- Bakanlık
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- ÇANAKKALE-BİGA
Konu Sahibi
Maaş hesaplamalarımıza esas teşkil eden Özel Hizmet Tazminatı ve Ek Ödeme oranlarının, güncel unvan ve kadro derecelerine göre revize...
Kurumumuzda kişi bazlı bir çalışma yapılmış, aynı ünvanlar birden çok olabilir. ama ünvan bazında filtreleme ile belki fayda sağlayabilir diye...
kaldırdım teşekkürler bilgi için. Tekrar silerek yüklerim ç.hocam tabloda isim soyisimler var veri gizliliği sıkıntı çıkmasın
Kurumumuzda kişi bazlı bir çalışma yapılmış, aynı ünvanlar birden çok olabilir. ama ünvan bazında filtreleme ile belki fayda sağlayabilir diye...
tabloyu 5 dakka önce tekrar ekledim. bazı çok az da olsa özel veriler olduğundan kaldırmıştım.Tabloyu ben göremiyorum
Şef ve amirlerin özel hizmet...Şefler öht %82 den %92 olmayacak mı, bizim üniversite de Mutemet arkadaşlar öyle yaptık hatalı mı
92Şefler öht %82 den %92 olmayacak mı, bizim üniversite de Mutemet arkadaşlar öyle yaptık hatalı mı
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.