Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çöp Kutusu4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı
ben Halk Sağlığı Başkanlığı İşçi Maaş a sordum işçi ve 4c liler çalışarak maaş aldıkları için, Mayıs ayında kesilecek.dediler.
15/03/2017-14/04/2017 Dönemine ait Maaş Mart ayı Maaşı oluyor.SGK...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar ben Sürekli İşçi, 4/B ve 4/C maaşlarını ve Sürekli İşçilerin Nisan Dönemi İkramiyesini yapıp malmüdürlüğüne teslim ettim ancak Emniyet Müdürlüğündeki arkadaş mal müdürlüğüne işçi...
Harun Hocam hayırlı cumalar ziraat emeklilikle olan eğitimde 14 günlük kesileceğini söylediler bizde hafta sonu gelip bordrolarımızı ayarlayalım diyorduk ama nasıl olacak bilemiyorum ayın 10 nda...
4/c maaş hesaplama programında kıst maaş yaparken o ay tarih 31 çekiyorsa program üzerinde oynama yapıp 30 yapmadığımız sürece kıst brüt ücret tutmuyor acaba ben mi yalnış yapıyorum kıst brüt...
sigorta primleri 30 gün üzerinden hesaplanıyor brüt ücreti 31 gün üzerinden kıst hesapladığım zaman pek tutarıda farklılaşıyor 30 gün sigorta primi ile uyuşmuyor harun hocam