- Bakanlık
Millî Eğitim Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Tokat
Konu Sahibi
Mrb lar arkadaşlar.2016 yılında re'sen görevi bırakan personel 13.01.2023 tarihinde tekrar göreve başladı.Personelin derece ve kademesi 1/4 kbs ön...
Mrb lar arkadaşlar.2016 yılında re'sen görevi bırakan personel 13.01.2023 tarihinde tekrar göreve başladı.Personelin derece ve kademesi 1/4 kbs ön...
Hocam kıst işlemini manuel olarak hesaplayıp maaş bordro girişinden yaptım...Hem kıst maaş hem terfiyi nasıl yaptınız?
Bu personele geriye dönük ödeme vs yapılmadı değil mi?Hocam kıst işlemini manuel olarak hesaplayıp maaş bordro girişinden yaptım.
Geriye dönük her hangi bir ödeme henüz yapılmadı hocam.Bu personele geriye dönük ödeme vs yapılmadı değil mi?
Hocam kıst işlemini manuel olarak hesaplayıp maaş bordro girişinden yaptım.
Post automatically merged:
Hocam kişi yeni göreve...
Bu ay en çok karşılaşılan durum maalesef ön sayfadan genelde ek gösterge...Geriye dönük her hangi bir ödeme henüz yapılmadı hocam.
Bu ay en çok karşılaşılan durum maalesef ön sayfadan genelde ek gösterge değişikliği yapılmış. Muhtemelen sizinki de böyle bir durumdur. Aksi...
Hocam ki göreve yeni başladığından seç butonunu kullandım.Şu anda 3000 çevirip hesaplıyorum olmuyor,ne yapmam gerekir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.