Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözümlendi | KilitliDevlet Katkı Payı artan Bakiye
Her ay İşletmelere Devlet Katkı Payının ödenmesinden sonra artan bakiyenin MEB merkez saymanlık müdürlüğüne aktarılması gerekmektedir. Bunun için 630 ve 103 alt hesabın işletilmesi ve ödeme...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Bu konu Şöyle: Har ayın 1 ila 4 ü arasında teslim alınan öeb lerin çıkışları yapıldıktan sonra aynı ayın 10.günü defterdarlık muhasebe birimi tarafından geri gönderilmekte.Bu konuda bizim herhangi...
Konunun çözümünü buldum. Artan Bakiyeyi Merkez Saymanlık Müdürlüğüne gönderiyoruz. Örneğin 6500 TL Şubat 2018 Devlet Katkısı Ödemesi yaptık, ama 750 TL bakiye çıktı. Bu bakiyeyi bize Malmüdürlüğü...
Güzel Arkadaşım Metin Beyevlet işletme katkı paylarından istenen ödeneğin Mal Müdürlüğü bünyesindeki havuz hesapta toplanmakta her okula ödeneğin yatırıldığına dair okul e postasına mesaj...
Sizi anlıyorum. Benim anlatmak istediğimi siz anlamadınız sanırım. Burada yani Manisa'da uygulama bu şekilde oluyor. Mal müdürlüğü devlet katkı payınızdan artan şu kadar paranız var diye okula...
Kusuruma bakma kaş yaparken göz çıkartmak değil niyetim oldukça haklısın ve anladığım kadarı ilede araştırıyorsun ne mutlu sana her bir birim farklı yollar izlemekte Sonuç gene aynı kapıya...