- Bakanlık
- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Ankara/Keçiören
Konu Sahibi
Süleyman bey brütü bizde excelde döngü yada goalseek denen metodla buluyoruz yani 260,89 neti yazıyoruz kodlama bu rakamı kuruş kuruş deneyerek...
%20.5 ile %2 ortalığı karıştırıyor. bunları sıfırlarsak ya da netten düşersek sizin...Ben bakıyorum hocam iyice çözeriz merak etmeyin![]()
%20.5 ile %2 ortalığı karıştırıyor. bunları sıfırlarsak ya da netten düşersek sizin yaptığınız exelde işlem çözümleniyor.
doğru şekilde...
Dönüştürme katsayısı seneye istisna tutarları değişince tekrar değişecek her yıl bu seferde dönüştürme katsayılarını bulmak zorundasınız...
Formüller güzel olmuş elinize sağlık. %20.75 ve .%2 yi tahakkuka siz nasıl yansıtıyorsunuz...şuna bir baksana hocam değişkenler ekledim.
Formüller güzel olmuş elinize sağlık. %20.75 ve .%2 yi tahakkuka siz nasıl yansıtıyorsunuz.
Bunların olduğu kısım hali de varmı.?
Bunların...
İşveren payları olan %20,75 (SGK) ve %2 (işsizlik) kesinti değil tahakkuk/maliyet kalemidir; SGK işveren = SGK...
Teşekkürler. Uygulamam da 2 tarafıda sıfırlayınca ancak tutturdum. Tahakkuka ekleynce de fazla verdi ama bakıcam. Sayenizde bir noktaya geldi...
Tam %20.75 ve %2 kadar fazla çıkıyor. Sadece tahakkukua eklersek.Kalan kısım ne hocam tutmayan bölüm yani ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.