arkadaşlar bugüne kadar hiçgiyim yardımı yapmadım, mutemetliğe yeni başladım nasıl yaplıyor adım adım yazarsanız çok sevinirim.
Mehmet ERBAŞ' Alıntı:arkadaşlar bugüne kadar hiçgiyim yardımı yapmadım, mutemetliğe yeni başladım nasıl yaplıyor adım adım yazarsanız çok sevinirim.
Mehmet ERBAŞ' Alıntı:arkadaşlar bugüne kadar hiçgiyim yardımı yapmadım, mutemetliğe yeni başladım nasıl yaplıyor adım adım yazarsanız çok sevinirim.
Ömür Kandemir' Alıntı:Mehmet ERBAŞ' Alıntı:arkadaşlar bugüne kadar hiçgiyim yardımı yapmadım, mutemetliğe yeni başladım nasıl yaplıyor adım adım yazarsanız çok sevinirim.
genel...
emirhansayin' Alıntı:Ömür Kandemir' Alıntı:Mehmet ERBAŞ' Alıntı:arkadaşlar bugüne kadar hiçgiyim yardımı yapmadım, mutemetliğe yeni başladım nasıl yaplıyor adım adım yazarsanız çok...
Harun Kuru' Alıntı:Her ne kadar mantığa uymasa da, mevcut mevzuat doğrultusunda işlem tesis etmenin doğru olduğunu düşünüyorum.
Yıllardır bu işin içinde olan biri olarak şunu net olarak...
Site Admin
Uzman Mutemet
Site Yöneticisi
Uzman Mutemet & Moderatör
Uzman Mutemet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.