27. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 5510 sonrası fiili hizmet hesaplama programı olan var mı?

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/maas-hesaplama-5510-s-k.3371/ Eğer kurumunuz sağlık bakanlığı ise yukarıdaki adresteki dosya işinizi rahatlıkla görür.
  28. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Biz 2.558,40 Brüt Ücret Üzerinden 1-14 Ocak arası Maaşını Yapıyoruz. % Farkları vermiyoruz şuanda Ek - bordro yapılacak sanırım.
  29. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Günaydın İyi Çalışmalar, Sürekli İşçi maaşlarını muhasebeleştiren varmı ?
  30. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Bedelli askerlik dönüşü göreve başlama

Askerlik dönüşü yanlış hatırlamıyorsam 10 gün süre tanınıyor. Hemen başlaması diye bir durum söz konusu değil.
  31. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık İçin Giden Tabip Kişi Borcu

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Karşı kurum ile görüştüm, biz bakanlık dışı hastane değiliz biz de Sağlık Bakanlığı'na bağlıyız bu yüzden biz öderiz diyor. İyice kafam karıştı.
  32. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli Uzmanlık İçin Giden Tabip Kişi Borcu

Kurumumumuzdan geçen yıl Uzmanlık yapmak amacıya bir tabip ayrıldı. İl sağlık müdürlüğü kefalet senedi düzenletip gönderdi. Benim de bu kişiye Sabit ödeme yapmamam, yalnızca 375KHK ödemesi yapmam söylendi. Bu güne kadar bu şekilde ödeme yaptık. Mantığını anlamış değilim o ayrı konu. Bugün...
  33. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi 4924 Kaldırılıyor mu?

Herkese iyi çalışmalar. Kurumda bazı tabiplerin arasında 2019 yılında tasarruf tedbirleri adına 4924 S.K. kapsamındaki sözleşmelerin yenilenmeyeceği konuşuluyor. Konu ile ilgili herhangi bir duyumunuz var mı?
  34. Ahmet Değirmenci

Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Arkadaşlar merhaba, Bir Sürekli İşçi Personelimiz SGK'ya başvurmuş ve emekliliğe hak kazanmış. Kıdem ve İhbar Tazminatı ile ilgili nasıl bir yol izlemeliyiz, bilgisi olan ve bu işlemi yapan var mı ?
  35. Ahmet Değirmenci

Mutemet Arşivi Maaş Hesaplama (5510 S.K.)

Mehmet Bey vallaha programı düzeltmek 2 dakikamı almaz sorun değil ama elimdeki kıst bordrolara hep vermiş :D ben de şaşırmış durumdayım... Hatta ilk versiyonu yaparken kafama takıldı sordum Ferhat bey de uyarmış konu ile ilgili. En iyisi yeni bir versiyonda PARAMETRE ekranına "Kıst maaşta...
Geri
Üst Alt